Млада мајка

mkderСе омажив на 19 години, баш кога требаше да проживеам уште многу од животот… Мажот ми беше добар во кревет, но секако, на секој гост три дена е доста, така што се одвоивме доста еден од друг. Секој секс ни беше ист, се на иста фора, неколку пози кои се вртева во круг. Веке се однапред се знаеше..

Еден викенд маж ми мораше да оди на еден хрватски остров нешто службено, па ми понуди да му правам друштво. Тоа ми беше прилика малку да се забавувам надвор од дома, да излеземе од 4 зида и малку да уживаме без детето. Беше сабота, околу 22ч, јас цела средена и затегната го чекам маж ми да заврши со работа, па да одиме во некој клуб за кој сме слушнале дека е добар. Одеднаш мобилниот звони, Борис јавува дека ке работи до касно и ако сакам да излезам сама, затоа што тоа долго го чекав. На почеток бев лута и се двоумев да излезам сама, затоа што не познавам никого во градот. Решив и излегов. После долго скитање по обала и претражување на клубови и кафулиња, тргнав накај дома затоа што ништо не ми се допаѓаше. На пат назад за во хотел, наидов на клуб во кој влегуваа полуголи жени. Тоа ме запрепасти и влегов да видам само што се случува таму. Само што влегов во клубот, некој ме зграби од позади грб. Беше тоа тамам, црнокос мушкарец во средни триесетти. Ме повлече кон себе и рече- А што работиш ти сама овде убавице?? Што не си знаеле дека овде се оргии? цинично смеејки се. О мој боже, овој мора да се зеза, па јас сум мажена…Морам што побрзо да излезам надвор и да се вратам во хотел. Но, во тој момент, црниот мушкарец ја вовлече раката под мојата бела, припиена и многу кратка мини сукња. уууу, веке си влажна, рече со оној ист цинизам, ми се допаѓа… Гледам, не носиш прслук, ти си права ебачица! Сакаш курац? Одма ми се згади, така што го фатив за рака и го гурнав подалеку од себе. Поред шанкот седева двајца негови пријатели и сето тоа го гледава. Дојдоа до нас и прашаа дали може да ни се придружат. Еден од нив, на кого веке му штрчеше курот дебело низ панталони, ми пријде и ме фати за лице и влажно ме пољуби. Другиот ми пријде од позади грб и ми ги фаќаше цицките,гласно стенкајки ми на уво. Морам да признаам дека ми се допаѓаше, иако се чувствував виновна.
Ми се допаѓаше нивната сила со која ме посакуваа, сите тројца гледаа во мене, посакувајки ме секој за себе. Се чувствував како никогаш досега. Се сетив на Борис, кој сигурно се вратил во хотелската соба, па истрчав надвор од клубот. Ги соблеков обувките како би била побрза и потрчав по обала. На неколку метри, слушнав некого позади мене. тоа беа оние двајца пријатели од клубот. Трчаа по мене. Ме фатива и ме гурнаа на песок. Еден од нив ми ги рашири нозете, ми го дигна белиот минич и на страна ги тргна црвените тангички, па почна јако да ми ја лиже пичката. Иако се бранев, морам да признаам дека одма се напалив и навлажнив. Лижеше и ги голташе мојте сокови, додека другиот ми ги држеше рацете и ми ги гризеше скрутените брадавици, почнав да стенкам. Првиот стана, ги соблече панталоните и рече – ти се допаѓа? го сакаш во уста? замоли ме! Незнам што ми беше во тој момент, но гласно простенкав. Те молам, стави ми го во уста, те молам, толку е тврд, голем, го сакам…аааахх, дај го, те молам…Ми пријде, ме дигна на колена и со цела сила ми го заби во уста. Додека му го пушев енергично, другиот ми пријде отпозади,ме подигна и почна да ме набива во пичка. Толку се напалив, што одма свршив.

Првиот ми го извади од уста, нагло ме сврте и ми го наби во газот. Потоци од сперма течеа низ мојте жешки бутови, додека стенкав од уживање како некоја животинка. Викав, уште, уште, дајте ми уште, ебете ме… но ниту еден од нив повеке не можеше, двајцата легнаа на песок и гласно дишеа, додека јас сама се задоволував. На еден од нив му зазвони мобилниот и он се јави – да, тука сме, на плажа кај бараката. со онаа риба која сакавме да ја ебеме во клубот. дојди на курвата не и е доста, за неколку минути се створи и третиот, оној кој прв ме фати во клубот. Дојде држејки го веке курот во рака, и само ми рече – ајде мала, сега ке видиш што е ќотек, нема да можеш да седиш пет дена кога ке завршам со тебе.
Онака напалена, станав на нозе, силно го фатив за глава и влажно го пољубив. Ме подигна и им рече на пријателите наслонетеја на барака и цврсто држетеја, овие двајца ме земаа и ме наслонива на зид, еден од нив ми ја лижеше пичката, додека низ мојте нозе се сливаше река од сокови. Нагло влезе во мене, така што го осетив неговиот дебел кур и секоја негова вена. Ме фати за цицки и снажно ме набиваше уз зид. Напокон сврши по мојот грб. Такви скокнавме во море, да се измиеме и освежиме. После тоа дојдов во хотелската соба, каде што мојот драг маж веке одавно спиеше. Никогаш не помисли дека жена му уживала во животински секс со тројца, сеуште ме смета за досадна домаќинка, а јас едвај го чекам неговиот следен службен пат. Може би ке налетам баш на тебе – )