Kolegica A.

uhggVec neko vrijeme sam u semi s kolegicom s posla. Ona je pravnica, plavusa, kovrdzave kose, jako velikih sisa i dupeta. Kad ima naocale, I kad pokupi kosu u pundju, nema toga ko je ne bi jebao. Sve je pocelo bezazleno, kroz neko dopisivanje, prvo sluzbeno, preko sluzbenog maila, pa onda poslije posla, kroz neke dvosmislene sale, flert… oboje smo znali gdje to vodi, samo sto smo se relativno dobro kontrolisali… sve do jednom…

Ostao sam duze na poslu, da zavrsim neke izvjestaje, I dok je sistem drobio svoje, vidim da je online na viberu, bacim poruku… tipa zasto ne ide kuci, kaze mi da ceka sastanak sa nekim opcinskim sluzbenicima u 5 sati. Reko da poneses kafu… kaze eto je. Nikoga u blizini… ulazi, mirise fantasticno, i jos nosi kafe… kaze da je vide na aparatu, da ne bude sumnjiva. Ostavlja kafe I staje pored mog stola, dok ja sjedim, odmjeravajuci je..
Pocela je da se vrpolji, I gricka usnu, prisla mi je na dohvat ruke, I cekala.. Krenuo sam rukom pod suknju, uzdahnula je jako I prisla jos blize, sireci noge, I pustajuci me vise… dosao sam do kraja samostojecih carapa, ocekujuci gacice, medjutim ruka mi je napipala vrelu, obrijanu pickicu.. Kaze da je gacice ostavila u svojoj kancelariji, jer sam joj par puta u dopisivanju rekao da bi joj potrgao iste, samo da imam priliku, tako da nije htjela da rizikuje. Draskao sam je prstima, dok se ona sagela I pocela da mi otkopcava hlace, vadeci vec odavno cvrst kurac.. uzela ga u ruku I pocela da drka, oblizujuci se. Ustao sam, dok je ona cucnula, uzevsi ga do grla, nabijajuci se sama, dok me cijelo vrijeme gledala jebozovno preko naocala. Uhvatio sam je za bujne kovrdze I nabijao na kurac dok nije pocela da krklja I kaslje. Olabavio sam stisak ali nastavio da je jebem. Tako je dobro pusila, da nisam mogao izdrzati duze od par minuta, svrsio sam joj u usta, I dok je gutala spermu stenjala je tako jebozovno da mi se kurac nije spustio ni milimetra.
Podigao sam je I okrenuo prema stolu, zabacio joj jednu nogu na sto I zabio joj kurac do kraja, u jednom pokretu. Bila je vrela kao vulkan I vlazna kao da je sve sipalo. Zastenjala je I molila da ne stajem, trazila jos, I sama se nabijala na kurac. Oborio sam je preko stola, I uhvatio za kukove, nabijao kao nikad do sad, a ona je pratila uzdasima. Nakon par minuta sam osjetio da ce da svrsi, te sam ubrzao ritam do maksimuma, vise nije imala kontrole, bila je strasno glasna, I kad je pocela da svrsava, iz nje je krenula picija cedj da lije po patosu, jebena pravnica je squirt majstorica. Malo me iznenadilo, jer je svrsavajuci klecala u koljenima, te sam imao problema da je odrzim na nogama, dok je stenjala kao da je gulim. Nisam prestajao, I svrsio sam nemalo poslije nje, prazneci jaja u nju. Kad sam izvadio vec mlohav kurac, iz nje je krenula sperma pomjesana sa njenim sokovima. Sva je bila u transu, jos uvijek dolazeci sebi od orgazma… primirili smo se, ocistili, obrisali pod I onda je ona otisla do svoje kancelarije.
Od tada se jebemo redovno tri puta sedmicno, nastimavsi neke lazne sastanke poslije smjene… Zajednicki put u Spaniju je prica za sebe…