Da li žene vole kada muškarci pričaju tokom seksa

Svako se tokom seksa ponaša drugačije. Neki muškarci su energični, eksplozivni i pričljivi, dok postoje i oni koji su mirniji, koji sve rade lagano i koji ne vole mnogo da pričaju. Muškarci često polemišu o tome da li tokom seksa treba da rade „ovo ili ono“, ali niko se ne pita, da li žene vole pričanje ili tišinu tokom seksa.

Jedna nemačka anketa sprovedena je kako bi se došlo do odgovora na ovo pitanje. Kreatori ove ankete su ispitali preko 200 žena različitih godina kako bi došli do odgovora da li one vole kada muškarci pričaju ili kada su tihi tokom seksa.

30% žena je reklo da vole kada muškarci ne pričaju ništa, jer priča može samo da im pokvari užitak, ali 70% žena je izjavilo da one vole kada muškarci pričaju. Ipak, to ne znači da sada možete pričati šta god vama padne na pamet. Pripadnice lepšeg pola su otkrile da vole kada muškarci pričaju senzualne, uzbudljive i perverzne stvari tokom seksualnog odnosa, jer na taj način čine da atmosfera bude vrelija i uzbudljivija.

One su dodale da ovakva komunikacija tokom seksa nikako ne može da bude loša i da je apsolutno bolje od potpune tišine. Ipak, ako muškarac kaže nešto što ne bi trebalo tokom seksa i da pomene stvari koje nisu senzualne, onda na taj način mogu potpuno ubiti seksualnu želju kod žena.

Dakle muškarci, ako ste pričalice i ako želite da svojim partnerkama tokom odnosa govorite uzbudljive i lepe stvari onda to slobodno raditi jer će one to obožavati, ali ako se u među vremenu setite da treba nešto da je podsetite ili da joj nešto objasnite, onda takav razgovor ostavite za posle.

V.P.