Halo sex

Njeni, v čop speti, rjavi lasje so črno barvo njenih oblačil le še poudarili. Bila je kraljica noči. In res, večerilo se je…

“Miha?” je bolj iz vljudnosti kot ne želela preveriti mojo identiteto in odložila torbico. Odgovoril sem ji z vprašanjem: “Kolko?” “A maš ogenj?” me je ignorirala.
Med pretirano poudarjeni ustnici je vtaknila tanko cigareto. Pozabil sem na zaželenost, da se v Mihovem stanovanju ne kadi, kliknil, in z vatnim vžigalnikom prižgal njeno, okoli tobaka zvito, vstopnico za pekel. Med pospravljanjem vžigalnika v žep sem kot Leviatan opazoval njeni vroči ustnici. “Kaj gledaš, cuker? A se sprašuješ kako fafam?” Počutil sem se kot bi zardel, vendar ji tega moj jeklen obraz ni izdal. Ostal sem kavboj in imela me je za pravega moškega, čeprav sem se v resnici počutil kot vihrav fantič, ki ga je mati samohranilka prisilila k prvemu pogovoru o spolnosti. “Lepa si za …” mi je ušlo. “Srce, misliš, da bi me kdo poklical, če ne bi bila?” Premerila me je od nog do glave: “šestdeset” in v nekoliko občudujočem tonu nadaljevala: “Ampak res ne vem, zakaj ne moreš zastonj dobiti masaže!” “Dost mi je fukfehtanja, pa še ceneje je.” “Pa spusti malo svoja merila pri izbiranju deklic.” Mi ni ostala dolžna. “Hmm, si me prišla pomolzt al bit moja mami?” “Oboje. Sleci se, sinko!” Kar naenkrat je bila moja mati in ubogal sem jo. Medtem, ko sem razmišljal o tem kako dobro pito peče moja biološka mati in kako rada me ima, je moja spolna gospodarica sede opazovala kako se moje hlače spuščajo na tla. Sledile so jim še spodnjice. Vstala je, klofnila mojo trdo zadnjico in poskrbela še sama zase. Nerodno, kot prava dama, je sestopila s svojih ozkih hlačnic potlačenih na tleh. Na njej so ostale le tangice.

Zamenjala sva vlogi pri prehranjevanju sesalcev in sam sem postal njena mati. Bil sem dojilja in pomislil sem na to, da smo moški tisti, ki nosimo mleko, ženske pa so naši mladiči. Molzejo nas vsakič, ko si zaželijo napitka visoke beljakovinske vsebnosti. Razpustila je lase. Hipoma sem se spomnil svoje obsedenosti z dolgimi temnimi lasmi in jih nekajkrat prečesal s svojimi dolgimi prsti. Prijela za mojega prijatelja in ga začela ljubkovati. Igrala se je, sam pa sem komaj čakal, da ga vzame v usta. Najini igri je kmalu dodala še rokavico na desnico, mi razprla sfinkter in si s kazalcem počasi utrjevala pot v moj anus. Začela je iskati Grafenbergovo točko. Sprva mi je bilo nerodno, saj je bilo odobravanje tega početja nekakšen napad na mojo heteroseksualno integriteto. Kmalu sem se začel oglašati kot hijena. Znamenje, da je naletela na bližino prostate, je bilo več kot očitno. Krčil sem se, se zvijal, jo grabil za lase in ji celo mašil nos, vendar se ni pustila; še vedno mi je vladala. Z roko in svojo ustno votlino je dajala ritem moji predanosti in ukazovala siceršnjemu moškemu suprematu.
Vedela je, da bom kmalu končal in namenoma je bila nezadržna. Glavo moje moškosti je potisnila v svoje grlo in v dobrodošli toplini tistih nekaj sekund mi ni bilo žal niti evra od tistih, ki sem jih odštel za teh nekaj minut ekstaze. Tik preden sem izločil tekočino življenja, je mojo štafeto mladosti usmerila na svoj obraz in ni prenehala z masažo prostate. Kmalu sem njen obraz skoraj popolnoma prekril z veliko količino izbrizgane sperme. Orgazem je bil božanski in je kar trajal in trajal. Po celem telesu me je zajela vročica in se še nadaljevala, ker ni prenehala z masiranjem.

Za nekaj trenutkov sem obstal v nekem drugem svetu v katerem je bila tudi ona. Bila sva edina človeka na planetu in se cele dneve samo fukarila na vse mogoče načine.