Nasty black mamma

Dobio sam jednu ponudu i našao se na avanturističko-poslovnom putu u Nairobiju u Keniji. Yvonn je zvala te rekla da je boli glava te da joj se ne ide nigdje (vjerojatno je to izmislila) te da će nam poslati Pattu da nas vozi i dati nam para da se provedemo. Zvono zvoni. Patto je došao po nas, idemo vanka. Vozio nas je na jedno mjesto, i ušli smo u dvorište s autom, napravili cijeli krug ali nije bilo baš ljudi. Ipak je to bio ponedjeljak navečer. Pitao sam ga da li mi može nabaviti nešto trave samo za degustaciju jer sam čuo da je njihova trava super. Rekao je da će pokušati. Par blokova dalje prolazi i nailazi na lika pod kapuljačom koji je se smuca ulicama i pita ga. Ovaj mu ponudi šačicu nekog govneta i traži 50$. Rekoh, šta ti misliš da mi nemamo đinđu. Kenijci su još gori po pitanju love od Balkanaca, sestru bi prodali za lovu. A pogotovo se vidi kako nas gledaju, kao kartu za izlaz, kao da svi imamo para. Pogotovo način na koji međusobno pričaju u društvu nas.

Odvezao nas je u jedan klub koji je bio pristojno popunjen. Dogovorili smo se da ćemo ga zvati kad bismo kući. Hof je opet bio napižđen pa sam ga ignorirao. Naručili smo neko vino, cijelu butelju. To jest Veronica je, ali nije razmišljala o cijeni i da li će nam premašiti budžet. Onda je Hof otišao pitati da zamjene, jer sam ja našao jeftinije vino. Treba izdržati cjelu noć, a da ostane i za šišu. Neznam da li je potrebno napomenuti, ali da, opet smo jedini bijelci. Tek se počelo puniti ruljom. Umjesto stola u našem dijelu bila su burad. Osvrnuo sam se okolo, nije baš bilo puno žena. Ali dolazio je neki lik pijan, i davao mi pesu više puta. Valjda sam mu bio simpatičan. Išao sam na wc. Zvao sam komade s kojima sam se matchao na tinderu , kao možda dođu. Vidi me jedan komad pristojno utegnutih oblina i pozdravlja me, pita me kako sam. Pomislih, baš sam im egzotičan. Odem za stol. Rulja lagano dolazi. A mi smo završili bocu te naručili novu. I napunili nargile šišom i ovaj put s drugom aromom. Stol malo dalje od nas. Malo krupnija ženska je u društvu i kao smješka mi se. Ja niš’, i okrenem se nazad. Pogled mi opet zaluta u tom smjeru. Ona mi maše, i kao pleše. Nasmijem se. Hvata se za svoje dvije velike sise, i mijesi ih. Ženska je krupna i ima velike sisurine, ali i lijepo lice sa bijelim osmijehom. i Razmišljam si u sebi, ženska je ogromna za moj ukus ali je simpa i ima bujno tijelo, a u Africi smo zadnju noć, a ja sam napaljen i prijevoz imam. I stvar je riješena. Tako ispijem ja šta sam još imao i skupim hrabrosti i odem za njihov stol. Dam joj ruku, upoznam se sa njom. Zove se Beatrice, iz Mombasse je. Stavlja mi ruku na bedro i kaže da joj se sviđam i da mi želi dati masažu. Kažem joj da smo smješteni u apartmanu, da imamo prijevoz i da mi se može pridružiti. Ona kaže, da bi voljela to. Kažem joj da smo zvali vozača i javiću joj kad on dolazi, i da u međuvremenu može doći za naš stol. Imala je na sebi neku pamučnu crno bijelu prugastu haljinu. Sva je bila nategnuta u njoj. Urezala joj se u guzičetinu a i sise kao da će probiti elastičnu tkaninu koja ih je stegla. Na svojim nimalo senzualnim stopalima imala je kožne sandale. Imala je crnu kosu i frizuru ala malo neuredniji Klepopatra style. Za koju me Veronica upozorila da je nevučem jer je perika. Stojimo vani. Pred ulazom je i ekipa za očevid: cure u minjacima, štiklicama, ogromni frajeri nepleminitih namjera. Stigao je Patto. Kažemo mu da imamo gošću. On gleda nekim čudnim pogledom, koji ću shvatiti kasnije. Hof sjedi naprijed, a ona, ja i Veronica na stražnjem sjedalu. Kako sjedi do mene, drži me za ruku. Ja joj zavlačim ruku pod suknju, i mazim joj bedra, guzove.
