Adnan

Imao sam jednu prijateljicu, koju sam znao pola godine. Uvijek sam se lozio na nju i drkao na njene slike, jer je bila prezgodna cura. Kada god bih pisao s njom, pokusavao bih je navuci da pricamo o erotskim stvarima, ali ona to nikada nije htjela, uvijek kada bi’ dosli do toga, rekla bi da mora negdje ici ili ima nekog posla.

I tako do jedne noci kada je ona dosla kuci polupjana, usla je na fb i javila mi se, pitao sam je sta zeli u ovako kasno doba, a ona je onako iz topa napisala da zeli da pisemo o sexu, zeli da je nalozim i da ode svrsiti, ja sam je pitao da li to zeli sigurno i odgovorila je da zeli.
Poceo sam joj pisati neke stvari i islo mi je jako dobro, i onda bum… Stigla mi je poruka “Da li me zelis jebati?” Jako sam se iznenadio kada sam to vidio i nisam mogao vjerovati da to ona pise, ali toliko sam bio napaljen da sam joj napisao da zelim. Rekla mi je da je sutra sama kod kuce cijeli dan i da dodjem kod nje oko podne, rekao sam dobro i otisao spavati. Cijelu noc sam razmisljao o tome i nisam mogao zaspati do 4 sata ujutro. Kada sam se probudio bilo je vec 12 sati, usao sam na fb i docekala me je poruka, “Jos te nema” Odmah sam obukao neki sorc, i uvijek kada bi’ mi se digao kurac, oslikav’o bi se na tom sorcu jer je bio preuzak. Obukao sam majicu i rekao mami da idem kod jarana.
Dosao sam pred njena vrata, zvonio sam ali niko nije otvarao, pomislio sam, mozda je i ona otisla, jer nisam dosao na vrijeme. I slucajno sam gurnuo vrata, a ona su bila otvorena, usao sam u kucu i nije bilo nikoga, nisam znao sta da radim i sjeo sam na krevet. A onda ispred mene pojavila se ona, bila je na tusiranju i na njoj je bio samo peskir, bila je toliko dobra da mi se kurac odmah dignuo, a ona je to primjetila i rekla mi “Opaa, imamo nesto u gacama” a ja sam se samo nasmijao. Skinula je peskir i ja nisam mogao vjerovati da mi se to desava, skocila je onako mokra i gola na mene i pocela me ljubiti, a onda sam skinuo majicu i sorc i krenuo da skidam bokserice a ona je rekla “Ne, to cu ti ja skinuti” povukla je zubima bokserice a moj kurac je udario po celu, rekla je da to veoma boli.

Uzela ga je ruke i pocela drkat, a onda pocela lizati jaja i glavic i stavila ga usta, skoro ga je do kraja gurala, bio sam jako nalozen i nisam mogao vjerovati da mi se to desava.. Rekla je hoces li me jebati? A ja sam rekao da hocu, ali ona je rekla imamo jedan problem, ja sam nevina i ne zelim da jos izgubim nevinost, ja sam se zabrinuo, a ona je rekla pa zelis mi ga zabiti u guzu? Malo sam se predomisljao, i rekao sam da zelim.
Prvo sam joj lizao picku koja je mirisala na nevinost, a onda sam svojim jezikom presao na supak, bilo je malo neugodno, ali nisam imao izbora, poceo sam svoj prst stavljati u supak, a ona je rekla da je to prvi put da je inace neko jebe, a i meni je bio prvi put. A onda sam uzeo svoj kurac, koji je bio jako debeo, ali ne toliko velik, i poceo sam da ga guram u njen supak, bilo je jako naporno, ali nakon pola minute gurnuo sam joj ga jako i on je usao, lagano sam krenuo jebati njenu bulju, koja je bila prekrasna, a onda sam ubrzano krenuo i sve vise je boljelo. Njen supak je bio razvaljen od mog debelog kurca. Jebao sam je u doggy pozi nekoliko minuta, a onda sam legao i ona je sjela na moj kurac koji je sada lakse usao, bilo je jako bolno i za nju i za mene, ali smo uzivali u tome.. Veoma se jako derala, i govorio sam joj da malo bude tisa jer bi’ nas neko mogao cuti. Jebao sam je skoro 10 minuta u toj pozi i onda sam ga izvadio i pocela je da mi ga drka, rekla je, eto dosta je sad cu ti ga izdrkat i svrsit ces mi po sisama, koje su bile velike. Dok mi je drkala dirao sam joj sise i onda na vrhuncu, uzeo sam kurac u svoje ruke i stavio ga na sise i poceo svrsavati, izaslo je jako puno sperme. Pitao sam je da se idem okupati i rekla mi je da mogu.. Otisao sam i uzivao sam na tusiranju.
Kada sam izasao rekla mi je da cemo ovo ponoviti, i da cu joj ubrzo i oduzeti nevinost, jedva sam cekao to. Danas sam s njom u vezi i jebemo se redovno, ali jos joj nisam uzeo probio picku.. taj dan jos cekam.