Чекање

Излегувам од Мек Доналдс. Ги оставив децата на роденденска журка. Размислувам како да ги убијам 2 саата, мразам чекање. Одеднаш застанувам…закопана во место. Тоа е он…толку пати посакував да го сретнам, но сега потполно сум запрепастена. Размислувам дали да му се јавам. Во тоа бунило ме поврати неговиот поглед усмерен према мене…Ме виде, иде према мене. Размислувам на што ли личам, ух каде баш денес ја облеков оваа тренерка. Здраво, ме поздравува и ми пружа рака, а јас како од буре одговарам, еве ме. Допирот на неговата рака при ракувањето, предизвика немир во моето тело, пеперутки, кога го здогледав. Ух какво чувство, како повторно да имам 18 години.

Чувствувам некоја нелагодност свесна за тоа колку го посакувам, но тоа не го признавам ни на самата себе, а камо ли на него. Нешто ми зборува, но јас не слушам, гледам во неговите усни како се мрдаат и замислувам какво ли е чувството да ги љубиш, кафе…да,тоа го слушнав…Зашто да не, ова ке биде пријатно чекање. Влегуваме во неговиот стан, јас со поглед тражам каде да седнам, бидејки нозете ме издаваат. Покушавам да пратам што ми зборува, али моето тело сака само едно-него. Го исклучувам мозокот, морал и срам. Ја ставам раката на неговиот бут, чекам реакција. Ме погледа право во очи и ме увери, о да, желбата е обострана. Не ни знам кој кого го собори на кревет…но тој долго посакуван пољубац ја распламти желбата во секој дел од моето тело.
Ми го љубеше вратот, милувајки ме со брадата, се спушти до градите, додека едната ја љубеше, другата ја милуваше со раката, а потоа раката ја спушти меѓу мојте бутови. Влажно, врело и желно…Ах како прија тој допир. Се спушти полека доле, го осеќам неговиот јазик, ммм баш таму каде што треба, ме лиже, така добро, моето тело се извива и се грчи, забрзано дишам…Ааа свршувам со пичето во неговата уста. Морници уште ми поминуваат по моето тело, доаѓам до воздух и да, сакам уште…
Му го грицкам палецот на ногата, го скокотка. Му го љубам внатрешниот дел на бутовите, ги тријам градите со укрутените брадавици од неговите нозе ммм како го посакувам…Но не, сакам да го осетам и неговиот вкус, го земам неговиот укрутен и тврд пендрак во рака, полека повлекуваќи го горе-доле. Со јазикот преоѓам преку него од јајцата до главчето, го ставам во уста полека, осеќам како ме удира во грло, а јас се набивам уште, твојте воздишки дополнително ме палат. Додека он е во мојата уста, она се грчи, љубоморна е, зашто го сака, да го осети во себе. Ме фаќаш за коса и го забрзуваш ритамот, го набиваш во мојата уста, толку јако и силовито, го цицам и голтам лакомо и желно. Морам да го осетам во себе. Го пуштам од уста и седнувам на него. Ахх, ми гори утробата, се нишам напред-назад, се набивам и со секое продирање во мене од градите се кине воздишка.

Во еден покрет ме симнуваш од тебе,ме дигаш од креветот и ме вртиш да стојам со лицето према зид. Со дланките се наслонувам на зид. Со рацете ме фаќаш за кукови, полека влегуваш во мене, а потоа се побрзо продираш во мене, го осеќам целиот, го извивам телото за што подобро да го примам, фаќаме исти ритам…Посветени еден на друг во потполност. Ништо не постои, само ти и јас и оваа луда страст. Твоите раце се појако ме стегаат за кукови, ме набиваш појако и подлабоко…ааа свршуваме заедно со испреплетени воздишки. Полека мешам, додека она го стега и пушта, продолжувајки го чувството на задоволство..Колената ми клецаат…се плеснавме заедно на кревет улепени со секси пот, ти ги љубам усните и ти се заблагодарувам на кафето, кое остана ладно и неиспиено на масата. И уште нешто, беше тоа супер-утепани 2 часа…