Ljetni posao i zadovoljstvo

hrvbBok svima. Dečko sam od 25 godina, student koji ne žuri previše zavrišit studiranje pa sam ovo ljeto odlučio ostvarit svoj san i postati dio posade na brodu. Oduvijek su me privlačili brodovi i imam nešto iskustva do sad u plovidbi ali sad sam odlučio i educirat se i zapravo nešto i zaradit od toga. Proveo sam godinu uz studij i neku dodatnu edukaciju kako bi stekao bar minimalna potrebna znanja da postanem dio male posade.
Imam prijatelja koji ima poznanika koji iznajmljuje svoju jahtu turistima i uz to im služi i kao kapetan. Dečko koji je radio s njim otišao je radit u inozemstvo pa mu je trebao radnik i tu sam ja uskočio. Kroz godinu odlazio sam par puta na dogovore ali i edukacije kod njega da se što bolje pripremim za sezonu. Vlasnik se zove Antonio i ima brod koji je dovoljan za dva člana posade i najčešće prima 5-6 turista. Ima sobe i krevete pa ta putovanja traju nekoliko dana.

Prvi puta sam upoznao Antonia u 11 mjesecu. Antonio je čovjek od skoro 2 metra i preko 100 kila, ima 57 godina i gotovo je čelav. Odmah kada sam ga upoznao svidio mi se. Inače moram napomenut da sam bisex, tj. volim žene i samo žene ali privlači me sex sa muškarcima. Specijalno starijim muškarcima. Čim smo se upoznali Antonio me pozvao da taj dan idem s njim i njegovom ženom te njihovim prijateljima na vožnju brodom za vikend. Ja sam pristao jer htio sam se dokazati novom šefu. Isplovili smo u popodnevnim satima. Antonio me učio i podučavao cijelim putem pa tako smo nas dvojica provodili vrijeme zajedno a ostatak ekipe njih 5 su se družili i zabavljali. Kada je došla večer svi smo zajedno sjedili i zabavljali se. Inače u seksualnom smislu privlače me starije osobe oba spola, a jedan od razloga je bila i otvorenost i opuštenost u razgovorima oko svih tema. Tako da ekipa 50+ je bilo za mene idealno društvo za opuštanje. Sve tri žene su bile prekrasne milfare takozvane i zapravo one su to i znale i tako se i ponašale. Nakon par boca vina počele su priče o seksu. Pošto su se oni svi dobro poznavali međusobno skoro sva pitanja su bila usmjerena prema meni. Meni je bilo jako neugodno ali uz podršku ponajviše Antonijeve žene opustio sam se i počeo odgovarati na pitanja. Već sa bio pod dobrim utjecajem alkohola a i pitanja su postala sve škakljivija. Tako je došlo i pitanje o seksualnosti, tj orijentaciji ili točnije bili muški probali sex sa drugim muškima. Svi su se smijali a ja sam ko iz topa izvalio da bi. Svi su me pogledali i nastavili se smijat a najviše Antonio koji j rekao ženi: vidiš li ti što kaže moj novi suradnik, pazi da ti muž ne krene i u drugu stranu. Svi su se nasmijali i počeli sa pitanjima.
Ja sam odgovarao detaljno koliko sam mogao, a primijetio sam da apsolutno nikome to nije smetalo što me dodatno motiviralo. Kasno u noć parovi su se počeli polako skupljat u sobe i s obzirom da se jedna soba renovirala netko od Antonia, mene i njegove žene morao je otići spavati u sobu sa jednim od parova. Ja nisam mogao jer bi im bilo neugodno a i meni, Antonio nije mogao jer onda bi njegova žena spavala sa mnom u krevetu tako da je pala odluka da ona ode kod jednog od parova, a Antonio i ja u kapetanov krevet. Brodski kreveti su uži nego obični pa smo nas dvojica malo jačih muškaraca ležali doslovno ramenima priljubljeni jedan uz drugog. Antonio je bio samo u gaćama a ja sam ostavio i majicu. Kako se okrećući trljao uz mene u jednoj situaciji dok smo još pričali u mraku prije spavanja njegov kurac se prislonio na moju guzu. Osjetio sam kako spušten skroz je dosta debel što mi je odmah zagolicalo maštu. Antonio je ubrzo zaspao a ja nisam mogao prestat razmišljat o njegovom kurcu. Moj se odmah digao i počeo sam se valjda i pod utjecajem alkohola dirat po kurcu preko hlača. To me samo dodatno napalilo pa sam ga polako izvadio i sa vrhom prstiju drkao. Drkao sam tako i razmišljao o njegovoj ženi, ostalim ženama, njemu i na kraju o grupnom seksu s njima svima. San svakog dečka na svijetu, siguran sam. Sex sa puno zgodnih starijih prekrasnih žena. Samo moja razlika je bila u tome što sam ja zamišljao i da me jebe Antonio uz sav ostali sex. Drkao sam tako i ubrzo shvatio kako nemam gdje svršit. Nisam znao što ću ali sam znao da svršit moram. Odlučio sam se za gaće. Mislim da je to bilo najlakše rješenje tad. Svršio sam ubrzo u drhtaje što je malo i probudilo Antonia koji me pitao jesam li dobro a ja sam mu kroz izdah odgovorio sad jesam. On se okrenuo i nastavio spavati. Ja sam još neko vrijeme razmišljao o svemu tome i sa osmjehom zaspao. Ujutro me probudio Antonio i uz pozdrave rekao kako bi bilo dobro da promijenim gaće ali i posteljinu jer sam ju malo uneredio. Ja sam problijedio a on se nasmijao i rekao neću nikome reći. Odmah sam osjetio olakšanje i vidio kako mu ne smeta uopće. Plovili smo još cijeli dan i na kraju dana se razišli sa dogovorom da dođem opet. Tako sam ja dolazio još par puta na jednodnevne izlete i učio.

