Konacno Amra na mom kurcu

Bio je to jedan vikend kada smo ja moja supruga i još jedan par pozvani na vikendicu gdje smo i otišli, nisam baš bio za to raspoložen ali sam učinio supruzi na volju. Pošto je to bilo malo dalje od nas odlučili smo da prenoćimo. Ta noć je bla jako zabavna. Vesela domačica je bila fina i jako ljubazna sa nježnim i toplim pogledom budila je neki lijep osjećaj koji me nije ostavljaao ravnodušnim. Kako je noć prolazila društvo je bilo sve veselije i opuštenije, domaćica je podizala taj štimung čak se i na stolicu popela igrala tako lijepa zgodna u divnoj šrenoj haljinici koja je lepršala pri svakom njenom pokretu a ujedno izražavala svaki dio njenog divnog tjela. Počeo sam da skrećem pogled koji se uporno zaustavljao na našoj domačici Amri.
Jutro, budim se onako sanjećiv, vraćam onu sliku divne čvrste grudi koje su se nazirale ispod tanke Amrine haljine. Nasmijao sam se nježno i odmahnuo glavom kao da želim da to zaboravim. Moja supruga se upravo vraćala iz kuptila, a ja od tako slatkih sjećanja na sliku divne Amre sam već bio napaljen, supruga nije dugo oklijevala popela se na mene i počela da trlja svoji picu od moj već ukrućeni kurac. Bio sam u polusjedećem položaju dok se moja supruga već počela nabijat u što bržim pokretima. Obuhvativši je oko struka slučajno sam bacio pogled na vrata koja su bila malo otvorena…

AMRA…..Stojala je na vratima. Povukao sam suprugu prema sebi i čvršće je obuhvatio da se nebi slučajno okrenula. Gledali smo se dok se Amra nježno mazila po grudima. Ja sam počeo da divljam. U meni se probudila još već želja i strast. Kurac je postao još veći, imao sam osjećaj da će eksplodirat, uzeo sam suprugu za guzu i počeo je jako naticat sve jače i jače vrištala je. Amra je gledajući u mene vapila od želje da mi priđe. Podigla je haljinu, crne gaćice su se ukazale, ljepota, neopisiv osjećaj, nisam bio pri sebi, u meni je sve divljalo. Supruga je toliko vrištala da je već počela da svršava ali je i dalje skakala kako sam je čvrsto držao za guzu i jako nabijao. Amra je mogla da vidi moj čvrsti nabrekli kurac kako ulazi i izlazi iz mokre picke moje supruge. Počela je da mazi svoju pičkicu, lagano je mazila. Gorio sam od želje da je dodirnem. Blizio sam se kraju i znao sam da cu jako i oblno svrsiti. Osjetio sam vulkan sperme koji se izlio u dubinu picke moje supruge. Pokazao sam Amri rukom da ide, jer je bila opijena prizorom pred njom. Supruga je bila u takvom transu da me pitala šta mi se dešava kao da je prvi put jebem. Samo sam je nježno zagrlio i poljubio.
Otišli smo u kupatilo. Zadržao sam se malo duze duže nego inače kada je supruga izasla. Primjetio sam smotane na masini crne gacice. Nisam izdrzao, uzeo sam ih i vidio da su na mjestu pice bile skroz mokre. Pomirisao sam, mmmm taj opojni miris napaljene picke. Liznuo sam i osjetio predivan ukus Amrine picke. Kurac mi se poceo buditi. Moja zelja za Amrom sve je vise rasla, sve sam vratio kako je bilo i izasao. Oni su već doručkovali, pridružio sam se. Igrom slučaja ili ne, sjeo sam na suprotnu stranu od Amre. Podigao sam pogled oči su nam se srele dok su ovo dvoje razgovarali o ne znam čemu. Ja i Amra smo se upijli pogledima, počeo sam jesti, odjednom sam osjetio nježnu Amrinu nogicu kako me dodiruje ispod stola. Odreagovao sam isto, počeo sam i ja nju dodirivt .Damire..trgnuo me je glas moje supruge. Rekla je da prije povratka kuci mora svratiti do grada. Rekao sam duso nisam dobro, nesto me boli glava, sto je Amrin muz ponudio da joj bude pratilac sledeca dva sata. Klimnuo sam glavom u znak slaganja.
Za stolom sam sjedio kratko vrijeme, uzeo tanjur i odnio u kuhinju. Amra je pravila limunadu, spustio sam tanjur na sto dok me Amra zamolila da joj dohvatim bokal koji je ona već pokušavala da dohvati, prišao sam ali se ona nije pomjerila, moro sam se naslonit na njenu guzu. Osjetila ja preko tanke haljine moj poludignuti kurac, pa je malo izbacila guzu i pocela trljati. Povukao sam je prema sebi i nježno joj ljubio vrat, spustio sam ruke na njene cvrste sise malo ih njezno stisnuo i privukao je uza se. Zdahnula je, mješnje njene guze je sve brže počelo me jako uzbuđivati. Kurac se već ukrutio da ga je ona osjetila na svojoj guzi ma se saginjala i trljala da dodje u dodir sa pickom, stiskao sam joj sise i bradavice ljubeci je u usta i lice. Spustila se na radni sto gornjim djelom tjela. Cucnuo sam, podigao haljinicu guza je bila divna i cvrsta. Stisnuo sam je i ljubio, lubeći sam joj skido crne ćipkane gaćice, ukazala se njena lijepo izbrijana pickica sa malim cuperkom iznad. Prstima sam je malo pomazio bila je mokra. Spustio sam glavu u taj rajski rascijep i poceo lizati i grickati klitoris. Slatki sokovi Amrine pickice su se slijevali niz moju bradu, a jezik je sve dublje ulazio. Dozivala me drhtavim glasom podigao sam se i okrenuo je prema sebi.
Dug njezan polubac, pa je prihvatila moj jezik i duboko ga sisala u ustima. Gricnula me za donju usnu što me još više uzbudilo. Počela je da me ljubi po vratu, gricka za uho, spuštala se sve niže ljubeći svaki djelić mog tjela, mazio sam njene jako nabrekle grudi i tvrde bradavice koje su bile crvene i prilicno velike. Naglo se spustila, izvadila moj tvrdi kurac i uzela ga u svoju nježnu ručicu, malo ga prodrkala, pomilovala jaja i pocela jezikom da lizuce vrh mog glavica. Lizala ga mazila se s njim, nadrkavala jezikom se spuštala od glavića prema mojim jajima, rukama sam joj mrsio kosu i izbacivao kurac sto vis prema njenim ustima. Jezik joj nije mirovo, vratila se na glavić i lgano počela da ga ubacuje u svoja divna medena usta, ubacivala ga pa vadila, ludio sam od želje da ga uzme.

