Добра кучка за ебење

uhggПоминаа две недели откако Итан и Чак се вселија. За целото тоа време успевав да ги избегнам, се чувствував како да немам контрола врз својот сопствен дом, а не беше лесно бидејќи жена ми уживаше во целата ситуација. Откако ги проба Итан и Чак, само два пати имав секс со Кери, а со Надин дури девет пати. Надин е екстремно напалена мала кучка, изгледа како да сака да се ебе 24 часа на ден.

Се разбудив сам, во мојата нова спална. Чак помина една ноќ во главната спална соба со Кери и му се допадна креветот, а мене ми здодеа да лежам на подот слушајќи ги како се ебат цела ноќ и решив да си најдам друга спална соба. Беше сабота и не одев на работа. Уживав под тушот десетина минути и кога отидов да се облечам, Надин влезе во собата. Носеше мокро бикини и рече дека тукушто се враќа од базенот. Секој пат кога ќе влезеше во мојата соба, знаев што сака. Го соблече бикинито и без збор легна на креветот, ги рашири нозете и ме погледна со очекување. Промрморе куга го зазедов моето место, клечејќи на подот и почнав да ја обработувам.
По неколку минути во таа положба, ги сменивме местата. Јас легнав на грбот, а таа врз мене, во поза 69. Нејзината уста беше прекрасна, а пичето уште поубаво. Уживавме така околу петнаесетина минути, кога слушнав глас од вратата. “Опааа, што имаме тука? Ова изгледа забавно, може ли да се придружам?“ Тоа беше Трент, братот на Надин, со безобразна насмевка на усните и ѓаволски поглед. “Ти се допаѓа ли да ја лижеш сестра ми? Има вонредна пичка нели? Може ли да ја позајмам неговата уста, Надин?“ Како што го велеше ова, се соблече и ми го пикна курот во устата. Беше мек отпрвин, но како што го цицав, прерасна во челичен стап. И така, јас лежев на креветот, со курот во устата на мојата паштерка, а челикот на нејзиниот брат во мојата уста.
По десетина минути, Трент го извлече неговиот кур од моето грло и рече: “Време е да ја пробам таа влажна пизда.“ Додека тие двајцата се ебеа, јас наизменично ги лижев неговите јајца и клиторисот на Надин. Нејзините сокови течеа на мојот нестрплив јазик. Со рацете посегнав и го фатив младиот стегнат задник на Трент и му го пикнав прстот во анусот. Тој само простенка и продолжи да ја ебе Надин уште поинтензивно.
Тукушто помислив дека не можам да издржам повеќе и ќе почнам да свршувам, Трент забревта исполнувајќи и ја вагината на неговата сестра со топла сперма. Мојот кур експлодираше во устата на Надин, а треперењето на нејзиното тело ми кажа дека сите тројца сме свршиле во исто време. Трент ја извади влажната алатка од пичката и ми ја пикна во спремната уста. Ја излижав, а во исто време, Надин ми го лижеше курот, се додека овој повторно не се дигна. Тогаш Надин легна на грбот и рече: “Сега ти еби ме, Рик.“

Лежевме така, неколку минути, јас се уште со курот во Надин, а Трент се уште во мене. Тогаш Трент стана, се облече и рече: “Баш си добра кучка за ебење, Рик, ова беше забавно.“ Потоа замина. Надин стана, почна да се облекува и рече: “Знаеш дека Чак покани неколку пријатели овде вечерва. Рече дека можеш да им бидеш келнер.“ “Баш љубезно од него. А кој доаѓа?“ “Само неколку момци. Ќе бидат тука околу шест.“