Алије, 26, Скопје

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Сакам да испробувам многу нешта пред да се омажам. Во затворена средина сум и дискрецијата би ми била важна. Ако сакаш малце добра забава, барај ме!

Барам:
Брза средба

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Alije ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Alije ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija