Искра, 37, Куманово

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Јас сум предизвик во секоја смисла на зборот. Сакам невообичаени предизвици, сакам интелигентни машки и девојки. Бисексуалка сум. Погледни ги моите слики и јави ми што мислиш.

Барам:
Никогаш не сум пробала со машко и женско. Тоа е мојата скриена фантазија.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Iskra ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Iskra ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Iskra ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija
Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Iskra ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija