Divja pot do orgazma

gfdZabodeni pogledi zaplankanih pankerjev v lokalu nas preženejo v taksi, kjer nastopi trenutek čudne tišine. Ozračje je naelektreno, skoraj megleno od vročine med nami. “Naredimo en krog po mestu,” reče Ariana. Taksist Ariano že pozna, in ko izmenjata novice o seksu v mestu in nad njim, jo pobara: “Kakšna pa je vaša naveza?”
Ariana se zahihita z nekoliko hripavim glasom: “Ljubezenska.” Borisov pogled zavrta v moje oči, da kar čutim, kako bi rad zavrtal vame, in postanem vsa mehka. Dolgo me gleda, da se nazadnje trapasto zasmejim in pogledam ven, v mestne luči, zabrisane v megli. Njegova za spoznanje hrapava dlan me nežno poboža po licu, da se obrnem. Prste zakoplje v moje kratke svetle lase, ki so že vsi skuštrani, in me odločno poljubi. Globoko, počasi, z občutkom, kot bi me hotel v enem poljubu vso použiti.

S prsti sledi obrisu mojega ušesa, kar me spravlja ob pamet, saj hočem te prste, ta jezik tudi povsod drugje, sploh pa čim globlje v sebi. Moja dlan sama najde pot od vzbokline, ki se riše pod njegovimi hlačami. Z boki nezavedno sune proti dlani, ki entuziastično raziskuje trdoto in občutljivost tkiva pod že zelo napetim tekstilom. Njegovo dihanje postane globlje in bolj sunkovito, njegovi prsti v mojih laseh krčeviti. “Kam vas zapeljem?,” vpraša šegavi taksist. “K meni,” zaječi Boris med poljubom, in njegov glas ne dopušča ugovora. Ariana z nasmehom pove naslov.
Taksistu pustimo napitnino s katero si gotovo lahko kupi odlične kondome, in se z naslado pričakovanja počasi odpravimo proti vhodu v Borisovo stanovanje. Ariana mi potisne roko v zadnji žep kavbojk in mi zaprede na uho: “Komaj čakam, da jih strgam s tebe.” Boris naju gleda z značilnim žarom v očeh. Ariana me posesivno pritisne ob zid pri vhodnih vratih in me strastno poljubi, pri tem pa provokativno gleda Borisa, ki se trudi z odklepanjem. “Naju boš zmogel obe?,” ga zapeljivo pogleda izpod čela. Boris se poznavalsko zasmeje kot bi hotel obljubiti, da bo poskrbel za obe in še več kot to. Vstopimo v stanovanje, Boris prižge več šibkih lučk, ki ustvarijo intimno svetlobo, medtem pa mi Ariana res skoraj strga kavbojke, zbrca svoje škorenjčke v kot in se izvije iz krilca. Borisove in moje oči so prikovane na njeno nežno belo telo v črnem čipkastem perilu, ki pa obljublja več strasti kot nežnosti. Nekoliko nerodno mi je pred njima v sami srajci in vsakdanjih tangicah – le kdo bi pričakoval tak razplet večera? – a to hitro mine, ko se mi oba pohlepno približata in mi Boris počasi sleče puli, da čutim vsak milimeter tkanine, ki drsi po moji koži in drgetam od pričakovanja občutka golote ob drugem golem telesu – drugih golih telesih. Ariana mi medtem sleče tangice in zagode od užitka, ko s prsti zdrsi med gladko obrite sramne ustnice in se hlastno zarije v mokro luknjico, da zadrhtim. Ko mi Boris končno sleče puli, napadem njegovo srajco, oh ne, jaz nimam potrpljenja, verjetno je tudi ob kak gumb, a vidim, da mu je to deveta skrb. Privije me k sebi, in izvije se mi vzdih olajšanje ob občutku gole kože na svoji goli koži, Ariana pa poskrbi, da temu vzdihu sledijo še čisto drugačni vzdihi. Nestrpno mi razmakne nogi, da laže doseže klitoris z jezikom. “O bog, kako je dobra,” zavzdihnem Borisu na ustnice. Ariana me liže, sesa, ob tem pa v hipnotičnem ritmu vame zabija dva svoja svilena prsta.

Boris naju zamaknjeno gleda, s prstom sledi obrisom mojega obraza, najdlje se ustavi na mojih razprtih ustnicah. Počasi drsi s prstom po nabreklih ustnicah tako kot Ariana z jezikom po spodnjih, in ko ona zarine prste vame, pričnem oblizovati Borisov kazalec v napovedi felacije, vzburja me tekstura njegove žametaste kože na vlažni svili mojih pohlepnih ustnic. Tudi njegovo dihanje postane hitrejše, nato pa izmakne prst iz nasladnega obreda in z zdaj ovlaženim zdrsi na mojo bradavičko, jo nekajkrat obkroži v ritmu z Arianinim jezikom. Od strasti mi klecajo kolena, Ariano gotovo prav grobo pocukam za lepe rdeče lase – kako lepi so med mojimi nogami – in nazadnje povsem izgubim oblast nad svojimi mišicami, celo telo vzdrgeta v veličastnem orgazmu, še dobro, da je tam dovolj trdni Boris, ki me z očaranim nasmeškom podpre in položi na zofo v bližini. Ariana me zmagoslavno pogleda in hripavo vpraša: “Si se ogrela?”