Klub ljubitelja kurca

klubljBilo je to njegovo prvo pravo iskustvo. Dostojno da zaboravi glupe penetracije WC četkama, šipkama za peškire sa kojima je počeo i uradi-sam pendrecima koji su simulirali toliko željeno meso.

Na njih bi stavljao kurton i zatim oblagao nekom pomadom i zatim uporno iz dana u dan pokušavao da ih nabije u dupe.Pri prvim pokušajima rastezao je guzove i zatim upirao stvarčicom u željeno mjesto što je bilo dovoljno da mu kurac nabrekne tako žestoko da bi ubrzo i svršio poslije svega dva tri drka.Kako je vrijeme prolazilo ,bio je sve nervozniji jer su apetiti postajali veliki.
I tako je, jadan, obilazio kafane i lovio pedere u gradu gdje bi i pomisao da si gej bila dovoljna za smrtnu osudu.

Jednog dana ,poslije njegovog zaludnog studiranja i povratka iz glavnog grada gdje je očekivao mnogo avantura a dobio je svega nekoliko pušenja i jedan kompletan seks ,pojavio se u njegovoj ulici jedan dečko, lijep u onom istinskom smislu : bio je mladolik, ten mu je bio bijeli, a usta sočna i napućena, dupe je izazovno zaobljavalo farmerke i cijela kretnja figure bila je ispunjena energičnim mladalačkim drskim egzibicijama.
On je tu figuru odmah zavolio i pripisivao mu visoku ulogu u pederskom pantenonu, za koga je čuo da postoji u ovom čistom gradu. Ali kako da nađe pravi način da upadne u taj svijet koji tako žuđeno traži. Ni posjećivanje, teretan, ni fudbal, ni brojni drugi sportovi, koje je volio nisu mu otkrivali puteve prema nepreglednim slastima.
Volio je da se tušira u grupi i da pari oči na tim mišićavim mladim tijelima oko sebe, kurac bi mu se često digao ali to bi izazvalo samo radosnu i blesavu halabuku.
»E ,Džek,dobar kurac imaš ,da ti ga popušim.«
»A,Dale je peder.«
»Jebo te otac pederski.«
»Mrš ti jebem mater.«
Zatim su se počeli prskati, lupati po guzicama i smijati urnebesno. Džeku bi kurac posle svega ovoga splasnuo,on je to pušenje želio. Bio je prinuđen da lovi mlade cigane prosjake iz drugih krajeva koji su svoju bijednu egzistenciju produžavali takvim uslugama.
»Da mi ispušiš za deset.«
»Ne ,za tri’es.«
»Meni stalno pušiš.Za dvades’.«
Jednog dana u jednom smrdljivom podvožnjaku na periferiji grada uhvatio je Cikija dok mu ga je ciganin dudlao. Pocrvenio je od uzbuđenja i uskoro mu je rumen ispunila uši i vrat, osjećao je pulsiranje u grkljanu tako jako, da je od iznemoglosti počeo da krklja. Mladi bog iz njegovog razreda, čvrste, bijele zadnjice i pjegavih obraza radio je to.
»E jebo te, šta to radiš«
»Oladi,kretenu. Moj kurac,moja stvar.«
»Čekaj. Kurac ti je baš veliki. A moj je veći ,da vidiš.«
Ciki je bio pripit tako da je samo palacao jezikom umjesto odgovora.
Kada je to vidio, bio je dovoljno trezven da se udalji. Znao je ako se Ciki trijezan sjeti šta je radio, raspričaće se. Ako je jezičara, ima šanse da i od ovoga napravi sranje.
Zbog toga je te kompromitujuće detalje počeo da sam prepričava, sa nasilnom intonacijom i bez zainteresovanosti koju je sa mukom prikrivao. Bio mu je pun kurac tih mladih faraona koji imaju lijepa dupeta i misle da time ponižavaju nečiju savjest. Ali njegova savjest jeste bila ponižena.

