Фетиш во автомобил

Е па вака, јас сум….моето име не е важно, важно е она што се случи. На своите 17 години, прв пат имав прилика да се смувам со личност од ист пол. Долго се допишувавме преку мсн. Го дркаше за мене, а јас го дркав за него.. Живеевме во ист град. Сакав да се запознаеме, али многу се плашев да не познаваме исти луѓе. Сепак собрав доволно храброст и му реков дека сакам да се видиме, и да се запознаеме. Дојде и тој датум, утрината врнеше многу дожд, така што најрадо сакав да останам во креветот и да ја замислувам нашата средба.

После неколку часови се сретнавме на договореното место. Беше црн, висок дечко и многу крупен. Кога му пријдов малку поблизу, сватив дека немам потреба да се грижам, затоа што не се познававме. Ме однесе до еден автомобил, а бидејки и двајцата бевме многу накиснати, ми предложи да ја соблечеме мократа облека од себе. Бидејки видов дека сака да биде доминантен, му предложив да ме нарекува курва, кучка, педерче. Ми нареди да му ги соблечам тренерките, а кога тоа го направив пред мене светна огромен кур од 25 см. Ми беше страв да го допрам од една страна, а од друга страна се бутав кон него. Биде дека ми е непријатно, ме подигна горе, ме бакна и ми даде до знаење, да тргнам у акција, али пред него што појдов кон него, ми нареди да ги ставам рацете на грб и извади лисици. Додека ми ги врзуваше рацете ми зборуваше дека сум една најобична курвичка. Конечно го осетив неговото главче на усните. Виде дека ми е страв, и уште повеке ми го набута во мојата невина уста. Почнав да се закашлувам и да го лигавам. Се лигавев и треперев прд неговиот набрекнат кур. Малку се чувствував глупаво затоа што го излигавив.
Тоа траеше некое време додека не дојдов до екстаза. Ми нареди да ми го пушам цело време додека он обилно свршуваше. Одеднаш во грлото ја осетив неговата топла сперма, но веке во следниот момент, од преголемата количина морав да ја повратам. Тоа го изнервира, и се разбесни уште повеќе, и ме натера, се што повратив да му излижам. Кога едвам некако завршив, бидејки во текот на сексот имаше многу зној, ме натера да му ги излижам градите и стомакот. Беше многу влакнест, али видов дека немам каде, па полека го лижев околу стомакот и градите, а за тоа време неговите влакна ми го гребеа јазикот и ми се провлекуваа низ забите. Полека го погледав во очи, се гледаше дека ужива. После само неколку моменти ја подигна раката и со многу груб тон ми нареди да му го излижам пределот под пазувите. Тоа јако ме напали, затоа што одсекогас сакав да бидам подреден. Во еден момент се сврте и побара да му го излижам неговиот чмар, нешто што го сметав за најодвратно. Сега ми нареди да му го набијам отпозади во газот. Се гледаше дека има искуство, брзо почна да се набива на него, и после само пар минути свршив по неговиот грб. Ме натера да ја соберам спермата од грбот и да ја излижеме заедно. Од моите раце ги излижавме и последните остатоци сперма, и тоа беше прав рај. После тоа се видовме уште неколку пати… но тоа е веќе наша заедничка приватна работа.