Došlo je i ljeto i spremio sam stvari i uputio se na svoju destinaciju, a to je brod. Došla je i prva tura turista koji su išli samo na izlete na jedan dan pa sam spavao kod Antonia u kući. Nakon par takvih izleta došao je i prvi trodnevni izlet. Spremili smo se i zaputili. Vozili smo nekoliko talijanskih parova. Kada je pao mrak mi umorni od sunca otišli smo u svoju kabinu u kojoj pogađate ja opet spavam sa Antoniom. Ovaj put smo legli i Antoni je rekao: jbg ja ti ne mogu po ovoj vrućini spavat u gaćama, i skinuo se potpuno gol. Još je nadodao: znam da tebi muško tijelo ne smeta te se počeo smijat. Počeo sam se i ja smijat te se skinuo i ja potpuno gol. Sad smo ležali nas dva potpuno goli jedan pokraj drugog. Pričali smo o svemu a najviše o seksu i Antonio je rekao kako sa ženom zbog puno posla nije stigao već par tjedana imat bilo kakve odnose i da su mu jaja puna. Ja sam mu kroz šalu rekao: pa drkaj slobodno ja sam ionako već u ovom krevetu. On se krenuo smijat ko lud i rekao: istina ali drkat ću samo ako češ i ti sa mnom. To me toliko napalilo da sam odmah rekao da može. Tako smo počeli drkat nas dvojica uz prepričavanje najboljih iskustava kojih je on imao naravno puno puno više. Škicao sam mu kurac kako raste i uživao. Uživao je i on i pitao me sviđa li mi se. Bio je 16-17 cm, deblji i dlakav ali uredan. Rekao sam mu kako dugo nisam vidio tako lijep komad na što se ona nasmijao. Nastavili smo drkat i nakon nekog vremena on je rekao da će ubrzo svršit ja sam ionako sad već cijelo vrijeme buljio u njegov kurac.
Kako smo ležali jedan uz drugoga on je malo pomaknuo kurac u stranu i počeo špricati po mojim bedrima i trbuhu. Mene je to toliko napalilo da sam počeo divljački drkati, a on se ispričavao. Moj odgovor na to je bio da sam svojom rukom zgrabio njegovu spremu i počeo drkati svoj kurac sa njegovom spermom. Svršio sam kroz sljedećih par dodira. Špricao sam po cijelom trbuhu skroz do vrata. Antonio me nakon toga pohvalio i rekao kako sad nećemo ići se prat nego čekamo drugu rundu. Kod mene druga runda došla je dosta brzo i bio sam opet dignut. Antoniu je trebalo malo duže pa je predložio da mu pomognem. Ja sam prihvatio jer je to značilo da ću po prvi put dirat tuđi kurac. Maknuo je ruku sa svog kurca, primio moju i stavio na svoj. Počeo sam mu ga polako drkati. Bilo je fenomenalno. Ubrzo sam osjetio kako mu se kurac diže, a on sve više uživa. Drkao sam mu na način koji meni odgovara kad sebi drkam. Ubrzo je rekao: Jbg sad nema nazad, sad mi ga moraš popušit. Ja sam stao i pomislio ovo mi je prava prilika ovo moram iskoristit i ubrzo spustio glavu te jezikom prošao preko njegovog glavića. On je zadrhtao. Ja sam otvorio usta i lagano ga stavio. Osjetio sam topli kurac u mojim ustima i lagano slan od prošlog svršavanja. Gurao sam ga sve dublje jer znam da tako meni paše. Stavio sam ga skoro do grla, zaslinio skroz i jezikom se igrao po njemu. Pušio sam ga na razne načine. Brzo, sporo. Uz drkanje, bez ruku.

Antonio je uživao i pošto je već svršio mogao je dugo. Čeljust me zaboljela ali toliko sam uživao da nisam htio stati. Nakon dobrih desetak minuta osjetio sam kako se trza sve više i znao sam kako je blizu kraja. Antonio ga je nabijao sve dublje i ubrzo počeo svršavati ravno u moja usta. Sprema se cijedila niz njegov kurac dok sam ja pokušavao nešto progutati. Polizao sam sve što se cijedilo po njegovom kurcu i jajima. Antonio mi je rekao: ovo je bilo fenomenalno, ovako ćemo stalno, ali imam ja ideja i za drugačija druženja…