Јас и цицлестата баба

Да ви се претставам! Се викам Душан и имам 19 год, живеам во околината на Скопје. Распустот одамна беше почнат беше август ( попладне ). Баба многу ме палеше кога год да одев кај неа морав до вц да го издркам.
Тој ден отидов на базен, се вратив и се беше ок. Мојата братучетка од вујко дојде кај мојата родена сестра дома, а јас отидов кај баба да спијам. Совршено, она сама а дедо во друга соба. Го спуштив креветот да не се мачи она и легнав, она сакаше да оди кај дедо да спие. Јас ја пуштив но кога дедо отиде јас ја викнав да и кажам дека се плашам од темница хахаха ( секако дека лажев само да спие со мене). Она рече добро и дојде кај мене да спие. Гледав тв кога одеднаш наидов на порнич, уххх баба се сврте и гледаше заедно со мене.

Во текот на гледањето јас реков ајде да спиеме на што она пристана, јас го изгаснав тв и легнав. Легна така што ми се сврте со дупе,а јас ја фатив изненадно за дупе,на што она малку се трзна а се правеше дека спие. Се соблеков гол и почнав да ја ударам со курот преку спавачата. Се сврте на другата страна, сега нејзината пичка беше свртена накај мене, и го ставив јазикот во уста на што се пробуди и рече дека сега ке видам што е пичка!! Јас се насмевнав а она остана во чипканиот прслук и танга а и хулахопки. Занемев и почнав да ја љубам по врат па прејдов во уста и и го забив јазикот длабоко. Курот ми беше 18 цм. И го соблеков прслукот и почнав да и ги лижам цицките. Малку ми го попуши, а потоа почнав да и го ставам во цицки кои беа многу големи. Ги стегна малку и и го ставив меѓу нив на баба. Ја лижев по цело тело, тоа ја палеше. Го зеде мојот кур и го стрпа во уста. Јас и реков дека од сега ке ја викам кучка. Она ми рече добро ебачу мој.
Почна прво од главчето па кружно и така ме доведуваше до лудило. Пичката и беше влакнеста, сигурно 3 – 4 години не ја бричела, а тоа и највеке го сакав влакнести пички ммммммм. И ја лижев и уживав. Легна на грб и нозете и ги ставив на рамена и го набивав во нејзината стара пичка. Јајцата се слушаа како лупаат од нејзината пичка. Рече сврши слободно, јас ја послушав и свршив во неа. Цела се тресеше и трепереше кучка стара. Го излижа остатокот од спермата и и го свртев дупето према мене и почнав. И беше голем чматот, ама баш голем и го гурав јако кучката стенкаше, а јас уживав. Заспавме двајцата, јас утредента отидов на тренинг. Голем ебач нема што така сега ми вели баба кога сме сами. Кога год имам прилика да спијам кај баба ја доаѓам и ја ебам лудоооо!