Адела

Одсекогаш ме привлекувале девојки од спротивна вера, не сум сакал да имам нешто специјално со нив освен чист секс. И така пред едно 9 години по некоја случајност ја запознавам Адела. Девојката имаше 19 години, а јас 25. Почнавме да се допишуваме онака тотално неважно, по нејзините пораки приметив дека почнав да и се допаѓам, секако не бев ни јас рамнодушен према неа. Не сакав ништо да и зборам исто и давав до знаење дека ми се као свиѓа што неа ја доведуваше до лудило.
Една ноќ се допишувавме до касно, некаде околу полноќ ми прати порака мојте си легнаа, а твојте? Јас и реков дека живеам сам, како и што живеев. Стигна следната порака која многу ме изненади. Јако сум се напалила сакам некој да ме лиже или да ми го мази пичето. Јас не ни сонував дека она прва ке ја потегне приказната, иако јас планирав како да почнам на таа тема и како на крај да ја земам, али она ме надитри. Адела, јас сум изненаден сега, што те напали? Она ми се јави. Еј здраво, што правиш? Еве ништо се досадувам, ти? Еве се соблеков гола и го мазам пичето, искрено да ти кажам ме пали твојот глас, кога год ке ми се јавиш или кратко ке се слушнеме јас одам горе на спрат од куќата и го дркам пичето. Не знам што ми е али твојот глас е ух така ммммм… Што му фали на мојот глас? Јас се чудев,тоа досега не ми се има случено. Твојот глас во мене буди желба за секс, сакам да се ебам, и пред тоа сум ја дркала но не толку како сега од како те запознав не знам што ми е толкава желба ми се јавува за секс да секоја вечер те посакувам во себе. Она ми ја прекина врската, што јако ме изненади, не можев да врувам дека тоа го направи, али одма стигна смс: Ух неможам да издржам веќе ја дркам, малку ми е мака да ме слушаш како стенкам на телефон, зашто не дојдеш по мене да одам кај тебе во стан да влезеш во мене, да ме лижеш да ми го стрпаш во пиче уста во дупе? Јас кратко и одговорив: Тоа навистина го сакаш, ако го сакаш еве ме мене доаѓам за тебе?
После едно десетина минути ми стигна смс: дојди те чекам испред станот! Јас се облеков и истиот момент отидов по неа, мислам дека не ни поминаа 5 минути, а јас веке стоев пред неа. Адела на себе имаше плав краток минич така што можеше да и се види дупето, гаќички не носеше. Јас излегов да и ја отворам вратата од кола, но она веке тоа го направи и седна со раширени нозе, така што лесно мозев да и го видам избриченото пиче, јас седнав за волан и не можев а да не и го помазам пичето кое веке течеше, како и пројдов преку клиторисот и го пипнав дупчето она нежно јаукна и ми рече: Еби ме или не ме излудувај повеке! Јас не слушав што зборуваше она туку наставив уште малку да и го фаќам дупчето, она ме фати за курац и почна да го дрка преку трењерки. Во мене се живо вриеше, курот почна јако да ми пулсира а јако сакав да ја лижам и да ја ебам прво со јазик и она да ми го пуши. Не сакав повеке да ја дирам, него нагазив на гас.

Само што влеговме во стан она почна да се соблекува, легна на тросед и почна да си го мази пичето, ги ширеше усните, ме гледаше така што ме продираше со поглед и рече соблекувај се! Јас се соблеков и она кога ми го виде курот како стои како копје стана и не најавено го стрпа во уста,јас ја фатив за глава и почнав полека да ја навлекувам, ебење во уста не потраја нешто долго веке почнав да свршувам во нејзината уста што не и пречеше, али и сметаше тоа што мислеше дека нема да можам да ја ебам. -Стоко сега нема да можеш да ме ебеш? -Немој тоа два пати да го кажеш!
Јас ја фатив за нозе и ја спуштив на под, и почнав да ја лижам да и гурам јазик во дупчети, она почна да се витка да си ги мази цицките, да ги стиска да стенка, полека врискаше, се виткаше како змија, секое мое влегување со јазикот во нејзиното пиче ја доведуваше до лудило. Од пичето почнав полека да се качувам према нејзините цицки кои прво со рацете нежно ги стискав и си играв со јазикот. Мојот кур почна полека да се приближува кон нејзината запалена пичка и да тражи влез, она немаше нерви да чека додека он го тражеше патот до неа, него го зема и сама го намести и ме фати со нозете околу дупето и јако ме стегна према себе,и јас влегов во неа,така малку стоев,но она не можеше и почна да мрда со газот, толку за да го осети и почна да се дере. -Ебиме веке сељаку еден, не ме мачи!

Јас после овие нејзини зборови намерно застанав и не сакав да ја ебам, него и препуштив на неа она да меша и да се мачи, колку год ме вреѓаше толку повеке ја мачев, секој нејзин покрет во мене будеше нешто јако и толку посакувано, но не се давав да се издадам туку се контролирав колку што можев.