Одмор

Се испружија на лежалките од плажата. Времето беше пријатно, топло, пиркаше тивок ветер. По некое време сонцето се затскри зад планината. На хоризонтот се појавија темно сиви облаци, кои се прелеваа во бела метална боја и лебдеа во воздухот, личејќи на балони кои ќе пукнат…

Одмарајќи сè одеднаш се слушна пискотници: „Помош, помош! Побрзајте, се дават! Две деца се повредени од глисер“. Спасувачите на плажата и сите што пливаа наоколу рипнаа во морето и сè упатија кон вревата. Бојан ѝ рече на Ана: „Tи остани на брегот“ и рипна во морето. Сите немо гледаа во водата и беа во исчекување. Го запреа глисерот и децата ги извлекоа од водата. Од нозете им течеше крв. Глисерот им ги фатил нозете. Ана и Бојан им даваа вештачко дишење. Децата почнаа да дишат. Бојан им рече на другите да искинат од крпите за на плажа да можат да им ги врзат нозете над исечениците. Веднаш искинаа долги крпи и им ги врзаа нозете. Дојде брзата помош. Бојан замина со нив во болница за да им помогне околу раните на децата.
Докторот ѝ остави инјекции на Ана за смирување бидејќи некои луѓе беа исплашени и бледи од доживеаниот стрес Таа им стави инјекции на оние на кои им се слоши. Дотрчаа и вработените од хотелот да помогнат. Почна ситно да врне и сите се упатија кон хотелот. Се договорија да одат да се средат во нивните соби и да се симнат за ручек и да чекаат информации за децата. Ана предложи сите да ручаат заедно и сите прифатија. Една жена рече: „Ако можевме да бидеме тим на плажа, можеме и да ручаме на иста маса“. Потоа се симнаа и седнаа заедно. Пиеја кафе, не можеа да почнат со ручекот бидејќи беа видно возбудени и чекаа информации. Ѝ се јави Бојан: „Ана пренеси им на сите, им ги саниравме раните на децата. Добри се, ќе дојдам, но ќе се вратам пак да ги видам и да му помогнам на докторот. Ќе ги земеме родителите да ги видат“. По еден час се врати Бојан заедно со другите што ги носеа децата на болница. Бојан им објасни дека децата не го забележале глисерот, пливајќи дошле до него. Раните на нозете им ги сошиле во болница и ги следат да нè се излезат компликации. Ако се добри, ќе можат другиот ден да се вратат со авион.
На заедничкиот ручек почнаа сите спонтано да разговараат како да се знаат отсекогаш. Еден брачен пар седеа блиску до Ана. Во разговор таа им кажа дека ова е нивен мал меден месец. Тие и рекоа: „Ви се прекина медениот месец, а ние имаме планинска куќа надвор од градот. Денес таков ви е денот и бидејќи сте хумани, ви ја нудиме нашата куќа ако сакате да се одморите, уште утре. Од аеродром може да одите директно таму“. Попладнето и вечерта на децата им беше подобро и другиот ден се вратија со авион сите заедно.
Ана и Бојан имаа уште еден ден слободен и ја прифатија понудата од брачниот пар да се одморат и да заминаа во куќата на планина. Убава, мала куќа со високи борови околу неа, зеленило, трева, свеж планински воздух. Природата беше прекрасна. На терасата имаше маса и столици лежалки, кои беа послани беа со прекривка од вткаен коноп. Ана и Бојан стигнаа, се одморија и пиеја кафе на тераса. Бојан почна да ја бакнува Ана и ѝ шепотеше. „Љубов моја, многу те сакам. Колку си убава, принцезо моја. Уште од првиот ден кога се запознавме привлекуваше, а сега и уште повеќе. Сакаше пак да почне разговор дека и погрешил, но таа не дозволи, и му рече: „Сега ќе влезам, да се средам, почекај ме“.

Отиде, се среди, нашминка и облече црн краток чипкан фустан, провидни гаќички, горе црн корсет без градник, црни чорапи и штикли. Седна на тераса нога врз нога карши него. Бојан ѝ наполни чаша вино. Бојан и рече „Љубов моја, секогаш си ме пленела со твојата убавина, а кога си облечена провокативно ќе те изгрицкам, ти си моја сопруга и моето срце ти припаѓа тебе“. Наздравија со чашите вино. Бојан почна да ја бакнува по вратот, ушите и рамењата и ја спушти раката на нејзиното колено и низ чорапите полека почна да и ги масира внатрешноста од нозете. Се стресе, морници ја сполазија и ѝ се гледаа брадавиците низ проѕирниот корсет како и стануваат тврди. Раката му се качуваше сè повисоко. Со прстите кружеше полека и почна да и го надразнува нејзиното меѓуножје. Крикна и го повлече кон неа. Ги ширеше нозете и ги чувствуваше неговите допири. Гаќичките и станаа мокри, а цело тело и гореше. Се наведна и ги тргна гаќичките. Таа го отвори шлицот од неговите панталони и почна да го бакнува. Потоа ја отвори устата и толку длабоко во неа го стави неговиот орган што не можеше да диши. Бојан го забрзуваше темпото, мижеше и се внесе сосема во уживањето. Нејзината врела уста го шмукаше, нејзиниот топол јазик кружеше и сè повеќе го бакнуваше, а со забите го грицкаше како да е чоколадо во нејзината уста. Почна да го фаќа ураган и органот беше во грч во нејзината уста. Насобраните сокови почнаа да прскаат енергично и брзо во нејзината уста и се мешаа со нејзините.
Ана се поткрена не можеше да запре беше премногу возбудена и онака леплива седна врз него. Бојан почна да ѝ ги милува вратот, да ги лижи набрекнатите брадавици, а рацете му беа на нејзините бутови. Ги ширеше нејзините извајани нозе, кои со црни чорапи делуваа многу предизвикувачки и примамливо. Почна да ѝ чука срцето, длабоко да воздишува чувствувајќи како неговиот орган станува тврд во нејзината слатка смоква. Таа седејќи врз него почна се повеќе да се набива и да воздивнува и крикнува. Колку одеа подлабоко толку уживаа повеќе. Задоволството беше заедничко. Нивниот ритам се усогласуваше, нејзините гради ги бакнуваше и милуваше со јазикот, а рацете му беа поставени на нејзините бутови кои ги масираше во склад со ритамот. Се чувствуваа како да јаваат коњи. Двајцата заедно доживееја врв, се топеа од задоволство. Страста е задоволена.
Збир на секс, копнеж, желба, почит, љубов. Така седеа заедно на лежалката, не сакајќи да летне овој страстен миг. Ваков жежок секс помеѓу двајца се доживува кога двајцата имаат огромна желба да се задоволат.