Mladi konobar

Stajala sam naslonjena na šank, kada je on otišao do vrata da zaključa birc. Izvana sam sigurno djelovala skroz mirna, ali u meni je kipjelo, imala sam osjećaj da će mi srce iskočiti iz prsiju od brutalnog pulsa i naboja. Plitko sam disala koliko mi je cijela ta atmosfera iščekivanja bila napeta. Jer znala sam u što sam se upustila i znala sam što će uslijediti. I to me prokleto obuzelo do kraja. On je bio mlad i prelijep, sigurno mu nije prvi put da ovako ostaje zaključati birc sa nekom ženskom, a ni meni definitivno nije prvi put da izvodim ovakve egzibicije sa nepoznatim likovima, dok je muž kod kuće. Ali svejedno, ta navala adrenalina, ta nevjerojatna napetost i napaljenost je uvijek ista, uvijek prisutna i uvijek me cijelu prožima.

Dlanovi su mi se počeli znojiti, nisam znala kuda da stavim ruke. Da li u džepove, da li na šank, da li na mobitel. Uzela sam mobitel, izvadila ga van i odmah vratila nazad. Nisam znala što bi i kako bi. Imala sam osjećaj da cijelu viječnost traje to zaključavanje vrata. A tada se u jednom trenutku okrenuo i kao da je sve stalo. Stajao je tamo valjda samo jednu sekundu, ali imala sam osjećaj da je trajalo duže, jer cijelog sam ga uspjela snimiti. I cijelog sam ga željela, odmah i sada. Kao da sam napaljena klinka, a ne žena od 40tak godina. Polako mi je prilazio, gledao me ravno u oči i smiješio se. Ni ja nisam mogla skinuti pogled s njegovih prodornih očiju. Stao je skroz pred mene, pravi primjerak mladog, zgodnog i raspolodnog mužjaka. Ja sam se uspravila sa šanka, te sam u previsokim petama bila neznatno niža od njega. Stajali smo tako neko vrijeme, u meni je kipjelo, sa njegovog lica je nestao osmjeh, osjećala sam da je i on napet do boli. I jednostavno sam eksplodirala, zgrabila sam ga za glavu i uvalila mu jezik u usta. On je istovremeno mene zgrabio rukama za dupe i počeo ga snažno mjesiti. Mačevali smo se jezicima, kao da smo najstrastveniji ljubavnici. Primila sam mu jezik čvrsto usnama i počela ga sisati, pa kada bi se on izvukao, uvalio bi mi svoj jezik najdublje što može u moja usta. Guzove mi je mijesio, čvrsto ih primio pa razmakivao, stiskao me uz sebe, tako da sam u potpunosti osjetila već potpuno nabrekli kurac u njegovim hlačama. Ja sam rukama grabila njegova široka leđa, njegov mišićav vrat, čvrstu guzicu, šta god sam mogla i kako sam mogla.
Najednom me okrenuo prema barskoj stolici, nagnuo me na nju i preko nje, sagnuo se iza mene, primio mi guzicu objema rukama i zabio svoju facu ravno u moje međunožje. Vrisnula sam koliko me to nadražilo. Miješao je facom preko tajica, kada sam mu rekla da mi ga da… “Hoću ga odmah!” dahtala sam. On se pridigao i čula sam kako brzinski otkopčava remen. Hlače još nisu pale na pod, a već se nadvio nad mene. Kurac sam mu sada osjetila kako mi je na guzici, dok mi je on mijesio sise i lizao uši. Okrenula sam se, svojim jezikom uhatila njegov i rekla “Skini me i stavi ga!”. Nije mu trebalo treći put ponavljati. Odmah se dignuo sa mene, uhvatio tajice rukama i trgnuo ih prema dolje. U stotinki sekunde bile su mi na gležnjevima. Drugim potezom je primio tangice i njih skinuo.
Uspravio se, primio me za obje ruke koje su mi bile na leđima i postavio glavić svog nabreklog kurca na ulaz u moju pičkicu. Lagano ga je gurnuo, ali bio je malo iznad ulaza, pa je skliznuo uzduž cijele pičke i preko klitorisa. Od toga su me prošli trnci, a napaljenost mi je bila na vrhuncu. Toliko sam ga htjela da sam htjela istrgnuti jednu ruku iz njegove, kako bih ga sama mogla staviti u sebe iste sekunde, ali nije mi dao. Migoljila sam se, dok je on lagano mrdao bokovima naprijed-nazad, a njegov tvrdi kurac čvrsto se upirao o moju stidnu kost i prelazio mi preko usmina i klitorisa.

