Moje masturbiranje

bosnaaeroticOd svih obaveza, koje sam danas morala završiti, osječam se pomalo umorno i napeto. Osječam da bi mi jedno izležavanje u toploj vodi zaista godilo. Pustila sam vodu da teče u kadu, več sam u nju ubacila cijelu šaku mirišljave soli i istrasla podosta gela za tuširanje. Kupatilo se počelo puniti mirišljavom parom. Ostavila sam upaljenu malu svjetiljku u toaletnom ormariću, a ugasila jako svjetlo na stropu. Samo kupatilo je jedna od najugodnijih prostorija u stanu, prostrano, obloženo plavobijelim pločicama i namješteno bjelim ormarićima. Prostrana bijela kada se polako puni vodom, koja se pjenuša i polako se penje ka njenim rubovima. Iz ormara u spavačoj sobi uzimam satenski ogrtač, dugo ga nisam oblačila i neznam što me danas goni da ga obučem nakon kupanja. Spuštam ga preko naslona fotelje u dnevnom boravku i počinjem se raspremati….

Na uskom zidu, između soba, nalazi se veliko ogledalo u kome promatram cijelu svoju pojavu. Doista mogu biti zadovoljna svojom figurom. Uspjela sam sačuvati vitku liniju i ako sam posljednjih mjeseci nabacila tri četiri kilograma. Iskreno, sviđa mi se kako su mi se zbog toga fino zaoblila neka mjesta. Nekako usporeno raskopčavam dugmad na košulji i nemarno je odbacujem na ležaj. Spuštam rajfrešus na suknji i puštam je da slobodno padne na tlo. Lijeno prelazim rukom preko ramena i spuštam britele na potkošulji. Ukazuje se bjelina grudi a zatim tamniji kolutovi na vrhovima. S obje ruke je potiskujem na dolje, sve dok se ne ukaže oblina stomaka, pa onda još niže, zadržavam je kratko na bokovima. Zavlačim dlanove između potkošulje i bokova i sasvim lagano klizim po koži uživajući u svakom novom pokretu. Izvijam bokovima , kako bi i taj dio odječe napokon skliznuo niz noge. Na meni su još jedino gačice, male, bijele, broj tri. Baš onakve kakve znam da se nekom posebno dopadaju. Samo palčevima polako milimetar po milimetar svlačim gačice. Zamišljam kako bi to jednom kapetanu bila veoma ugodna slika. Bjelinu puti polako počinje razbijati pojava tamnog trokuta smještenog na samom dnu stomaka, tamo odakle se počinju spuštati noge. I taj tamni trokut je tu samo zbog njega, do skora je on bio najčešće glatko izbrijan i nije narušavao bjelinu mog tijela. Puštam da gačice polako klize niz duge noge, pomažem njihovo padanje njihanjem bokova. Stojim potpuno naga i gledam svoj odraz u ogledalu, razmišljam , da li bih mu se ovakva kakva sam doista mogla svidjeti. S tim mislima odlazim u kupatilo, zakoračim jednom pa drugom nogom u kadu.
Lagano se spuštam u ugodnu toplinu pjenušave vode, lijeno se ispružim i sklopim oči. Kakav užitak. Prepuštam se maštanju. Lagano dlanom prelazim preko ramena i vrata, a zatim obje ruke zadržavam na grudima. Milujem ih nježnim , kružnim pokretima, povremeno zadržavajuči nabrekle bradavice između prsti. Ponavljam te pokrete dok mi mašta u vidokrug donosi siluetu zagonetnog muškarca. Stoji tu na dva metra udaljenosti , ali mu ne razaznajem lik, ali osječam da ga pojava u kadi neodoljivo privlači. Spuštam lagano ruke niz stomak milujem ga a osječam da me to miluju njegove ruke. Osječam kako na mojoj koži ostaje iza njih vreli trag. Sada osjetim njegove ruke na svojim bedrima, širim noge, želim da njegovu ruku što prije osjetim tamo dolje. Nemirno izvijam bokovima, a njegova ruka toplo pokriva to zagonetno mjesto. Lagano , kao povjetarac pronalazi moju dražicu i nježno je trlja.

U glavi mi se več pomalo muti, čujem svoje najprije tihe a zatim sve glasnije uzdahe. Njegove ruke klize po mom tijelu, čas su na grudima, čas na stomaku, osjetim kako mi klize između nogu, pa se ponovo penju kako bi ponovo pronašle to skriveno i vrelo mjesto. Pokreti su sve brži, sve nestrpljiviji, dok se moje tijelo propinje ka njegovim rukama. Moji uzdasi su sve češći, sve glasniji, pokreti su sve brži, sve nestrpljiviji, tijelo se izvija i traži zadovoljenje. Čujem kako ponavljam iste riječi molim te, molim te. Ne znam koga to molim, ni zašto, samo znam da se mora nešto dogoditi, da mi treba da tog časa uzletim, da se vinem negdje među oblake, ali moram sačekati taj grč koga več osječam negdje duboko u stomaku, negdje u bedrima, u mojoj karlici, nešto želi da eksplodira, da se raspline, da se oslobodi. Vručina mi obavija cijelo tijelo, pokreti su vrtoglavi, prsti na mojoj dražici prave kružne pokrete od kojih mi se kupatilo počinje vrtoglavo kretati u krug, a sa njim i misteriozna sijenka muškarca, koji još uvijek stoji na istoj udaljenosti, a njegove ruke su ipak tu na meni, u meni. Vrtlog je sve dublji, tijelo se trza, utroba počinje pulsirati, grčiti se, čujem vlastiti krik zadovoljstva, stišćem među nogama njegovu ruku, osječam kako ispod nje pulsiram, pulsiram, a onda postajem svjesna da je to moj dlan, a njegova slika počinje da nestaje u pari koja se još podiže iz kade.

U tjelu osječam ugodan umor, ili je to jednostavno ugoda opuštanja, ostajem ležati u kadi, a oko mene se širi neki mir, neko zadovoljenje, nešto iz ćega pronalazim snagu i nadu da za mene ipak postoji sutra. Tamo na fotelji čeka me moj omiljeni ogrtač od satena, koji će mojoj koži pokloniti dodir nježan kao što je to bio dodir nekih zagonetnih ruku…