Nepotešena žena Tina

Lepotica je stala ob oknu in zavzdihnila. To je že tretji vikend v nekaj mesecih, ko je ponovno ostala sama. Njen mož Grega se je moral spet udeležiti službenega potovanja v Dubaju, čeprav je nekje globoko v sebi vedela, da jo na teh potovanjih najverjetneje vara. V njen objem se je vedno vrnil utrujen, iztrošen in nerazpoložen, čeprav naj bi bil kriv zgolj natrpan službeni urnik. Ah ja, pa saj ji je vseeno. Grega se je že zdavnaj spremenil, že dolgo je, od kar jo je nazadnje potešil tako, kakor si je želela.

Seks je bil zadnje tedne precej redek, rutinski in dolgočasen, kot da bi šlo zgolj za še eno zoprno opravilo, ki bi ga Grega čim dlje odlašal. Tina je začutila, da ji to ne zadostuje več, zato je svojo muco večkrat potešila kar sama, ob gledanju porno filmov, ki so jo najbolj vzburjali: skupinski seks, seks mladih potrebnic z izkušenimi možakarji itd. Nekega dne pa ji je šinilo v glavo: poiskala si bo ljubimca…
Tina ni pričakovala, da se bo iskanje mačota, ki bi jo končno odrešil muk hrepenenja in jo popeljal v višave, tako hitro končalo. Medtem, ko je zapeljivo pogledovala k skoraj vsakemu moškemu, ki jo je privlačil, je seksi žrebec kar sam potrkal na vrata. Sredi vroče poletne sobote se ji je pokvaril hladilnik in k njej je prispel seksi serviser, najmanj pet let mlajši od nje, vendar dobro grajen: mišičast, z napeto ritko in s tako močnimi rokami, da se je zalotila med sanjarjenjem, kako gnete njene prsi. Med kramljanjem o hladilniku mu je skuhala kavo in se namenoma preoblekla v vroče hlačke in skoraj prozorno majčko. Natočila si je velik kozarec vode in se namenoma polila, da so skozi tkanino pokukale njene trde bradavičke. Ves čas se je sklanjala, pobirala predmete in se mu ponujala, v sebi je tiho kričala: Poglej že sem, pofukaj me! Opazoval jo je s pohoto v očeh, vendar nekoliko sramežljivo, zato se je odločila, da bo storila prvi korak.
Začela je s prilizovanjem, da bi mu zagotovo prijala masaža ramen, ko pa vendarle že nekaj ur tako pridno gara. Masaža se je nadaljevala v masiranje prsnega koša, njena roka je hitro zašla pod srajco in začutila je njegovo zasoplo dihanje. Ni se upiral, ampak je zadovoljno predel, zato je spretno odpela gumbe na njegovih kavbojkah in počepnila. Zavedala se je, da se obnaša kot pohotna prasica, vendar je to ni zmotilo, še bolj jo je zrajcalo.

Hotela je pokazati mladeniču, kaj želi, kaj pričakuje od njega in kako zelo ga potrebuje: njegovo telo, pokončni penis, ki je sedaj že ponosno štrlel iz boksaric, iz katerih ga je hitro spravila. Z roko je podrla stvari na kuhinjskemu pultu, slekla čipkaste tangice in njegov prst zarinila v svoje utripajoče meso. Ni se obotavljal kot Grega, ni hotel pridne device Marije, ki je tudi med seksom nedolžna in sramežljiva, hotel je poredno kurbico in to je tudi dobil. Končal je v minuti, pošprical jo je po joškah in ustnicah, nato pa je naglo odšel. Odločila se je, da ga bo še kdaj poklicala…