Jednog toplog dana kad je išao na sastanak sa skitnicom kurvom,neprekidno misleći o onom pravom,primijetio je neku čudnu gomilu koja se skupljala i postajala sve bliža dok mu nisu duvali za vratom.Bio je to onaj gad iz susjednog ulaza za koga se govorilo da spava sa sestrom.
“Čuo sam da si peder,brate.Ajde da vidimo kako pušiš.«
Uhvatio ga je za glavu i pokušao da mu nabije koljeno u lice,da mu smrvi nos, zube,oči, svaki tjelesni detalj ali je samim čudom naš junak to na vrijeme shvatio i izmakao. Tipovi su se malo uskomješali: trebalo ga je uhvatiti i zatim kasapiti nogama i rukama.Ili da je pao na zemlju ugazili bi ga. On se međutim samo malo odteturao, udario prvog tipa šakom u stomak i dok se ovaj previjao od bola, zapalio u bijeg.
Moroni su moroni. Ranije je htio da ga bije jer mu je navodno jebao sestru. Prije toga dok je još bio osnovac, istukao ga je i skinuo mu nove Nike. U gledanju lijepih mladića, druženju i šarmantnom flertovanju prolazili su mu dani. Jedino pravo zadovoljstvo je bio okusio sa skitnicama, smrdljivim, vašljivim tipovima koji su krepavali od gladi.

Njegov život se u potpunosti promenio toga ljeta kada je u grad došao bogati narko diler sa dobrim vezama u vlasti. Čovjek je bio sredine tridesetih godina, muževne konstitucije i istetoviranog vrata. Nosio je bijelo, ruke su mu bile pune prstenja.
Ta izuzetno privlačna pojava proslavljala je svoj rođendan u poznatom disko klubu. Okružen ljepoticama svih vrsta bio je neka vrsta mirisa koji je tom ultra pomodnom, raskošnom i krvavom skupu davao glavnu nijansu. Naš junak je došao na žurku preko nekog druga, išli su da se ludiraju.
Kralj kokaina sjedio je u svojoj loži,i dosađivao se. Na podijum je izašla pjevačica obučena u usku crnu haljinu sa dubokim izrezom sa jedne strane i kratkim sa druge strane tako da su joj noge u prozirnim čarapama sijevale i blistale i gomila je bila opijena slatkim mirisom pičke. Samo njih nekolicina jadnika nije znala za šta služe sise, duge noge, i šta ta besposlica između ženskih nogu ima tu da radi.

Ostali su bili opijeni,i većina je ubrzo otišla u slobodne sobe, opremljene klimom i besplatnim pićem da traže svoju sreću. Preko puta podijuma,na ulaznim vratima u klub pojavio se sluga i rekao da je rulet postavljen. Naš junak kome je zaista bilo dosadno izašao je sa nekolicinom.
U malom vrtnom paviljonu kelneri su posluživali orandžadu na velikim, teškim poslužavnicima. Jedan gost je tražio da se kelner svuče i da tako nag, sa zavezanom mašnom nastavi da poslužuje.
Gomila je oduševljeno odbravala. Kelner je bio zaista obdaren i lijepom guzicom i velikim kurcem. Onako ukočen, kao uštirkan kretao se između stolova i primao naređenja. Jedan gost ,kome je kelner bio leđima okrenut , zagrebao je dezertnom viljuškom po mišićavom dupetu. Kelner je prnuo a oduševljeni gost mu je zatim nabio prst u čmar, i kad ga je izvukao pomirisao cijelom dužinom kao da proba havanu.Zatim se igrao sa čvrstim guzovima, razmičući ih.
Kad je bio već potpuno posednut ovim mladim ljepotanom ljubio je prvo pozadinu a zatim sve bezumnije klizio do čmara, cokćući, palacajući jezikom i u uzdišući.
Naš junak već lud od prijatnih iznenađenja otkopčao je šlic i počeo da drka. Malo potom osjetio je nečiju ruku kako nježno klizi po njegovom napaćenom kurcu. Šapnuo mu je toplo: Treba li ti pomoć. To je bio Ciki ,poznao ga je po glasu. Protegao se, privukao dragog ka sebi, i počeo strasno da ga ljubi.

