LEPA MIRNA, NEMIRNEGA JEZIKA

lepamirnaLidija je potovala na morje. Po petih letih, končno malo pravega dopusta. Tokrat ne grem v hotel, ne bom porabila tako težko prisluženega dopusta kot običajno. Razmišljala je ; hotelska soba zajterk in večerja ob uri,sončenje na plaži pod vročim soncem, kakšna kavica v lokalnem kafiču, zvečer pa spet sama v sobi, v pričakovanju, da se mi kakšna luštna deklica približa in mi nameni nekaj pozornosti, katero ravno tako potrebuje enako kot jaz, da si popestri tople poletne noči Mediterana. Tokrat bom v nahrbtnik spakirala le nekaj cunjic, kopalke,nekaj hrane in počakala na cesti da me pobere kakšen prijazen voznik, še bolje pa voznica in me popelje do cilja, Selca.

DekletiLidija je bila uslužbenka v dobro stoječi firmi in pri dvaintridesetih je izgledala odlično. Luštkan obrazek in dobro grajeno telo. Posajeno v ozke kavbojke ali kratko krilce z razporkom, je jemalo dih prenekateremu moškemu,čeprav to Lidije ni zanimalo. Na lokalni sceni kjer je živela, ni bilo računati, da bi našla kakšno somišljenko. Tisti dve resni izkušnji, ki jih je imela z ženskami, ji nista izpolnili pričakovanja, kot tudi ne telesni užitki z avanturistkami, ki so le eksperimentirale, se niso končale dobro. Lidija je hotela več, želela si je vroče ljubimke, ki jo bo razumela in ji izpolnila želje in sanje. Imela pa je bujno domišljijo. Moški je niso privlačili, kar je spoznala že kot mala deklica, ko se je zavedla svojega telesa in užitkov ko ji ga lahko nudi. Na začetku jo je begalo dejstvo, da je ne privlačijo slike golih mladeničev, ki so pozirali z visoko dvignjenimi kopji, čakajoč na vbod katere koli. Medtem ko so se njene kolegice med šolskimi odmori razpravljale o tej temi, se je Lidiji ježila koža ob pogledih na lepa dekliška telesa. Skrita v samoti svoje sobe, je sanjarila kako jo božajo roke deklic iz fotografij, kako jim vrača poljube ter kako drsijo njihove tople ustnice po njenih že lepo razvitih bradavičkah. Ta dekleta so se spuščala s svojimi vlažnimi ustnicami vse nižje, da je bil ogenj v njenem mednožju vse toplejši. Počasi je Lidija vse bolje spoznavala svoje telo in se učila kako si lahko pomaga v trenutkih ko ji je gorelo med nogama. Nežno božanje po bradavičkah ji je zelo godilo, užitek se je še stopnjeval, ko je roko potisnila k izvoru užitkov. Počasi je z eno roko začela drgniti klitoris, medtem ko je z drugo nežno božala joškici. Občutek je bil čudovit, vlažni prsti pa so ji kazali da je na pravi poti k vrhuncu. Počasi božajoč ustnice svoje razgrete pičke, je začutila potrebo, da nekaj vtakne vanjo, pa je pomočila najprej en prst, nato dva in občutek je bil krasen. Vse močneje je drgnila čarobni gumbek, vse dokler ji ni prišlo, ob gledanju lepega dekleta s slike. Čeprav ni bila ravno velika, se je vpisala v odbojkarski klub, da je lahko pod tušem, po končanem treningu, v živo opazovala lepo grajena telesa sedemnajstletnic, ki so že imela kaj pokazati. Ti prizori so jo v trenutku vzburili in počasi je začela dojemati, da so njeni seksualni apetiti drugačni od njenih vrstnic.

