Bosonoga apotekarka

Dosao sam navece kasno u apoteku, nadajuci se da ces ti raditi. Usao sam i vidjeo sam da si sama. Bilo je jos 5 minuta do kraja radnog vremena. Stajala si sama i cekala da krenes kuci poslije napornog radnog dana. Imala si bijeli mantil na sebi, bijelu suknju, taman do koljena i na nogama klompe. Bila si bosa, to se vidjelo, a to mi se narocito svidjelo.
Zatrazio sam nekakve sumece tablete, a nisam skidao pogled sa tvojih bujnih grudi. Pozelo sam odmah da ti izljubim te bujne grudi. Vec mi je udarila vrucina u glavu od same pomisli da smo sami u prostoriji. Sto sam puta o tome mastao. Popela si se na ljestve da dohvatis tablete, a ja sam gledao pod tvoju suknju nadajuci se da cu mnogo sto sta vidjeti. Iznenada si se okliznula i pala sa ljestava. Instinktivno sam ti pritrcao i polozio te u stolicu. Jedna klompa ti je spala sa noge, a druga je bila na desnoj nozi. Boljela te noga, kao da si iskrenula zglob. Uzeo sam drugu stolicu i sjeo preko puta tebe. Uzeo sam tvoje stopalo i poceo da ti uvrcem zglob. Pitao sam da li ti prija odgovorila si da je dobro. Tvoje malo stopalo je bilo u mojim rukama. Imala si vrlo lijepa mala stopala, a prstici su bili nalakirani svjeze, crvenim lakom. Namjerno sam ti dizao nogu u vazduh, a krajickom oka sam gledao ka tvojim butinama. Digao sam tvoje stopalo u vazduh i onda vidjeo unutrasnjost tvojih butina.

Nosila sa bijele gacice sa rupicama kroz koje su izvirivale dlacice. Kako sam bio uzbudjen. Srce je lupalo. Pozelio sam da samo udjem glavom do tvoje pickice i zubima pokidam te gacice kroz koje su virile seksipilne dlacice. Jedva sam se suzdrzavao. Kurac samo sto mi nije eksplodirao. Masirao sam ti povrijedjeno stopalo, a onda sam predlozio da ti izmasiram oba stopala jer si sigurno umorna. Pristala si. Izula si i drugu klompu ispod koje je provirilo jos jedno malo lijepo stopalo. Masirao sam ti oba stopala, a gledao u tvoje gacice. Zazmirila si i opustila se. Vidio sam da ti prija. Ti si zmirila, a ja sam tek sada mogao smireno da gledam u tvoje gacice i pickicu. Dok sam ti masirao stopala jednu nogu sam namjerno spustio na moj kurac, da osjetis sta si mi ucinila. Za cudo ti nisi nogu sklonila. Nastavila si da zmiris i cak si pomjerala stopalo tako da mi je bilo vrlo ugodno. Tad sam znao da si i ti raspolozena za seks. Kurac je htio da eksplodira. Nisam izdrzao ustao sam i poceo da se zavlacim pod tvoju suknju. Otvorila si oci i samo prosaputala, a znaci tako cemo. Ja nisam nista govorio. Bio sam crven u licu i samo sam htio da dodjem do tvoje pickice. Poceo sam da je ljubim i sisam sve preko gaca upijajuci njene sokove. Kako divno mirise. Onda sam ti skinuo suknju i ostala si samo u gacicama. I ti si bila crvena u licu i znojava. Vidjelo se da ti se bas prijebalo, a narocito sam to osjetio po tvojoj mackici. Okrenuo sam te, uvukao ti gace u guzicu i poceo ludacki da ti ljubim guzove. Mnogo dobre guzove imas.
Onda sam te okrenuo i skinuo ti mantil i majicu, a onda su se pojavile tvoje bujne grudi koje su ispadale iz grudnjaka. Ludacki sam ti strgnuo grudnjak i poceo da ti ljubim dojke, sisao sam ti bradavice. Pozelio sam tako da radim satima. No ti si bila mnogo uzbudjena. Samo si prosaputala daj mi ga. Onda si iznenadjujuce preuzela inicijativu. Skinula si mi sorc i gace brzinski. Iskocio je moj nabrekli crveni kurac. Glavic je htio da eksplodira. Cucnula si i pocela da ga drkas, a onda si ga stavila usta. Mislio sam da je to moj vrhunac da cu svrsiti. Fino si ga obradjivala jezikom milijuci glavic. Naglo sam te podigao stavio na obliznji stol i stavio kurac u tvoju vlaznu spremnu pickicu. Stenjao sam i uzvikivao Roso Roso. Ti si ispustala zvuke nabijajuci se. Vidjelo se koliko si ga zeljela. Uvijek sam volio da ga stavljam sguza. Okrenuo sam te i stavio ti ga odpozadi. Mnogo ti je prijalo. Stenjala si od zadovoljstva. Stiskao sam ti guzove jako i to ti je prijalo. Trudio sam se da ne svrsim brzo, ali mnogo sam bio uzbudjen. Suzdrzavao sam se. Ti si mnogo uzivala. Sama si nabijala svoje guzove na moj kurac. Jos jednom sam te okrenuo i poceo te uzimati opet sa prijeda. Gnjecio sam ti dojke i uzivao sam.

Bila si sva mokra a to me mnogo palilo. Noge se mi stavila na ramena a ja sam brzo i jako prodirao u tebe. Pomislio sam da je to nas vrhunac. Jos jace i brze sam ulazio u tebe. Dojke su se ti se tresle, a ja sam bio pijan od uzbudjenja. Ugledao sam tvoja mala stopala kako slobodno tarlahaju oko moje glave. Uzeo sam tvoje lijevo stopalo i prislonio ga sebi na lice. Onda si ti prabacila i desno. Tvoji mali tabani su bili na mom licu. Kako me opijao miris tvojih stopala, jer si cijeli dan bila u klompama. Mirisao sam i upijao taj predivni miris jebajuci te. Stenjala si od zadovoljstva. Isprekidanim glasom si ga trazila i govorila daj mi ga Srdjo. Nisam vise izdrzao izvadio sam kurac i uzeo tvoja mala stopala i stavio kurac medju njih. Oduvijek su me privlacila tvoja mala stopala i imao sam zelju da stavim kurac izmedju njih. Sada sam shvatio da je trenutak i ucinio to. Bila si pomalo u cudu, ali ti je prijalo. Savio sam ti tabane i jebao te medju njih. Nekoliko puta sam to ucinio a onda je izbio mlaz iz mog nabreklog kurca. Svrsio sam ti po stopalima. Smijala si se. Prijalo ti je to. Kako me to opilo. Oboje smo bili znojavi i zadovoljni. Tek kada je sve bilo zavrseno shvatili smo da je apoteka stalno bila otkljucana. Radno vrijeme je odavno bilo zavrseno. Vidio sam da bi ti mogla jos.
Obukla si se i pozvala me kod sebe u stan, izgovarajuci se da odlicno masiram i da bi ti prijala jos jedna masaza stopala koje je malo nateklo od pada. Naravno pristao sam. Krenuli smo. Nastavak slijedi….