Anika si pribori službo

Poletje pred začetkom faksa sem se odločila, da poskusim srečo na razgovoru za službo v turistični agenciji za mlade. Združila bi prijetno s koristnim – videla svet in še zaslužila ob tem! Dolgo sem razmišljala, kaj obleči za razgovor. Iskali so “komunikativno dekle prijetnega videza”. Najboljša prijateljica Andreja mi je rekla, da bom že z blontnostjo svojih las očarala kogar koli. Vendar nisem vedela, ali bom naletela na žensko ali moškega. Zato sem se odločila za ljubko nedolžen stil in oblekla kratko rožnato krilo ter majčko brez rokavov. Modrčka si nisem oblekla, saj nisem hotela, da bi naramnice kukale izpod tankih naramnic majčke. Kljub vsemu pa sem zraven obula visoke petke.

Na razgovor je čakalo še nekaj mladenk, vse so bile prav prikupne in zelo simpatične. Kljub vsemu se nisem ustrašila konkurence. Tiste, ki so imele razgovor pred mano, so prihajale ven precej razposajene volje, vse prepričane, da bodo službo dobile. Končno sem prišla na vrsto. Za mizo sedi zagorel moški tridesetih let. Temnolas, z lepimi potezami in odpeto poletno srajco, skozi katero vidim začetek mišičastega torza. Ko vstopim, vstane, da se rokujeva. Roko mi prijetno močno stisne, od njega zaveje morsko svež vonj. “Tomaž,” reče s prijetnim nizkim glasom. Potem sede na sprednjo stran mize in me prične spraševati o mojih delovnih izkušnjah. Ko mu zdrdram vse po vrsti, navrže: “Zdaj bi te pa moral videti še v kopalkah. Veš, zelo se prodajamo s seksapilom naših vodičev,” je pričel razlagati. “No, če nimaš kopalk bo tudi spodnje perilo v redu,” reče čisto hladnokrvno.
Malce v zadregi, a trdno odločena, da delo dobim, si slečem krilce. Pod njim nosim živo rožnate bokserke. Nato si slečem še majčko. Saj sem na plaži vedno zgoraj brez, si mislim, kaj mi bo zdaj nerodno. Drobne čvrste joškice rahlo zatrepetajo, ko potegnem majčko z njih. Klima, ki zapiha na mojo golo kožo, zbudi bradavičke, da se postavijo pokonci. Tako slečena, a še vedno obuta, se sprehodim pred Tomažem. Ne upam si ga pogledati. Ko ga pogledam, je njegov pogled zelo resen, fiksiran name. Pod lanenimi hlačami zagledam opazno izboklino. Spogledava se. “Veš, da ne smeš seksati s strankami?« me resno vpraša, pri tem pa vrta v moje oči in pogleduje na moje pokončne joške. V meni se prebudi nagajiva stran: “Kaj pa s šefom?” Ko izrečem, se že tolčem po glavi. Spet ta brezglava predrznost! Tomaž se odlepi od mize in se mi približa. “Bi si želela?” mi reče na uho, da se mi kar zmehčajo kolena. Svojo moškost nežno pritisne ob mojo sramno kost. S prstom mi umakne lase z obraza. “Si res želiš fukat z mano ali si samo kupuješ službo?” Nekaj nevarnega, a hkrati zaupanje vzbujajočega je v njegovem glasu, da si še bolj zaželim, da bi se mu prepustila. Njegovo premoženje rahlo pritiska s svojo odločno trdoto ob moj venerin griček. “Že pol leta nisem seksala,” mu dahnem na uho. “Če želite, si me lahko vzamete, preložim vso kontrolo v njegove močne roke.

“Si potrebna, Anika?” spet zaprede. Pokimam in pri tem moje uho podrgne ob njegove ustnice in dva dni staro brado. “Mmmm,” se mi izvije. “To ti je všeč,” zamrmra med poljubljanjem mojega ušesa. “Ja, zelo,” vzdihnem. “Ampak bova morala na hitro, da ne bo kdo kaj posumil,” se nasmehne in sleče lanene hlače, pod katerimi ne nosi spodnjic. Ob pogledu na njegov ud rahlo vztrepetam. “Joj, še nikoli nisem imela tako velikega,” mi zbeži in usta si pokrijem z roko. Tomaž prime mojo roko in jo položi na svojega velikana. Ko ga drkam, še malo zraste. “Navlaži mi ga, prosim,” reče in potisne mojo glavo proti debelemu penisu. Obliznem ga s strahospoštovanjem, nato glavico vzamem v usta. Sesam jo in poskušam, tako napolnjena, malo premakniti jezik, da bi jo obliznila. “No, saj ni treba, tebe je treba zadovoljiti, da ne boš seksala s študenti na Samosu,” zaprede Tomaž in me potegne k sebi. Sleče mi hlačke in z roko nemudoma seže v moje mokro mednožje. “Hm, obrita. Mogoče bi razmislila o brazilski depilaciji, veliko boš kopalkah…« reče in me raziskuje. Nato me potisne na mizo, kjer je prej sedel in mi razširi noge. Ogleduje si mojo muco z majhnimi, na robovih zelo temnimi sramnimi ustnicami. Rahlo privzdigne ščegetavčkovo kapuco, da ga odkrije. Oblizne ga, da glasno zaječim. “Ššššš,” me utiša. Jezik mi porine v luknjico in ga prične vrteti. “O moj bog,” zašepetam, noge se mi tresejo od užitka. “Še!” Vendar se nama mudi, in Tomaž se namesti predme s svojim ogromnim udom. “Joj, to ne bo šlo vame, 2 zacvilim. “Brez skrbi,” reče z nasmehom in ga nastavi na mojo vlažno, pohotno luknjico. Najprej me samo draži po odprtini. 2Oh, daj me že, prosim, ne morem več,” se končno vdam in takrat se zarine vame. Na usta mi še pravočasno položi dlan, da me utiša. Ko je v meni, se prične počasi premikati. Oči se mi solzijo od bolečine, a obenem je užitek nepopisen. Končno se res počutim napolnjeno do roba. Ko ugotovi, do kod lahko gre, ne da bi mi povzročal preveč bolečine, se ustavi, in mi prične masirati ščegetavček, z drugo roko pa mi stiska bradavičke. Moja nebogljena pička se poskuša kčiti okoli njegovega ogromnega tiča, da bi ga izmolzla. Krči se še ne poležejo, ko ga izvleče in si ga zdrka na moje male pokončne prsi.

Ponudi mi robček, da se obrišem in se obleče. Kot da se ne bi nič zgodilo, sede za mizo in reče: “Ponavadi raje vzamemo punce z večjimi joški, vendar mi je pri tebi všeč tvoj pogum. Služba je tvoja. Čez tri dni potuješ na otok Samos.”