Неделна ноќна фантазија

Беше нормална, мрзелива недела. Јас штотуку излегов од бањата и се струполив на софата во белата мека бањарка. Влегов во мојата спална соба и брзо ја заклучив вратата. Го зедов лосионот, го отворив розевото капаче и си турив на дланките. Лосионот беше студен и делуваше доста освежувачки на моите свежо избричени нозе. Рацете ги движев нагоре по моите меки, бели гради, полека кружев околу розевите брадавици. Се стресов кога забележав колку ми се тврди брадавиците. Го оставив лосионот и посегнав по торбата на креветот. Извадив една розева жешка маичка и танга, ги зедов ножичките и ја исеков етикетата. Тоа беше жестока облека, а тангата е само за да ја истакне мојата пичка.

Ја облеков тангата и се погледнав целата во огледалото. Колку скандалозно, тангата не ја покриваше мојата пичка. Ја облеков маичката, ми се допадна како ми стои. Пупките се наѕираа преку детално дезенираната тантела. Розев лак имаше над секоја од брадавиците. Се погледнав повторно во огледалото. Прекрасно изгледав, само што немаше кој да ме види. Отидов до креветот и легнав на белите перници. Имам бели чаршави и навлаки за перниците и прекрасни бели завеси во собата. Почнав да ги стегам и тегнам изложените брадавици. Брадавиците ми се толку чувствителни што ме натераа да се навлажнам. Со нетрпение зедов во раката едно огледало и го наместив пред мене. Ги раширив нозете и можев да се видам себеси. Пичката ми изгледаше многу секси, розевата чипка од тангата ги опкружуваше моите вагинални усни и го сакам начинот на кој беа направени за да ме допираат.
Го лизнав средниот прст и почнав да го тријам клиторисот со кружење на прстот. Го сакам ова чувство. Ја стегнав брадавицата со мојата лева рака, додека го стимулирав клиторисот. Продолжив да го движам надолу и го ставив во мојата дупка. За целото време се гледав во огледалото. Можев да видам како прстот е проголтан од пичката. Го напикав целиот внатре, а потоа го повлеков. Сакам да гледам како мојата пичка се шири, а потоа се собира кога ќе го извадам прстот. Посегнав по мојот омилен вибратор и го пикнав во мојата уста за да го навлажнам. Ги пуштив вибрациите на најмалата брзина и почнав да поминувам со вибраторот по мојот клиторис, но знаев дека го сакам длабоко во мене. Сакам да гледам како вибраторот влегува и излегува од мојата пичка и при секое дижење се повеќе ја растегнува. Го лизнав надолу кон отворот на пичката и полека го лизнав во неа. Пичката ми беше проклето тесна и ми пружаше добар отпор кога го пикав вибраторот. Откако го ставив целиот внатре и почнав да пенетрирам, ја ставив мојата десна рака на клиторисот. Мислите почнаа да ми талкаат и се запрашав кој би посакала да е тука и да ме гледа. Сакав да видам маж со кур во рацете пред мене како маструбира. Може дури и да ми го донесе до лицето, да ме задева со него, да помине со главчето по моите усни и пополека да го втурне во мојата уста. Би сакала да му го испушам курот, додека ме гледа како се ебам самата. Да го притисне длабоко во мојата уста, сакам да ме ебе во устата. Овие мисли ме возбудија уште повеќе отколку што би можеле да замислите. Започнав да се навикнувам на вибраторот, пенетрирањето со него стана се полесно и полесно. Го извадив целиот вибратор и ја гледав мојата пичка на огледалото колку е раширена и како се собира. Сакам да се гледам во огледалото. Би сакала и вие да можевте да видите. Јас би сакала да пикнете два прста во мојата влажна и топла пичка и да ме гледате како со вибраторот го стимулирам клиторисот.

Продолжив да се ебам самата. Почнав да станувам екстремно чувствителна, бутовите почнаа да ми се стегаат. Сакав да свршам за вас. Го туркав вибраторот се подлабоко и подлабоко во мене, а клиторисот го триев се побрзо. Мојот клиторис стана толку чувствителен што можев со него да ги почувствувам вибрациите. Замислете дека вашиот кур е напикан длабоко во мојата уста. Го тријам клиторисот уште еднаш и ја поминувам бариерата. Пичката го стега вибраторот како што продолжува да ме прободува.
Го пуштам вибраторот и се обидувам да го повратам мојот здив. Целото тело ми е вжештено. Го исклучувам вибраторот и го вадам од пичката. Го допирам и целиот е влажен и мокар од неа. Би сакала во моментот да сте тука со мене, да ја допрете мојата влажна пичка, можете и вашиот кур да го пикнете и да правите се што ќе посакате со мене. Јас сум подготвена за вас.