Obrij me nežno

uhggKot študent bibliotekarstva sem imel seveda blazno srečo. Žensk je bilo na tej smeri približno petkrat toliko kot moških, v študentskem domu pa sem tudi pristal v očitno najbolj ženskem nadstropju. Nikoli mi ni bilo žal. Še zdaj imam veliko prijateljic iz študentskih časov. “Kje so zdaj vse te ženske?,” se vprašam na popoldanskem sprehodu po mestu. Večina ima otroke, kariere in nič časa za stare prijatelje. V razmišljanju o “odraščanju” po koncu študija me prekine zvonek glas. “Neva,” se razveselim. “Kod pa ti hodiš? Koliko otrok že imaš?,” vprašam in pomežiknem. Neva se na široko zasmeji. “Menda še nič. Še vedno živim s Heleno. Kaj pa ti, je že kak na poti?” “Ne da bi vedel,” rečem in se stresem. Neva se mi smeji in si plete dolge svetle lase. “Lahko bi naju kdaj prišel obiskat,” reče in se našobi. “Jaz grem zdaj na bazen, lahko pa kak drugi dan.” “Je Helena doma?,” vprašam.
Rad bi jo videl, že dolgo je nisem. Helena je prijateljica, ki je živela podobno življenje kot jaz, zelo eksperimentatorsko v spolnosti. Kljub temu, da sva se o seksu veliko pogovarjala, nisva nikoli pristala skupaj. Ne bi mogel niti reči, da me je posebno zanimala v tem smislu, čeprav je izjemno privlačna na pogled. “Saj res, mislim, da je kar doma. Lahko jo pa presenetiš!,” predlaga. Odpravim se k njunemu stanovanju. Zvonec še vedno ne deluje. “Ene stvari se res nikoli ne spremenijo,” pomislim z nasmehom. Vstopim in pokukam v vse sobe.
S Heleno sva imela res odprt odnos, kljub temu, da se nikoli nisva dala dol. Brez težav sva hodila drug pred drugim v spodnjem perilu, recimo. “Torej je v kopalnici,” sklenem, ko je ne najdem drugje. Res je, skrita za zaveso. Že se hočem odkašljati, da je ne bi prestrašil, a me prehiti. “Neva, dobro, da si se vrnila, lahko mi malo pomagaš,« reče in odgrne zaveso. Pred mano stoji majhno, zelo vitko dekle z obilico pene na laseh. Po vsem športnem teleščku se lesketajo kapljice, mednožje pa je zavito v gosto peno. Malce je šokirana, a naslednjo sekundo mi že pritisne mokra lica na mojo tridnevno bradico namesto poljubov. “No, Matej, zdaj mi boš pa ti pomagal. Čisto sem iz vaje, ker hodim zdaj na brazilsko, pa se bojim, da si ne bi česa pomembnega odbrila.”Zanimivo. Nisem še bril ženskega mednožja. Poleti sem sam sicer obrit, ampak britje moškega in ženskega mednožja mora biti precej različno. To ji tudi povem. “Ne skrbi, samo počasi me daj,” reče podjetno, mi pomoli britvico in položi stopalo na rob kadi, da se mi lepo razpre.

Lotim se je počasi, za vsakim skrbno odmerjenim potegom splaknem britvico. Njena pičkica se mi počasi odstira. Vedno sem jo gledal le skozi čipke. “Hočeš črtico ali obrijem vse?” vprašam in pogledam navzgor. Bradavičke ima trde, kapljice se še niso čisto posušile. Ustnice ima rahlo razprte, oči pa priprte. “Mhmh,” reče. “Kaj torej, prvo ali drugo?” “Aja, vse, celo me daj.” Z male žemljice odstranim vso peno in dlake. Tam obstoji, z rahlo razkrečenimi nogami, z golo pičkico s skritimi malimi sramnimi ustnami.
Počutim se skoraj kot bi prisostvoval rojstvu Venere. “Namaži me z mandljevim oljem,” reče zamolklo. Tiho ubogam. Masirati jo začnem pri nogah. Ko pridem do kolen, čutim, da je mehka. Z občutkom ji gnetem drhteča stegna. Ko pridem do žemljice v dlaneh ogrejem olje in ji ga vtrem v venerin griček. “Še noter,” zašepeta in spet dvigne nogo. Masiram ji čisto drobne nežno rožnate sramne ustnice, z obročkom nad klitorisom. Ko s prstom zdrsim čez obroček, se zatrese. “Očitno bova seksala,” reče. “Ne vem, zakaj se ne slečeš?” Ubogam jo. Pragmatična je pa res vedno bila. Iz omarice vzame vibrator in mi ga poda, potem pa leže na preprogo v kopalnici. Vibratir je precej velik. Položim ji ga na ščegetavec. Prične se zvijati. “Kje ga hočeš?” “V pičkici ga hočem,” reče. Podam ji ga. “Malo ga ovlaži.” Vzame ga v usta kot porno igralka. Ko ga dobro oslini, ji ga vzamem. Obrnem jo, da je na vseh štirih in ga nežno potisnem vanjo. S težavo gre noter. Uživam v pogledu na to, kako ga njeno meso pohotno požira. Preizkušam različne kote in ko najdem pravilnega, z užitkom butam vanj. “Ja, tu me daj, ja,” sope in miga z ritko. Nenadoma ga potegnem ven. “Neeee,” se pritoži. “Čas je za pravo stvar, rečem odločno in obliznem veliki oranžni dildo. “Boš poskusila, kak okus ima tvoja pičkica? “Helena ga oblizne, takrat pa zdrsnem vanjo. “O ja, to je bolje,” vzdihuje. Obmirujem, da se prične sama nasajati name. Ko se zelo razživi, jo ustavim in ji namesto fukanja dražim ščegetavec, se igram z obročkom. Vsake toliko časa ji ga porinem globoko v utripajočo pičkico, ki se pričenja krčiti in na koncu, ko je že vsa izmozgana, ji dovolim, da ji pride. Njena pička se krči, kot bi hotela nekaj izpljuniti. Iz nje se pocedi sladek sok, ki ga do zadnje kaplje poližem. Ko se Helena malo umiri, spleza do mojega kurca, se obliže z njega in me izpije.