Tijekom vožnje izustila je samo par riječi. Stižemo još malo. Veronica priča da će joj skuhati večeru, to jest svima nama. Beatrice kaže da može sve osim svinjetine jer je muslimanka. Veronica i Hof su otišli u svoju sobu. Beatrice je ostala u dnevnoj. Nagnula se rukama nad stolićem, zadigla haljetak i otkrila obrijanu crnu pičku i ogromno mesnato dupe. U glavi mi prolazi misao nasty fuck, tko zna skim je bila, ne znam ništa o njoj, možda je munjara neka s ulice ili nešto gadnije. Ali, bio sam pripit i napaljen, a osim toga žudio sam za time da probam crnkinju. Onda se nagne na stol s rukama, isprći guzičetinu i počne je twerkati kao striptizete u reperskim video spotovima. Pljusnuo sam je par puta po guzovima i malo mazio po bedrima. Pokazuje mi onda u svojoj torbici svežanj zelenog lišća u torbi koji oni zovu myra. Rekla je da to žvače da bi mogla cijelu noć biti budna. Pozvao sam je u sobu jer nisam mogao izdržati dok večera bude gotova. Obuhvatim je oko struka i bacim na krevet. Počnem joj svlačiti haljiničak. Dude su joj ogromne sa nakostriješenim crnim bradavicama s kružnicama širokih promjera koje sam cuclao, lizao, grickao btw. kad se kaže afričke bradavice pod tim se misli. Posvuda sam je šlatao, sva je mesnata bila. Zavukla mi je ruku u gaće. Obuhvatila mi je rukom muda i mijesila ih, i obuhvatila kurac koji se stvrdnuo i pulsirao. Privukla je glavu a onda počela pušiti. Pomislio sam u sebi, šta ja to radim, ne mogu se načuditi, u Keniji sam a big mamma mi puši kurac. Ali šta je – je, ‘Mala’ zna znanje.. . dudlala ga je, gutala tvrdu kitu… obuhvatila kurac čvrsto sa svojim punim usnama. Lizala ga je sa svih strana, a posebno mi je glavić oblizala. Išla je tako par puta od glavića pa se spuštala do jaja. Uhvatio sam je za potiljak za kosu i nabijao joj kurac u grlo tako da sam joj glavićem osjetio mandule, a jajima sam joj lupkao po bradi. Slina joj je curila pored usta i sljevala niz vrat. Onda mi je jaja lizala jedno po jedno. Pogladio sam je po glavi i izvadio kitu iz usta. Stali smo malo i otišli u kuhinju vidjeti šta se događa, nismo ništa jeli. Mirisalo je na pečeno meso, jako fino. Zavirili smo u tavu da vidimo šta je. Veronica je ispekla slaninu s rižom, a Mala se zgrozila kao da će se izbljuvati. Kao muslimanka ne smije jesti svinjetinu i ništa što je bilo u doticaju sa svinjetinom. Bilo mi je žao tada. Hof je cijelo vrijeme zove ‘Mala’, što je dodatno bilo smiješno. Otišli smo u sobu da se još malo igramo.

Druga runda.. .
Zaturio sam joj ruku kroz suknju preko guza zakačio za pičku i trljao je. Takva je legla na krevet. Usmine su joj velike i tvrđe nego kod bijelih cura. Vrela pica joj ima miris po sirovoj ribi. Pica joj je izbrijana i sa trokutićem od dlačica iznad. Razmaknuo sam joj debele usmine prstima, i uhvatio tvrdi klitoris i dobro izmasirao. Iznutra joj je pica bila svijetlo ružičasta, a unutrašnjost mekana i vrela. Uvukao sam tri prsta i divljački je isprstenjačio. Bijeli sok, je poput mlijeka sipio preko crne pičke i niz bedra. Cijelo vrijeme je kurvinjski uzdisala. Mlatio sam je po mesnatim guzovima dok ih je ona vješto tresla.. Držao sam joj sisurine koje su visile, kao da je kravi koju sam muzao. Sisa mi nije cijela stala u šaku ali sam joj gnječio bradavice kao da sam htio da mlijeko iscuri iz nje. Zbog opreza od zaraze nisam joj joj htio lizati, ali koliko se sjećam ljubio sam je u usta… Pošto sam uveliko bio naložen od drkanja njene pice, kita mi je bila u punoj snazi… povukao sam se uz sam rub kreveta i ona se našla između mojih nogu… Znao sam šta slijedi i pomislio sam kako će ovo biti jedan od boljih orala… a između mojih nogu je pohotni komad žene… Odmah je prešla na stvar i krenula se jezikom igrati sa mojim tvrdim i uzavrelim ponosom…. jezikom je krenula od glavića i spuštala se ka korijenu i jajima… vrhom ga je dražila onako čvrstog.. Spustila se do jaja koje je lizala kao da joj je zadnje u životu.
