Anika opazuje trojčka

Italijan si sleče hlače in mi pokaže svojo batino. „V usta,“ ukaže. Voljno ubogam. Njegov debel, a ne zelo dolg ud, prepreden z izstopajočimi žilami, vzamem v usta. Rahlo slan je, mmm. Z jezikom drsim po njegovem žilavem tiču in ga gledam navzgor v oči. „Dovolj, vzemi ga v usta,“ reče prijazno, a ukazovalno. Sprejmem ga v topla usta, polna sline, ki se pomeša z njegovim predizlivom. Prime me za glavo in mi jo drži pri miru. Počasi me fuka v usta. Dovolim mu vedno globlje. „O ja, dobra mala puttana si,“ zavzdihne, z glavo, nagnjeno nazaj in zaprtimi očmi.
„Ampak tvoja bocca ni dovolj majhna. Bova preizkusila še tvoj culetto,“ reče zasoplo. Obrne me, da sem s koleni naslonjena na posteljo, ritko pa molím kvišku. Debele prste mi Italijan zarine v vlažno luknjico. Z odobravanjem zavzdihne in si mokre prste nese k nosu, nato pa me z mokroto moje pičke namaže po ritki. Vanjo prodre z enim prstom, že ta je ah, tako prijetno debel, nato porine vame še enega in nežno kroži z njima. Nato me prikrajša za oba naenkrat.

Ko že mislim, da mi ga bo zarinil v željni in pripravljeni culetto, ga dobim v enem sunku v pičko. Ni slabo, ne morem se pritoževati. Le preveč pri miru je, zato se začnem nasajati nanj. Oba vse glasneje vzdihujeva. „O, ja, dobra puttana si,“ se oglasi z nizkim glasom, kar me še dodatno podžge. Njegove velike dlani počivajo na mojih ritnicah, nato me nenadoma odrinejo.
Svoj ud sedaj prisloni na mojo ozko, a pripravljeno zadnjo luknjico. Debel je, ne vem, ali ga bom zmogla. Počasi prodira vame, jaz pa potiskam proti njemu, da lažje zdrsi. Moji prsti mečkajo rjuhe, da lažje zdržim. Ko je glavica njegovega debelega tiča v meni, je vse lažje. Sprostim se in se pričnem božati okoli ščegetavčka. Italijan me fuka v hitrem tempu. Nenadoma pa se ustavi in v nekaj krčih namoči mojo notranjost. Nato ves zadovoljen potegne tiča iz moje utrujene luknjice in leže k meni. Uščipne me v bradavičko. „Še ni konec?“ vprašam z nedolžnimi očmi in nadvse pohotna. Z nasmehom odkima. „Pojdi mi po vodo v avtomat,“ reče in mi da kovanec za pol evra. „V tem hotelčku imajo avtomat za vodo?“ se začudim. Gospod se zareži in skomigne z rameni. „Kaj češ, verjetno že vedo, zakaj.“
Hočem se obleči, a me prekine: „Kar taka pojdi.“ Nimam druge kot ubogati. Samo v vijoličastem modrčku in s spermo, ki se mi cedi iz ritke po nogah dol se odpravim na hodnik. Tam pa se skoraj zaletim v natakarja, ki stoji ob priprtih vratih sosednje sobe in s čudnim izrazom na obrazu gleda noter. Ko me zagleda, tako nenavadno opravljeno, se mu oči razširijo v presenečenju, takoj zatem pa tudi ustnice v pričakovanju. „Pridi pogledat,“ reče in me potegne k sebi. Pokukam skozi vrata in se zdrznem. V sobi so trije ljudje: Tomaž, Petra in natakarica. Na veliki postelji s kičastim pregrinjalom na vseh štirih kleči moja svetlolasa sodelavka Petra, pod njo pa leži natakarica v kratkem črnem krilu, zarolanem navzgor in v beli razpeti srajčki, ki razkriva velike, čvrste prsi. Pod krilom ima bele tangice, ki jih Petra nasladno boža in razmika, medtem ko jo Tomaž počasi fuka od zadaj. Petrine mehke joške se tresejo v Tomaževem ritmu. Z nabreklimi ustnicami se dotakne pokončnih, trdih bradavičk zagorele natakarice. Prične jih sesati, natakarica pa svojo dlan ujame drugo dojko in si stiska bradavičko.

Moja roka intuitivno zatava k premočenemu mednožju, takrat pa od zadaj pritisne name toplo telo natakarja. „Ššššš,“ mi položi roko na usta in z lahkoto prodre v mojo nadvse željno pičko. Njegov ud takoj najde mojo G točko in samo nekaj sunkov je dovolj, da se pričnem krčiti kot nora okrog tega čudežnega tiča. Končno orgazem!
Potešena mu dovolim, da me fuka še naprej, do svojega orgazma. A predstava, ki sva jo gledala, se šele dobro začenja.