Medtem ko je stala pri cestninski postaji in čakala da nekdo popusti njenemu dvignjenemu palcu, ali pa njenim vitkim nogam pod krilom, ki je več odkrivalo kot prikrivalo, so se ji misli vrnile v čase, ko je brez želje po uspehu, trenirala odbojko. Vedno je komaj čakala konec treninga, ko so dekleta prepustila svoja gola telesa toplim curkom pod skupinskimi tuši. Z Mirno je doživela prvo seksualno izkušnjo.Mirna je imela lepo telo, ki je kar klicalo po užitkih. Ne prevelike a čvrste joškice, lepo ritko, sramne dlačice pa je že takrat brila v pravilen lep negovan ljubezenski trikotnik. Lidija kar ni mogla umakniti pogleda z njenega telesa. Ko je opazovala kako ji vodne kapljice drsijo preko telesa, si je zamišljala, kako lepo bi bilo drseti z jezikom preko njenih čudovitih prsi, bradavičkah in trebuščku. Mirna je opazila Lidijine poglede na svojem telesu, vendar je to ni pretirano motilo, celo nasprotno, ugajalo ji je. Nekajkrat sta se njuna pogleda srečala in Lidija se je odločila, da kljub tveganju poizkusiti. Begala so jo mnoga vprašanja: kaj če Mirna nima enakih nagnenj, kako naj ji pristopim? Kaj če bo vse povedala prijateljicam, kmalu bo vsa šola govorila o tem?! Lidija, a greva na kavo, ko si posušim lase, to vprašanje je v trenutku pregnalo vse strahove. Mirna je stala nekaj centimetrov stran, še vedno posuta s kaplicami vode. Lahko, počakam te v Rock caffe-ju, čez cesto. Hitro sem se obrisala; sedaj pa lahko končno začnem pisati v prvi osebi, saj sem jaz Lidija; preveč razburjen da bi si urejala frizuro, sem oblekla tangice brez katerih nisem nikoli šla ven, modrčka itak nisem nosila, ker sem uživala v svobodi svojih prsi in občasnih zavidljivih pogledih. Vsedla sem se k oknu v kafiču, naročila kavo z mlekom in nestrpno čakala. Kako bo uspel prvi poizkus, najti istomišljenko? Mirna je hitro prišla, veliko prej kot sem pričakovala. Bila je še lepša in privlačnejša takole pomanjkljivo oblečena, kot pa pod tušem. Kratka mikica ji je komaj segala do venerinega grička. Poletna majica je povdarjala njene lepe prsi, ni pa prikrila njenih čvrstih bradavičk. Samo pogled na Mirno je v meni izzval val vročice, ki se je širil od zatilja vse do pičke. Pile sva kavico in se v tišini opazovale. Na lepem me je Mirna prijela za roko. Bila je topla in nežna. Sprejela sem jo, in jo samozavestneje zaradi njene geste, položila na svoje koleno. Mirna je roko počasi pomikala navzgor, moje kratko krilce, pa ji je le olajšalo pot do centra užitkov. Nežno se me je dotikala med nogami, krožeč okrog moje že močno razdražene pičkice.

Začela me je vse močneje drgniti čez hlačke, da se mi je zvrtelo v glavi. Zaželela sem si, da bi bile nekje na samem, Mirna pa kot da bi mi brala misli: Z avtom se zapeljeva nekam, kjer bova sami, je predlagala. Brez besed sva vstali, plačali napol popito kavo in odšli. Ne daleč od kafiča je čakal parkiran Mirnin avto. Odpeljali sva se na obrobje mesta in parkirali v gozdičku. Mirna je najprej podrla svoj sedež, potem pa pomagala še meni. Nebogljeno sem ležala, vzburjena do norosti, sem se prepustila Mirninim toplim ustnicam. Poljubila me je nežno a strastno. Slekli sva si majici, dotik najinih teles, pa je v meni izzval val vzburjenja. Drsela je s svojimi joškami po mojem trebuščku in začela grizljati moje nabrekle bradavičke. Lizala jih je z vlažnim jezikom, najprej nežno, nato vse močneje in to me je spravljalo ob pamet. Pička mi je gorela. Poliži mi ribico, sem ji rekla stokajoče in čakala, da s svojim jezikom zdrsne po mojih sramnih ustnicah. Počasi se je spuščala vse niže do trebuščka. Topla sapa iz njenih ust na mojem telesu je bila čudovita. Hitro in spretno mi je slekla krilce in tangice, in se začela spuščati vse nižje. Lizala me je nežno, pa vse močneje in se pri tem spuščala vse do moje pičkice, iz katere so privreli sokovi naslade. Razširila je sramne ustnice in jezik porinila v mastno luknjico. Kot s svedrom je vrtala z jezikom in z njim odkrivala mesta, katera so me popolnoma obnorela, pri tem pa drgnila telo ob mene, kar me je še dodatno vzburjalo. Lizala mi je pičkico in zraven nežno masirala klitoris. Začutila sem, kako mi je vročica butnila v glavo, ki se je spuščala ponovno navzdol, dokler se Mirna ni dotaknila točke na moji pički, ki jo je poznala le ona. Drgnila mi je klitoris vse bolj divje in me tako počasi a zanesljivo peljala k vrhuncu. To bejbi, to mi delaj, čist se zarini v mene, že od nekdaj si te želim, sem oddaljeno slišala svoj glas. Čutila sem, da mi bo vsak čas prišlo. Naenkrat eksplozija pred očmi in tisti najčudovitejši občutek, ki me je preplavil v celoti. Dosegla sem vrhunec, zategnil mi je telo, kot v smrtnem krču in glasen krik. Prihajalo mi je kot nori, zaporedni orgazmi so mi lomili telo, da so se moji vriski mešali z glasbo ZZ Topa, ki je prihajala z radija. Iz polsna, me je v realnost vrnil topel glas blondinke, ki se je zaustavil tik ob meni. Greš proti Reki?