Neprestano se ljubeći, skidali su svoja vecernja odijela i tražili svježu kožu i mišiće da dodiruju. Prvo su spleli ruke, zatim sisali bradavice jedan drugom i najzad je poslije toliko godina osjetio kitu u ustima, slatki zalogaj koji je dobijao sve više i više ukusa dok je dudlanje trajalo. Na svom golom dupetu osjetio je nečije šake. Čvrste mišićave šake su mu rastezale guzove a prsti napipavali ulaz u anus.
Poslije kratkog vremena dobio je prvo klistir a zatim i dobro lizanje. Tajanstvena prilika je bio kralj lično. Ovaj narko bos je vodio i klub pedera i bio gospodar u njemu.
Svakog novog člana je lično penetrirao a device su imale poseban ugled. Bos je imao veliki kurac, skoro 30 cm dug i debeo barem 6 cm. Ovakvu kurčinu bi prethodnu otvrdnuli kelneri ,sve sami ljepotani. Kad bosu oralni seks više nije bio dovoljan da bi mu se dobro digao, izmišljane su razne igre: dok su mu pušili bos je sisao nečiju kitu (obično tri -četiri naizmenice), ili bi mu lizali muda, ili bi mu trljali kučeve o tabane, ili bi lizao nečije dupe, ili bi se igrao sa dupetom pedera koji mu je sisao gledajući ga kurvinski u oči.
Na ovako nabreklu i izbalavljenu karinu nabio bi kurton i stavio pomadu. Kralj je privukao našeg junaka ,čvrsto ga stegnuo,postavio u osovinu i počeo da nabija. Naš junak se zamalo nije onesvijestio. Šta mu se to događa :jedan tako pošten kurac uliva mu neizrecivu nadu da ljubav još postoji a drugi koji sisa topi mu se u ustima zgrčenim u energičnom sisanju.

Uskoro su oko njega nadignuti novi kurčevi. I šta je mogao da radi: sisao je jedan, pa drugi, pa treći pa četvrti, pa peti a onda nasumično. Okolo su se čuli divlji krici i ratnički povici svršavanja i pretrpljenih bolova. Oko njega je počelo kapati. Osjećao je oštri miris, i sluzavu vruću tečnost od koje mu je koža postajala simfonija orgazama.
Kada je kralj svršio ,uspravio se u osvrnuo oko sebe.Vidio je muževne prilike kako natiču i isto tako mišićave mlade i zrele muškarce nataknute, zanesene, kako svršavaju, grče se, stiskaju zube i psuju. I negdje u beskrajnoj gomili svog mladog komšiju,ljepotana,već pojebanog od gotovo svih.Prišao mu je štipnuo ga za mišice ,pljasnuo po dupetu i počeo strasno da ga ljubi. Klizio je jezikom prvo po vratu, zatim mu je ljubio ramena, gladio leđa .Dečko se presavio i naguzio. Lagano mu je razvukao guzove i strasno ga zario gotovo izbezumljen i van pameti.
U tom trenutku da je predsjednik republike, ili njegova majka, ili bilo koji sveti autoritet banuo, ili da je ovaj paviljon smrvljen a učesnici orgije ostali na livadi,naš junak to ne bi primijetio nego bi nastavio sa svojim jahanjem,jer je našao dragog koga valja čuvati i braniti, sa kojim svijet postaje ispunjenje želje a ne muka.
Momci su se opet napalili i počeli da pridolaze u prostoriju gde su se njih dvojica tucali. Drkali su da se nadraže i čačkali dupeta. Zatim su počeli da se maze, da sisaju i guze opet i opet.
Osjetio je nečiji tvrdi stomak na leđima i kurac koji ga je šašoljio po mudima, između guzova i zatim po čmaru. Natakao je komšiju i zatim su se tako spojeni sklupčali da bi dasa mogao da ga utera. I bilo je zaista iznenađujuće slatko otkriti i neki drugi kurac iako je malo pre dobio najbolju moguću porciju. Jašući na kurcu jednog i dupetu drugog ljubavnika, sva mu se srž topila i gubio se u gotovo kokainskom delirijumu.I zatim je dobio ono.Tip se približio sa kokainom naprašenom guzicom,i naš junak je počeo da liže i cmače, uvijajući se istovremeno da primi jedan kurac i da valjano jebe jedno dupe.Od toga mogu tako danima. A on je to i želio, da provede dane u tom raju.

