Drugarica Marina

Ova priča je vezana za to kako se kada se pojebe drugarica gubi svo prijateljstvo. Moje ime je Gordan iz Užica sam i imam 31 godinu. Nakon što sam upisao mašinski fakultet u Beogradu u kraju u kom su moji roditelji iznajmili stan za mene upoznao sam i počeo se da se družim sa Marinom koja je moje godište. Odmah smo se skapirali i poveravali jedno drugome mnoge stvari. Čak mi je naknadno Marina kako se udala nabacila par svojih drugarica koje sam jebao, izmedju ostalog jedna od njih je bila i Marinina kuma. Nikada do trenutka kada se desio seks izmedju mene i Marine nisam ništa osećao prema njoj bez obzira što je prelepa devojka iz razloga što sam je poštovao kao prijatelja.

Marina se inače udala sa svojih 20 godina, sa partnerom je odmah počela da živi i ubrzo je rodila sina. Mnoge smo stvari poveravali jedno drugom oko života uopšte i seksa ali sve u šali. Nakon par godina Marina je bila ponekad u nesuglasici sa svojim partnerom pa je zbog toga retko imala seksualne odnose zbog čega je patila sve dok se nije razvela. Sa naših 29 godina desio se naš seks a sve je počelo tako što me je pozvala jedan dan pre podne, dok sam radio, nisam mogao da se javim pa sam napisao poruku onako šaljivo da li negde gori i da li mogu da se javim kasnije, na to je ona odgovorila gori sa svih strana nego o tome ćemo u četri oka i čujemo se čim završiš sa poslom. Onako u početku sam se malo i zabrinuo, nego ostalo mi je još tri sata posla pa ću je zvati i pitati šta se dešava, tako je i bilo. Pozvao sam je odmah posle posla i ona mi je rekla dodji odmah da nešto popričamo, nisam ni slutio oko čega se radi pa sam je pitao da li mogu prvo do kuće da se istuširam, ona je rekla dodji odmah jer se ovo više ne može čekati, odmah sam krenuo. Kako sam parkirao ispred zgrade u kojoj je živela primetio sam nju i njenog sina kako sede na klupi u parku, prišao sam im i pozdravio se, u tom trenutku je ona rekla sinu idi da se igraš, mama mora da popriča sa Gordanom. Onako sva zbunjena je rekla da ne zna kako da mi kaže zbog čega me je zvala nego da smo mi odrasli ljudi i da ne treba izmedju nas biti nikakvih laži i da treba da se poveravamo jedno drugom, na to sam joj ja rekao naravno, medjutim ni u tom trenutku nisam znao šta se može desiti. Na to sam je pitao oko čega se radi i kako mogu da joj pomogne a ona mi je na to odmah rekla skupiću hrabrosti toliko i reći ću ti Gordane, treba mi kurac odmah i ne smeš da me ispališ. Znam da si malo zatečen ali ovo shvati kao pomoć meni jer znaš između ostalog da nemam odnose već neko vreme, a sva gorim od potrebe za kurcem. U tom trenutku sam video da se oslobodila treme medjutim ja sam i dalje bio zatečen svim pa nisam znao šta da kažem.
Pokušao sam u jednom trenutku da joj kažem da ne treba to da se desi medjutim ona je bila izrečita i rekla mi je sada moraš da mi pomogneš kao nikada do sada. Ustala je sa klupe i rekla meni da krenem sa njom ka ulaznim vratima kod zgrade mi je rekla da će kada udjemo u stan meni dati peškire da se istuširam dok ona otprati svog sina kod svojih roditelja. Kada sam onako ušao u stan pre nego što sam ušao u kadu da se istuširam video sam kako ona užurbano kolima odvozi svog sina.

Počeo sam da se tuširam i čak još tada sam razmišljao kako da eskiviram seks, kako sam izašao iz kade i obukao bade mantil njenog bivšeg muža u svojoj glavi sam razmišljao šta da joj kažem kada dodje. Ubrzo je došla rekla mi je udji u sobu i čekaj me na krevetu da se i ja plahnem, pokušao sam da iskiviram pričam medjutim rekla mi je to kod mene sada ne može proći. Ušao sam u sobu i ona je odmah posle par minuta za mnom, kako je ušla u sobu odmah je legla preko mene i počela me je ljubiti, ja sam shvatio u tom trenutku da se trebam prepustiti i da moram preuzeti inicijativu. Odmah sam skinu bade mantil sa sebe i onako sa nabrelim kurcem dodiravao njene prepone. Odmah sam spavaćicu skinuo sa nje i počeo je od vrata ljubiti sve prema sisama i pički, kako sam joj počeo lizati pičku tako je uzdisala da me je to tek napalilo i moj kurac je počeo da pulsira, znao sam da ću brzo kako udjem u nju svršiti medjutim znao sam da će mi kurac biti i dalje krut i da ću je rasturiti od seksa.
U jednom trenutku se malo izdigla dok sam joj lizao pičku i rekla mi je sada ću ti popušiti kako niko nije, onako u čučećom položaju kako je klekla pored mene je počela da mi liže glavic, rekao sam joj pre nego što ga je stavila u usta da ću ubrzo svršiti medjutim ona se nije obazirala, počela ga je sve više uvlačiti u usta, kada sam počeo da svršavam nije čak ni glavu izmakla da uhvati vazduha i progutala je spermu. Nakon par minuta sam izvukao kurac iz njenih usta polegao je i legao preko nje i počeo je jebati, kako sam nekih dvadesetak minuta ulazio u nju od tolikog stenjanja mislio sam da ćemo probuditi komšiluk.
Na momenat sam ja hteo da udahnem vazduh i legao pored nje, odmah je prekoračila preko mene i moj kurac počela stavljati u guzicu, rekla mi je uživaćeš me karajući u guzu i počela se nabijati. Nakon par minuta sam svršio medjutim kurac mi je i dalje bio nabrekao i ona se i dalje nabijala dok joj je iz guzice curila sperma.