Nevina Guza

guzaSvaki put kada stignemo, ja i dečko se strastveno pojebemo. Ali “kada stignemo”. To jeste jednom do dva puta sedmično. I uvijek on traži od mene da probamo jednom analno. Meni je prijateljica pričala da je užasno i da je ona odmah prestala kada je osjetila glavić u svojoj guzi.

Bilo je to naše veče. On je došao sa posla, ja sam ga dočekala sa večerom i vinom kod kuće. Nakon što smo malo prezalogajili, već smo se našli u poljupcu. Njegov jezik je prodirao lagano u moja usta i tamo se susreo sa mojim jezikom. Zgrabio mi je usta i zvalio me, bukvalno. Otišli smo u spavacu sobu da se jebemo. Otkopčala sam mu pantalone i uhvatila mu već tvrdi kurac. On me je još uvijek zvalio a zatim me pomalo gurkao dolje medju noge. Dok sam se spustala gledala sam mu pravo u oči. Inače nisam puno voljela oralni seks, ali htjela sam tu noć njemu da učinim malo zadovoljstva. Držala sam njegov komad u rukama i lagano počela da navlacim kožicu preko glavića. On je zabacio glavu i naredio: “Uzmi ga usta sada…”

To sam i učinila. Počela sam da ga gutam. Sve brže i brže. Zatim sam ga izvadila i osjetila malo sperme u ustima. Uhvatila sam ga za kurac i pogledala ga pravo u oči. Zatim sam jezikom kruzila oko glavica. On mi ga je već počeo nabijati i ja sam ga ponovo cijelog uzela u usta. Uhvatio me je za glavu i lagano ga gurao i izvlačio. Kada sam se zagrcnula izvadio ga je skroz. Legli smo na krevet a ja sam se naguzila. On je navlazio svoju ruku i prelazio sa njim preko moje pičke. Bila je vlažna i spremna za kurac. Zabacivala sam guzu i čekala kad ce više početi da me zadovoljava. On je trljao moju picu sve brže i brže a zatim se sagnuo i polizao jezikom. To me je izludjivalo. Ali on je tek počeo. Sada je u nju ubacio dva prsta. Lagano ih je gurao i vadio. Ja sam pokušala da se okrenem i da vidim sta on tamo iza radi. Odjednom sam osjetila njegov glavic na pici. Lagano je od moje pice došao do čmara i počeo kružiti oko njega.

Tu sam se već malo prepala. On je znao da ne zelim analni seks. Rekla sam mu da nastavi da obradjuje moju picu, ali on me nije slušao. Zabio je prst u moju guzu. Osjećaj je bio čudan. Sada ga je izvadio i dao mi naprijed da ga poližem. Zatim ga je opet stavio i lagano ga gurao unutra. Bilo je zanimljivo. Cijelo vrijeme je trljao glavić o moju picu tako da me je to još vise palilo. Gurnuo je i drugi prst unutra. Već sam osjetila malu neugodnu bol. Unutra ih je razdvajao i sastavljao a pri tom širio moj cmar. Ja sam stenjala. Počeo ih je naglo gurati i vući nazad. Tucao me je prstima u guzu i ja sam pocela nesto lijepo da osjecam. Rekla sam mu u tom trenutku “Hajde, hoću tvoj kurac”.

Bila sam napaljena previše da bih razmišljala o posljedicama. Bila sam u tom trenutku konačno spremna da ga primim u guzu. On se malo podigao na noge i položio se iznad mene. Lagano je glavićem prodirao u moj supak. Bol je postala sve veća i veća. Krenula mi je suza na oko. Nisam prestajala da stenjem dok ga je on gurao unutra. Mislila sam da će mi razvalit guzicu. Onda je bio unutra. I dalje je boljelo. Sada ga je lagano povlačio i ponovo gurao. Ja sam stenjala sve jače i jače. Osjećala sam se kao kucka. On je legao na mene i počeo ga sve brže zabadati u moju guzu. Kroz stenjanje sam mu rekla da uspori ali on je samo postajao još brži. Imala sam osjecaj da ce me pokidati. Tolko je boljelo.

Sada ga je izvadio. Lagano ga ponovo gurnuo unutra i ponovo izvadio. Guza mi je jos uvijek treperila od zestokog razvaljivanja. Promijenili smo poze. On je sjeo a ja sam se nabila na njegov kurac.

Direktno i lagano je skliznuo u moju guzu ponovo. Ustajala sam i spustala se na kurac. Htjela sam još. Osjećaj je bio divan. Nabijala sam se gore-dole a onda sam osjetila mlazove sperme u svojoj guzi.
Ustala sam i sperma je kapala iz čmara. Noge su mi u tom trenutku zadrhtale. On je prstima izvukao malo sperme iz moje guze i dao mi da olizem… sve sam sa zadovoljstvom onako napaljena progutala…

Kasnije smo se zajedno istuširali. Cijelo vrijeme su mi noge drhtale i koljena su mi klecala. On se smijao i rekao da će to brzo proći da je to samo od kurca u guzi. Od tada sam ga veoma često primala u guzu i uvijek sam uživala u analnom seksu…