Мајсторот Симо

Мајсторот Симо е педесетгодишен маш кого сопругата го оставила после 25 години брак заради неговата склоност кон алхохол и други жени. Неретко ја тепал и малтретирал како физички така и психички. Несреќната жена не сакала веке понижувања и тортри и се развела од него. Одтогаш зивееше сам, а преживуваше од своите вредни раце поправајки кај комшиите машини за перење, бојлери и други апарати. Навистина беше добар и мајстор што сите го тражеа, но кога малку ке се напиеше често знаеше да биде и нападен, дури и вулгарен према жените, а одеше да работи кај нив искључиво ако мажите и децата не им беа дома. Висок со јака градба и голем кур.

Ено убаво утро Симо се разбуди со мислата дека три месеци не изебал ништо. Така мислејки се му зазвони телефонот. Имаше повик за работа, се работеше за младата госпоица Сара кај која неколку пати веке одеше да поправа. Сара беше мажена за дваесет години постар маж заболекар кој имаше неколку заболекарски ординации во градот и беше полн со пари. Тоа беше причината што оваа девојка од 25 години со прекрасен изглед и тело се одлучи за дебелиот и прокелав забар. Мајсторот Симо немаше убаво мислење за Сара заради нејзиното надмено и снобовско однесување. Донесе одлука да ја прифати работата но ако биде сама дома ке ги испразни јајцата во неа. Се тргна по планот, беше сама, сопругот и беше на работа. Го пречека со намуртено лице и во премногу слободно фустанче. Курвата само сака да ме испровоцира си помисли Симо. Го однесе до купатило и му го објасни проблемот околу машината за перење и додаде дека работата мора да ја заврши за половина час заради обврските кои таа ги има. Колку е глупава помисли Симо но не рече ништо и почна да работи. После еден саат Симо се уште чепкаше по машината а Сара нервозно шеташе по собите и од време на време ке дојдеше до купатило да види како напредува. На крај не можеше повеќе да издржи и љуто му рече дека не е способен, а Симо само се заврте и со огромната рака ја удри Сара по лице. Во прв момент беше шок и неверување но потоа Сара свати дека пичето и е влажно.Додек плачеше и го молеше Симо да не го прави тоа тој го вадеше огромниот кур со голема главичка. Ја фати курвата за коса и ја натера да легне над машината за перење сакајки да и го набие одпозади. Сара го молеше плачејки но нејзините зборови и не се слушаа, а Симо навалуваше и го подигна фустанчето а кога виде дека нема гакички уште повеке се возбуди. Ја ебеше јако страсно а Сара цело време стенкаше и повторуваше немој те молам но како да сакаше да каже ебиме ајде ебиме сто повеќе.

Свршија двајцата во исто време Симо само го извади го пикна во панталони се тргна и почна да го собира алатот а Сара беше во истата положба наведната над машината сигурно сакаше да си дојде при себе од тоа што до пред малку го доживеа.Оттогаш скоро секој трет ден Симо одеше кај Сара да поправи пегла,бојлер,шпорет…