Lezbična avantura pohotne Kim

ikjhbvfKo pohotnica naleti na drugo…
Ko odklepam vrata svojega stanovanja, začutim njene prste, kako spolzijo po mojem razgaljenem hrbtu. Vstopiva in temnolaska, ki me je cel večer zapeljevala z druge strani plesišča, se sprehodi skozi moje stanovanje. Sezuje čevlje, odloži svojo torbico na mojo kuhinjsko mizo, nato pa se začne slačiti. Majico, kavbojke in svoje spodnje perilo pusti kar na tleh in se gola razkomoti na mojem kavču. Ne vem ali sta bila za moje divje poželenje kriva dva maj thaija ali me je očaral njen seksapil, a vse v mojem telesu je kričalo po njej. Želela sem si jo imeti.
Prisedla sem k njej in strastno me je začela poljubljati. Slekla mi je majico, prijela moji zaobljeni dojki z obema dlanema in začela nežno krožiti s toplim jezikom po mojih napetih bradavičkah. Odpela mi je še hlače in jih z malo moje pomoči s tangicami vred potegnila dol. Pristale so na tleh poleg njenih. Z roko sem zašla med njena topla stegna, in pod temno črtico gostih dlak prste potopila v mokroto njene mehke in tople pičke. Čutila sem, da je ob mojem dotiku vzdrgetala po celem telesu in je komaj čakala, da ji ponudim več, zato sem jo položila nazaj, da se je ulegla na hrbet in tako sem imela pred seboj njeno čudovito telo. Nagnila sem se k njej in jo poljubila, pri čemer so se najini joški pritisnili skupaj. Joj, kako božanski občutek… Njena mucka je oddajala neizmerno toploto, kar sem čutila na svojem stegnu in komaj sem čakala, da okusim njene sokove. Spustila sem se nižje in moja temnolaska je bila vedno bolj vznemirjena. Najprej sem si morala privoščiti en hiter pogled na njeno nestrpno pičko, nato pa sem se po njej predano sprehodila z jezikom od luknjice, mimo sramnih ustnic pa vse do ščegetavčka. Zavzdihnila je tako globoko, kot bi ji pravkar nekdo vanjo zarinil debelega kurca. Skoraj že pozabim, da je to moja prva lezbična izkušnja, saj bolj kot temu pozornost podarjam njej. Čutim, kako se vedno bolj topi na mojem jeziku, zraven pa z rokami obdelujem njene bohotne joške. Njeno stokanje “aahh”, “oooo, jaaaa”, “uuufff, fakkk” mi odmeva v ušesih in me vodi v ekstazo. V zanesenem soparnem vzdušju si jo zaželim obdelati še z vibratorjem. Ko jo pustim samo za minutko, mi nameni hiter pogled razočaranja in z njim skorajda roti, naj se vrnem.”Samo malo…,” ji zašepetam.

Iz predala potegnem svoj roza vibrator in ob pogledu nanj se moja temnolaska nagajivo nasmehne. Nagajivka mala, komaj čaka, da ga dobi v svojo pohotno pičko. Namažem ga z lubrikantom in se ji spet posvetim. Z jezikom krožim po njenem ščegetavčku, zraven pa ji začnem dražiti razgreto luknjico z vrhom vibratorja. Pohotnici najprej ne paše mrzel lubrikant, a se hitro navadi. Pričnem ji ga čisto počasi porivati v mucko in poslušam njene vzdihljaje. Vedno bolj divje ji ga porivam in želim imeti kontrolo, vendar ko se za hip ustavim, opazim, da se moja temnolaska z miganjem bokov kar sama nabija nanj. Igra me tako vzburja, da imam že pošteno mokro mednožje, nakar me preseneti s svojo željo: “Daj mi svojo pičko na obraz!” Storim, kar mi je ukazano.
Od gledanja, lizanja in fukanja njene mucke ter od njenega toplega jezika med mojimi stegni, se mi meša od užitka in vsake toliko časa globoko zavzdihnem ter sunkovito zamahnem z lasmi nazaj, da me rahlo prebičajo po prepotenem hrbtu. Čutim, da mi prihaja in pohotnica komaj čaka, da me zadovolji. To ji tudi uspe. Orgazem je bil tako močan in glasen, da so ga brez dvoma slišali tudi sosedje. Zdaj je bila na vrsti ona. Spet se z obrazom postavim pred njeno pičko, izvlečem ven vibrator in ga nadomestim s svojim jezikom. Začutim, da tudi njej začnejo mucko tresti nenadni krči, njeno telo se je usločilo od užitka in jezik mi je poplavil njen orgazem. Polizala sem vsako kapljico, ki jo je proizvedla. Utrujeni in prepoteni sva obležali in zaspali do jutra.