Po ovoj ludoj noći, dani su prolazili u besposličarenju. Bolje mu je išlo. Stalno se motao sa Cikijem i sličnima. I osjećao se konačno srećnim, ne znajući kako podla intriga raste oko njega. Njegovi pozadinski prijatelji su ga osjećali kao novajliju i još uvijek nedovoljno bitnog člana kluba.
Samim tim, u slučaju sranja spremni su bili da ga žrtvuju. I neće proći ni godina od njegove nezaboravne noći u klubu, ni mjesec dana od zadnje orgije, ni nedjelja od seksa sa Cikijem,kad ga je presreo na jednoj trkačkoj stazi radnik obezbjeđenja lokalne fabrike.
Bio je to čvrst i visok čovjek,brkat, suvih i mišićavih obraza. Oči su mu bile pune bijesa, glas surovo dubok a pokreti medvedski nezgrapni, ali zamasi snažni i smrtonosni.
»Da ti moga sina provociraš! Zgaziću te.«
Izmakao se.Čuvar je nasrnuo.
»Pedersku ti majku,kurvu.Pičko.«
Srce mu je poigravalo prvo od straha a zatim od ludog ushićenja gledajući tog blesavog magarca kako misli da je neki njegov šmokljan od sina gay sex bomba.I naravno potrčao je lako i zatim se na dovoljnoj daljini zaustavio,naglo okrenuo, napravio pokret kao da nabija nešto na kurac i bacio jedan dobar kamen na onu brkatu hulju.

Bio je radostan kao poslije one nezaboravne noći.Ali kada je izlazio iz šume čekala ga je gomila crnokošuljaša,naoružanih pendrecima i boksovima.Prvi najbliži ga je ščepao,drugi ga je raspalio po nosu a zatim ga udario u stomak,kad se prenemogao od bola,neke snažne ruke su ga ščepale za kosu, i osjetio je mrveći bol jači od zaborava i bilo kakve vrtoglavice, toliko jak da nije osjetio suljanje lica po pijesku, ni nabijanje vojničkih čizmi u slabine,ni krckanje prstiju ispod đonova. Jedva je disao kad su se njih desetorica popišali po njemu i ostavili ga skoro poludela od bolova.Ostao je tako smožden dok ga nije pokupila hitna pomoć.
Poslije hitnih operacija nije bio životno ugrožen ali su mu neke budale loše sašile tetive i namestili lomove na šakama tako da je ostao sav nakazan.

Majka mu nije bila preterano osjetljiva, saznala je o njegovom dvostrukom životu nešto i prezirala je tu slinu koja sramoti časno ime mrtvog oca.
Njegova gej braća su ga zaboravila. Nikada više neće osjetiti ushićenje koje dolazi sa znojenjem posle jahanja nekog mišićavog prkna.Želio je da umre. Hrabrio se alkoholom, živeći sam u jednoj krovinjari, daleko od grada.Hranio se od milostinje okolnih domaćica i jedne sentimentalne prodavačice u susednoj prodavnici.Ubrzo je počeo sa tjelesnim vježbama i u bednom mozgu mu se ugnjezdila ideja o osveti.
Satreće sve one Fakine, jebaće koga hoće, kad hoće. Poslije oko dvije godine osjetio se dovoljno snažnim da krene iz svoje nove kuće po osvetu. I otišao je kod kralja kokaina moleći ga kao član kluba da postane njegov tjelohranitelj. Tako je smislio plan da sa bratijom iznakazi i ugazi čistunce kada kralj idući put dođe u njegov grad.
Noć orgije je propustio,morao je biti trezvjen. Sakupio je svoje. A bili su tu i Ciki i svi oni koji su ga izdali, a koji su to opravdavali obavezom da klub ostane tajna. I zatim su banuli zajedno ovi klupski momci u kafanu gde su Fakini obično pijančili.Bili su naoružani kamama,sabljama,bičevima,električnim pendrecima i kurtonima od ajkuline kože. Svakog Fakina su sasjekli, izboli i iskomadali a vođu uhvatili i skinuli do gola.
Odveli su ga u nepoznatom pravcu, naime prema straćari u kojoj je naš junak proveo godine svog tugovanja.Zatim su svi navukli kurtone od ajkuline kože i jebali vođu redom.
Krv je curila iz raskidanog anusa a vođa se otimao, kričao i urlao od bolova; očne jabučice su mu se iskolačile, sve žile nabubrele, a lice pomodrelo, mlatio je glavom,želeo smrt sebi i svima ,grizao jezik do krvi…
Kad su svi prisutni svršili,vođu su umotali u čaršav i zatvorili u najbliži poljski WC. Na vratima WCa su napisali: OVO JE OSVETA PEDERA, KOME NIJE MIO KURAC, NIJE MU MIO NI ŽIVOT.