Grublje sam je povukao za kosu nije se bunila. Pogledala me u oči i počela da ga puši toliko žestoko da sam drhtao, počeo sam joj glavu sve jače pritiskati dok je pušila nabijao sam joj svoj kurac toliko napaljen, uzbuđen dobio sam to ludilo, ludilo razjerenog muškarčine koji ni jednu ženu ne ostavlja ravnodušnom. Nisam mogao više izdržati. Podigao sam je i jednim pokretom njene nogice su bile oko mog struka, a ruke oko vrata, drzao sam je za guzove i poceo stojeci da ulazim u njenu mokru i vrelu picu, dok sam joj grickao tvrde bradavice. Navlacio sam je malo grublje na tvrd i velik kurac, ona se stiskala uza me da ga osjeti sto bolje. Tako Damire daj mi ga jako…iscjepaj zeljnu picku, ne stedi me molim te. Onako nabijenu uzeo sam je bolje ispod guze i ponijeo u spavacu sobu gdje sam jutros izjebao svoju suprugu.
Bacio sam je na krevet i legao na ledja, Amra je uzela tvrd kurac i sjela meni okrenuta ledjima. Pocela je bas jako da se nabija, i taj prizor predivne guze i picke koja se rateze pred ulaskom kurca je predivan. Mjesio sam joj sise i udarao po guzi. Mozes malo grublje me stisnuti Damire rekla je, a ja sam odozdo podizao svoje tjelo da joj bude bolji sudar kurca i njene picke. Skinuo sam je i rekao da se natrci da joj ga stavim odpozadi, izbacila je guzove, a picka fino iskocila na izvolite. Okrenula se da i trazila da ga vidi prije nego kurac udje u njenu zeljnu picku. Jednim jakim trzajem sam joj ga gurnuo do kraja sto je propratila mumljanjem, tako Damire mmmm. Ritmicki sam je nabijao dok su se prilicno velike sise klatile ispod nje, pruzila je ruku i milovala mi jaja, ubrzao sam ritam sto je i ona mjesala brze. Udarao sam po guzi i kruzio po rupici. Uf tako Damire razvali me. Silovito sam nabijao to predivno Amrino tjelo na svoj krut kurac, ubrzaj duso pri kraju sam i mazi mi anus to volim jos je nevin. Podvukao sam ruke uhvatio za sise i mjesajuci ih nabijao kurac u dubine Amrine picke, pocela je nekoltrolisano da mumlja, stezanjem picke oko kurca znao sam da je blizu. Daj Damire daj napuni me ne vadi ga, vrtila je guzovima kao bjesna, a i ja sam drzeci je za sise svom zestinom gurao kurac. Svrsavam Damire svrsssaaavaaam daaajj. Posto se i meni blizilo ubrzao sam prodiranje i iz jaja je krenula erupcija, vulkan sperme je siknuo u dubinu Amrine picke koja se sve vise stezala oko kurca, onako klonuli smo se samo prevrnuli na stranu, a kurac je ostao u njoj dok nije sam ispao. Kupanje i dotjerivanje prije povratka nasih supruznika. Bilo je lijepo mozda ponovimo.