Sisala je moja jaja, uvlačila ih u svoja usta, lizala ih cijelom površinom jezika i penjala se lagano ka vrhu. Počela ga je stavljati u usta lagano a jezikom unutra oblizivala je glavić…pošlo joj je za rukom da ga cijelog stavi u usta …tako ga je pusila da je bilo kao da je jebem u usta a jednom rukom me lagano držala za jaja a drugom mazila po butini… Ja sam svoje ruke upleo u njenu kosu i mazio je po vratu i kosi…. Svojim ustima je bukvalno usisavala moju kitu sve do jaja onako luđački i znalački baš… Osijećao sam kako mi sperma nadolazi i da će biti poplava… “I am near finishing.. .. ”. Na trenutak je zastala izvadila ga nije ništa progovorila… i stavila ga je između svojih sisa… Sise su joj bile 5ica . Skupila ih je svojim rukama sa mojom kitom između njih i krenula lagano da ga drka sa njima…. Tu sam se već malo sabrao jer ono što je njen jezik radio na mojoj kiti bilo je naprosto nenormalno. Drkala ga je tako lagano sa svojim sisama nekih 2 minuta i opet ga je stavila u usta…tu sam znao da će biti kraj jer sam vec bio pred pucanjem…. “Beatrice’ bile su moje reci koje su uzalud izgovorene… željela je osjetiti spermu u ustima i dudlala ga je samo tako uvlačila dokle je mogla i vadila ga cijelog a jezikom ga slinila maksimalno… Moja jaja su eksplodirala u njenim ustima… Jauknuo sam od prizora da je pola moje kite u ustima crne drolje i kako se praznim…. Svu spermu je primila u usta i progutala skoro sve…ostatak joj se razlijevao preko usni.. .. ‘It’s big, you almost chocke me with cock’Titralo mi je u glavi od obilnog svršavanja i jednog od boljih pušenja koje sam dobio do sada….
Ustala se i otišla do lavaboa u dnevnoj oprati zube dok joj je sisa virila iz haljine, i rekla mi je da su je cimeri vidjeli. Malo smo došli sebi, pa smo počeli čavrljati. Pitao sam je da li je bila s puno tipova. Promrmljala je da nije. Puši kao profesionalka. Ne sjećam se kako smo došli do toga, ali rekla mi je da je kurva. Pretpostavljao sam cijelo vrijeme, ali nisam imao karaktera pobuniti se. Rekao sam joj da nemam para. Da mi je trebala to reći kad smo se upoznali. Rekla je da se nijedan bijelac nije tako ponio prema njoj. Kako ona sada nema gdje. Onda je počela plakati. Rekla je da je moram platiti inače će zvati policiju koja će me oderati još više jer su kod njih kurva zaštićene. Pitao sam koliko bi joj kao trebao platiti. Kaže 100 $. Rekoh da nema šanse i da joj mogu dati najviše 20 $ jer mi treba za kartu nazad. Osim toga, neznam kako će mi proći posao zbog kojega sam tu. Onda je krenula s tipičnim crnačkim bitchy spikama: ‘You touched my pussy, i sucked your cock and know you don’t whanna pay, white ass boy? ! ‘. Krenula je tipkati broj… istrgao sam joj mobitel iz ruke. Natezali smo se neko vrijeme. Iskreno, bio sam zatečen , nisam znao šta da radim. Ne mogu je držati tu, sutra putujem za London. A policija mi stvarno ne treba u ovom trenutku. Onda je ona rekla da idemo van. Krenuli smo prema izlazu iz zgrade. Vratar nas je trebao pustiti. I mi se svađamo pred njim. Stojimo ispred kapije. Malo sam se odmakao i prolaze auti. Ona me uzela za ruku i privukla sebi. Rekla je da se držim nje, jer ako vide bijelca u 4 ujutro samog da će mi samo prosvirati mozak. Lik se smijao. Pitao sam ga da li je istina to što kaže za policiju, on je rekao da je. Ja sam joj rekao da me obmanila i da me prevarila , da mi nije rekla da je kurva. Da je rekla ne bih imao ništa s njom pogotovo kad bih čuo cijenu. A kad bih već plaćao uzeo bih bolju, ali šta je tu je. Izvadio sam iz novčarke 50 $ i dao joj. Jeftinije mi je to nego neprilike u koje bih se mogao uvaliti. Onda me zagrlila: ‘That’s my man’.

Pitala me hoću li da mi se vrati u sobu, da ja ne mogu bez njene pičke. Rekao sam joj da nemam više para, da ide svojim putem. Vrataru sam rekao da nikome ovaj incident ne spominje… Nisam mogao spavati neko vrijeme od situacije… susreta sa crnom kurvom koja me opelješila i posaugala mi kurac ali, nije mi žao.