Ni ga čez užitek

olkkdsOn je imel ene in iste stare navade, misijonar in zaključek z oralnim seksom ter večno moledovanje za zaužitje semena, česar res nisem mogla. Nisem imela poguma, da mu to povem, niti tega, da ga hočem zapustiti, in padla sem v depresijo. “Aha, dobro prišlo”, to se pa že lepše sliši. In verjetno misliš, da sem bil jaz zaslužen za to, ne,” Učitelj se mi je mirno smehljal. “Ja,…a ne?” “Ne bo držalo, ljubica. Ti si tista. Ti si pokazala svoj talent, ki se ga verjetno sploh ne zavedaš.”
Njegove besede so me spet presenetile. Prepričana sem bila, da bo povzdigoval sebe. Da bo vzel to kar mu ponujam, še več, da me bo kar takoj naskočil. To bi mi bilo v resnici še najlažje. Dotaknil pa se me je tam, kjer sem najmanj hotela: v notranjost. Kaj sploh še hoče od mene? “Ljubica, pa niso menda tudi tebe nahecali, da se to, če ima kdo spolni odnos s tabo, nič ne dotakne tvojega duha? Upam, da ne, ker to je velika laž. Verjemi mi. Dovolj dolgo sem že z vami, ženskami. Opazujem vas, pijem vas z vsemi čutili in celim duhom, obožujem vas. Posvečen sem vam. Takrat v WC-ju sem naletel na tvoj talent, ki je res ogromen. ” “Kakšen talent?” “Talent služenja najvišjemu – to je užitku.” “Ma…pretiravate.” “Sploh ne. Videl sem to v tvojih očeh, že ko sem te opazoval z druge strani šanka. Takšne ženske so redke in takih talentov se ne da prikriti. Mogoče jih neizkušen moški ne opazi takoj. Verjetno tvoj mož ne ve čisto dobro, kaj bi z njimi… in veš kakšna je tvoja naloga v vajinem zakonu?” “Ne spominjajte me na zakon, prosim vas!” “Zakaj ne? Težave imaš, kajne? In jaz sem ti pripravljen pomagati, da jih razrešiš. Zakon je najdragocenejši status za vsako žensko, le odkriti moraš svojo vlogo v njem.”

Potem sva bila dolgo tiho. Gledala sva se v oči. Čakal je, da so besede počasi kapljale v mojo notranjost. To, kar je govoril, je bilo proti vsem mojim pričakovanjem. Bila sem čisto zmedena. Da bi lahko pri nekom, s katerim sem prišla samo fukat, vzbudila takšne besede?! Oblila me je vročina in na dušek sem izpraznila kozarec. Natočil mi je novega in še vedno sva molčala. Pila sem. Začela sem globoko dihati. Nisem ga mogla več gledati. “Vstani Sandra…izpij še ta kozarec…tako…zdaj vstani!” Noge so se mi tresle, stala sem na mestu in nisem se upala premakniti. “Bi rada odšla?”
Bilo je mučno. Čutila sem neko neznano moč, ki je počasi pritekala vame in me silovito držala na mestu. Odkimala sem. “Dobro, potem pa bi rad, da se slečeš, hočem te gledati golo.” Ubogala sem ga in v tem začutila silno naslado, ki je tam prežala name že dolgo. Zlagoma sem slačila dele obleke. Ni me prekinjal, moj ritem je očitno ustrezal tudi njemu. Na koncu sem se ljubko pomudila samo pri hlačkah, črnih tangicah s peščeno belo čipko, na boku zvezanih s peščeno belo vrvico. Počasi sem začela drhteti po vsem telesu. Njegova cigareta je dogorevala celo večnost. Bila sem naga. “Pridi zdaj sem. Bog, kako si lepa! Koliko si stara?” “Trideset.” “Krasno, to so leta, ko se začne razcvetati ženski seksus. ”