Nakon nekoliko takvih prelazaka, kurac mu se namjestio na ulaz i kada je idući put mrdnuo bokom prema naprijed, samo je lagano ušao u mopju sada već skroz vlažnu i spremnu pičkicu. Polagano je ulazio, prvo glavić koji me raširio, tada ostatak pulsirajuće palice. Osjetila sam kako je tvrd kao kamen i kako je lagano klizio, a ja sam se skroz spremno širila i otvarala mu put do kraja. Htjela sam da me počne žestoko jebati, ali i on je nastavio lagano i to me lagano izluđivalo. Govorila sam mu “jebi me!”, “jebi me!”, no on je samo nastavio polagano… Unutra do kraja… pa van do kraja… pa onda nazad… Htjela sam ga opako, pa sam počela sama da se nabijam na kurčinu, ali on me primio čvrsto za bokove da se ne mogu micati i nastavio polagano.
To me izluđivalo. I u negativnom smislu, jer sam htjela žestoko, ali i u pozitivnom smislu, jer mi je svaki njegov ulazak bio brutalno dobar. Stenjala sam, dahtala sam, iako je sve bilo polagano. Tada je ušao unutra cijeli i stao, pa počeo miješati ukrug sa cijelom kurčinom duboko u meni. Pa ga izvadio… Onda opet nazad do kraja, pa opet miješanje. Počela sam osjećati kako se u meni budi vulkan… Primila sam ga rukama za guzove i kukove, koliko sam mogla sa rukama iza leđa, ali bitno je da je on shvatio što želim. Nije ga više vadio, samo je bio duboko u meni, miješao kukovima i možda se samo malo naprijed-nazad mičući, tek toliko da me jebe, ali opet ne previše, tako da sam cijelo vrijeme imala osjećaj da je cijeli u meni. Počela sam sve brže i brže stenjati i sve pliće i pliće disati. I onda sam eksplodirala! Zacrnilo mi se pred očima, trnci su mi prolazili cijelim tijelom, počela sam se grčiti na barskom stolcu, i nisam mogla kontrolirati noge koje su se nekontrolirano trzale. Sigurno je to potrajalo pola minute, cijelo vrijeme je bio duboko u meni, a ja se nisam mogla kontrolirati. Tada sam se počela smijati, nisam mogla vjerovati da sam svršila za valjda dvije minute od kada me počeo jebati. Očito je napaljenost bila iznad svih granica kada me tako poneslo. Izvadio je kurac iz mene i rekao da me želi gledati u oči kada me jebe. Digla sam se sa stolca, okrenula prema njemu. Kurac mu je stršao ispred mene, mokar od mojih sokova kao da se tuširao. Primio me čvrsto za ruku i povukao prema stolu. Sjela sam na stol, a on me polegnuo i vratio kurac nazad gdje mu je mjesto, u moje grotlo vreline.
Gledao me u oči, kao i ja njega, a kurac je samo zabijao u moju pičku. Sada je to već bilo jebanje. Čvrsto i snažno. Primio me snažim rukama za vrat, privukao k sebi i uvalio mi jezičinu. Pojačao je ritam jebanja, a ja sam imala problema doći do zraka od njegova jezika u svojim ustima i od tog jakog ritma. Gledali smo se duboko u oči, približio mi se skroz blizu, usne su nam se skoro dodirivale, ali samo smo dahtali jedno drugom u lice. “Jebena si, neću moći dugo ovako. Blizu sam.” – rekao je. “Vadi ga van!” – zapovijedila sam mu. Poslušao me bez pogovora i izvadio kurac van. Skočila sam sa stola pred njega, zažvaljila ga, te rukom obujmila kurac i počela ga drkati. Tada sam se sagnula pred njega, sa rukom podigla kurac i oblizala ga jezikom od jaja do vrha. Nekoliko puta. Tada sam ga pustila iz ruke, kurac je stajao ravno preda mnom, pred mojim ustima. Jezikom sam mu počela prelaziti ispod glavića, dok je on stenjao. “Izludit ću” govorio je.

Primila sam ga rukom za korijen kurca i stavila u usta. Počela sam mu ga lagano pušiti. Nije trajalo niti desetak sekundi, kada sam osjetila da je gotov. Izvadila sam ga van iz usta i gotovo istog trenutka iz kurca mu je izletio mlaz vruće sperme. Zapljusnuo me po licu, pored ustiju. Odmah je došao i drugi mlaz, ovaj je nacrtao crtu na stolu iza mojih leđa. Ja sam ga i dalje držala. Kada je prestao sipati spermu, liznula sam mu glavić sa kojeg se još cijedila sperma, podigla pogled prema njemu, nasmijala se i rekla mu: “Odlična zabava”. “Bambus?” – pitao je. Kimnula sam glavom. Otrgnuo je hrpu papirnatih ručnika sa šanka, te mi ih dao da se obrišem, dok je on otišao pripremiti bambus za mene, te je sebi natočio neku žesticu. Vratio se za pola minute, a ja sam već obrisala svu njegovu spermu sa sebe. On je još bio gol i još mu je kurac stajao tvrd kao kamen. Tada sam ga dobro promotrila, rekla mu da mu dobro stoji i malo ga još rukom pomazila. Obukla sam gaćice kako bih mogla sjesti na stolac, popili smo piće, te neobavezno razgovarali.
Kada sam se počela spremati i oblačiti, samo mi je rekao da idući vikend opet sam zatvara birc, jer mu kolega ide ranije na momačku. “Ok, vidimo se onda!” i otišla sam u noć.