Атанасија, 28, Кочани

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Сакам мажи, млада сум и полна со живот, дома не добивам доволно внимание и нежност од мажот, затоа сум овде.

Барам:
Би сакала да ми се јават потентни мажи кои имаат проблеми во бракот и бараат малку авантура од страна.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Atanasija ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Atanasija ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija