Anika pokaže, kaj zna…

Juhu, pakiranje! Na samoškem letališču me pričaka Primož, ki me bo uvajal v delo vodičke. Matjaž je fant nizke rasti, a zelo skladno grajen. Predvsem pa ima božansko rit in nasmeh. Vse ženske postanejo v njegovi družbi hihitave. Nekoliko sem zadržana, ker ne vem, kako naj se vedem. “Pozdravljeni, jaz sem vaš vodič Primož. To je nova vodička Anika, ta teden z nami na uvajanju. Prosim, bodite potrpežljivi z njo,” reče z nasmehom. “Samos je samo kilometer in pol odaljen od Turčije. Bližnji otoki so …”
Z Prmožem sva nastanjena v apartmaju, kjer imava vsak svojo sobo ter skupno kuhinjico in kopalnico. “S to študentsko skupino ne bova imela veliko dela, samo vsak drugi dan imamo kak izlet. Bi rada šla pogledat najbližjo plažo ali kaj podobnega?” je Primož takoj prijazen. “Ja, seveda!” sem navdušena. Oblečem svoje kopalke – tangice in plažno oblekico. Z motorjem se odpraviva do plaže, čeprav je odalejna le kakih 300 metrov. Med potjo me zabava vprašanje, ali čuti moje trde bradavičke, ki se stiskajo ob njegov hrbet. “Nazaj grede bova šla v trgovino, zato z motorjem,” pojasni Primož, ko parkirava.

Komaj stopim z motorja, sem že v kopalkah, no, teh dveh trakcih, ki jim tako pravimo, in stečem v kristalno čisto in precej mrzlo morje. Primož počasi priplava za mano. “Te lahko tunkam?” vprašam in je že pod vodo. Ko ga potunkam, pritisnem prsi ob njegov lepo oblikovani hrbet. Seveda mi takoj vrne. Ko se sušiva na plaži, me malo čudno gleda. “mislim, da bi si morala kupit drugačne kopalke, veš,” reče. “Bolj … športne.” Ne vprašam, zakaj, ampak si nemo ogledam njegove oprijete bokserke. “Ni slabo,” si mislim. Ne bi me motilo videti, kako izgleda pod njimi. Zvečer skuha rižoto in potem greva na koktajle v bližnji bar tik nad morjem. “Wow, kako romantično!” vzkliknem, se razkoračim v beli oblekici, pod katero ne nosim perila, in razširim roke, da me prepiha morski veter. S Primožem spijeva kar nekaj koktajlov, preden me vpraša kaj osebnega. “Imaš fanta doma?” Veselo odkimam. »In si tako vesela?” reče nekoliko zagrenjeno. “Imam vibrator,” rečem in se klofnem po ustih. Spet predolg jezik! Primož se sproščeno nasmeji. “Pa ti, maš punco?” vrnem žogico. “Ja, imam. Ampak so problemi, ker me ni nič doma,”zavzdihne. “To pa verjamem. Tudi meni ne bi bilo prav, če bi moj dragi preživljal dneve in noči s seksi študentkami.” Primož se smeji. “Saj veš, da ne smemo seksat s strankami.” Skomignem. “Koga pa to briga. Še vedno preživiš več časa z njimi kot z njo. Moraš bit pač tak tip človeka, da ti je to sprejemljivo.”
Malce mi zakuha. S prijateljicami ves čas govorimo o seksu, s fanti pa se mi še nikoli ni bilo treba pogovarjati tako … tehnično. “Mhm,” izdavim. Primož to razume kot poziv k nadaljevanju. “Veš, ona je zelo seksi. Meni se dvigne, samo da jo vidim ko se skloni, pa niti ni treba, da je seksi oblečena. Ampak ko jo poskušam zadovoljit s prsti, z jezikom pa nič. Še ko jo fukam, se komajda oglasi.” “Mogoče je samo bolj tihe sorte,” poskusim prijazno. “Ne, ne. Enkrat sem jo slišal, ko se je sama igrala z vibratorjem. Moj bog, kakšni zvoki. Pa ne bi rekel, da sem slab ljubimec, ves čas se izobražujem. Imel sem cel kup avantur, ona pa je prva resna punca in bi jo rad zadovoljil, pa nič!” Spijeva še nekaj koktajlov in spet se opogumim. “Čuj, glede tvoje punce …” “Ah, pozabi, pa oprosti, da sem te moril s tem,” zamahne z roko. Tiho greva proti najinemu apartmaju, rahlo oprta drug na drugega.
Primož se zvali pred televizijo, jaz pa se pod hladnim tušem poskušam malo strezniti. Izpod tuša pridem zavita v brisačo in v zadnjem trenutku vidim, da Primož zamenja televizijski kanal z erotičnega na zgodovinskega. Ne da bi kaj rekla, prisedem in preklopim na erotični kanal. Primož me pogleda in resno mu rečem: “Daj, probaj naredit meni to, kar delaš svoji punci, in ugotovila bova, če je napaka pri tebi.” Vidno pogoltne slino, jaz pa si odvijem bisačo. S televizorja prihajajo vzburljivi zvoki. Primožu slečem majico in hlače. Ostane v oprijetih bokserkah. “Poljubi me,” rečem. Nežno se dotakne mojih ustnic. Odgovorim in pridruži še jezik. V dlani vzame moje pokončne prsi in s palci drsi po mojih vzdraženih bradavičkah. Vzdihujem vse glasneje v njegova usta. Čez gladki trebušček z dlanjo zdrsne do mojega sveže obritega mednožja. S palcem poboža črtico dlak in se spusti na koren ščegetavčka. Masira ga s krožnimi gibi, da moje telo prične trzati v nasladi. “To je zelo dobro,” vzdihnem v njegova usta z okusom po limeti, rjavem sladkorju in belem rumu.
Opogumljen zdrsne s prstom proti moji luknjici. “Saj si čisto mokra,” reče presenečeno in zdrsne vame s kazalcem in sredincem. Nežno me fuka s prsti, z dlanjo pa me drgne po nabreklem ščegetavčku. Skoraj zaihtim. Prsti mi niso dovolj, sploh pa ne po izkušnji s Tomaževim velikanom. “Daj mi ga noter, prosim, Primož,” zahlipam.

Primož se hitro sleče in se namesti. “Zajahaj me,” reče zadihano. Takoj ga ubogam. Njegov penis je trd kot kamen, žile čudovito izstopajo. Takoj ga vzamem v svojo pohotno luknjico, ki se cedi od poželenja. Nabijam se nanj, in on poskuša z usti loviti moje poskakujoče joškice. Potem me prime za rit, me ustavi in potegne moje ritnice narazen. Z boki suva navzgor, fuka me od spodaj. Najini sramni kosti se drgneta druga ob drugo, ščegetavček se poveže z g- točko v katero z vso hitrostjo udarja njegov nepotešeni kurac. “O ja, tako me daj!” kričim in se nekontrolirano poskušam nabiti nanj.