Kratka prozirna suknjica od tila

Upoznao sam jednu curu kojoj ime Elvira, počeli smo da se viđamo izlazili smo često, znala je šta me pali kod cure, pa je u mom prisustvu uvijek oblačila suknjice kratke od tila prozirne, i košuljice koje su isto prozirne, šetali bi tako noću gradom dok ne dođemo do parka, u park se smjestimo i kako kreće prvo poljubac pa ona legne meni na krilo ja joj zavučem ruku ispod helanki i krenem laganim pokretima oko klitorisa da kružim, da joj nadražujem klitoris ona počinje stenjati.
I tako napaljenu uzmem je za ruku i odemo u njenu kuću, krenemo se ljubiti skinem je tako da na njoj ostane samo kratka suknjica prozirna od tila kroz koju navire napucan pičić. Krenem predigrama, prvo što radim jest da joj ližem sise tako da joj se bradavice ukrute i napucaju, pa se spustim dole među noge raširim joj noge da mogu da joj oblizujem klitoris ispod suknjice prozirne. Lizao sam joj klitoris tako da ostane izbezumljena, uvija se po krevetu, svaki njen dio tijela bio je moj. Sise sam joj mijesio dok sam joj klitoris lizao, pa je iz pičke prskala po meni pičkin sok, tako da njena tanka prozirna suknjica zalijepi se za njen klitoris pa sam joj i kroz suknjicu kupio i sisao pičkine sokove koji su neprestano tekli. Uhvatila me je u tim momentu za kurac nabrekli i nabila sebi u usta počela ga je pušiti kao sumanuta, prešli smo na pozu 69 kupio sam njenje pičkine sokove i meljao po klitorisu jezikom. Stenjala je i uvijala se koliko je bila napaljena, molila me je da joj ga stavim, i da je počnem jebati, ali ja sam njoj pičić lizao kao lud toliko da joj je iz pičke počela teći pjena, ustao sam uhvatio je podigao u naručje i nabio na kurčinu od 23 cm. Jedva je izrekla riječi “Konačno aaahhh” Nabijajući je tako na kurčinu iz pičke su joj tekli sokovi i slivali se po mom glaviću, klizila je kao podmazana, zatim sam legao na krevet i stavio je odozgo po meni i noge joj digao u zrak tako da je njena pička bila sva nabijena na moj kurac. Svaki djelić njene pičke bio je popunjen mojom kurčinom, prštilo je sve iz snje kao jak mlaz vode, jebao sam je tako da je njena suknjica zalijepila se na moj kurac od njenih pičkinih sokova.

Razvaljivao sam je jebačinom, njena napucana pička uvlačila je duboko u sebe moju kurčinu i prolivala ogromne sokove po njemu, prodirao sam duboko u nju i bušio je. Podigao sam se na noge, nju sam uzeo, podigao i podigao sam njenu tanku suknjicu glavićem tako da je glavić opet sam zaronio duboko u njenu valovitu mokru pičku. Držala se za mene dok sam je probijao, a njene napucane bradavice dirale su moje tijelo i trljale se od mene. Rekla mi je da će svršiti. Rekao sam neka ispusti vrelu spermu po mom glaviću dok sam je nabijao, sperma je procurila po mom glaviću ali ja sam je jebao, nisam ga vadio iz nje, zatim sam je povalio na krevet uhvatio za sise i počeo je navlačiti na kurčinu. Dok sam je tako navlačio iz njene pice izbije sok i sperma suknjica je natopljena pičkinih sokova pa me stalno po kurcu milovala, bio sam i ja pri kraju da svršim podigao sam je i počeo nabijati kao lud stenjala je kao da je na struju skopčana svršio sam joj u pičku. Iz mog kurca sperma je prskala u nju tako da se slivala niz njene noge po podu, i onako svu mokru od sokova i sperme tako nabijenu na kurac odneo sam je u kupatilo i tamo sam je par minuta držao nabijenu na kurcu promumljala je “Ti si moj jedini i najbolji jebač, ti najbolje jebeš”, zatim sam izvadio ga iz nje, pustio vodu, istuširali se, spremio sam večeru uz priču smo i zaspali.