Ostvarenje svih fantazija

Upoznao sam je u srednjoj školi. Od prvog dana kada sam je ugledao, primjetio sam da mi se svidjela. Inače mi se takve djevojke ne svide baš, ali ona je imala nešto posebno što me izluđivalo. Zvala se Zvončica i išla je u moj razred. Zvončica je bila plavuša visoka oko 160 cm, malo punija (za što sam tek tada shvatio da me pali), recimo kao Dara Bubamara, ali kod Zvončice je sve bilo prirodno. Kao što sam rekao, bila je plavuša, punih usana kao stvorenih za pušenje kurca, lijepog naizgled dobrog lica. Njeno tijelo je bilo kao iz pornića. Naime, imala je sise petice koje su se isticale ma kako široke bile njene majice ili haljine. Dupe je bilo veliko i oblo, tako da je bilo jebeno napaljujuće gledati je kako hoda ispred tebe i miješa tim ogromnim dupetom. Ona u školi nije bila toliko popularna jer je bila povučena, ali moj radar za droljice koji mi je toliko puta donio pičku mi je govorio da se u toj naizgled finoj i povučenoj curi krije prava vatra. I naravno da nisam pogriješio.

Jednog dana smo se posvađali oko neke gluposti, ona se naljutila i ja sam se došao ispričati i sve je završilo zagrljajem. Primijetio sam kako su mi se prepone gotovo zapalile kad smo se zagrlili i kao nehotično sam je dohvatio za sisu. Na moje iznenađenje, nije reagirala. Navečer sam drkao kao lud i u toj napaljenosti poslao sam joj poruku kao da provjerim je li sve u redu. Nastavili smo pričati i tu sam joj rekao prvi put da mi se sviđa i bilo je očito da su muda preuzela komandu nada mnom. Ona je odgovorila da sam i ja njoj drag, ali na tome je ostalo jer smo oboje bili zauzeti, a mislili smo da smo vjerni što se na kraju ispostavilo kao laž.
Sva moja vjernost prema tadašnjoj djevojci pala je u vodu jednog dana kad je Zvončica išla na autobusni kolodvor kako bi nakon škole otišla kući. Ja sam šetao nekih 15-20 metara iza nje, ali ona me nije primijetila tako da sam imao priliku uživati u miješanju najboljeg dupeta koje sam ikad vidio. Zvončica je na sebi imala tajice koje je obožavala nositi i ispod obući tange, kao da je željela da cijela škola cijeli dan bulji u to dupe. Ovaj put ga je nevješto prekrila tunikom koja je išla do bedara, ali koja nije mogla skriti toliko dupe, a pogotovo sise jer je još bila i dekoltirana. Nosila je kratke crne cizmice koje su se u potpunosti uklopile u taj outfit. Jednostavno pred miješanjem takvog dupeta gubio sam kontrolu i malo sam ubrzao korak i sustigao je. Pozdravio sam je i rekao da takva cura ne bi smjela sama šetati gradom na što se nasmijala i rekla kako joj je sestra otišla sa dečkom i da mora sama. Jedva da sam čuo njene riječi od vatre u mojim jajima i pitao sam je što ima u planu. Rekla je da ne zna kako će provesti večer jer su joj roditelji u posjeti nekoj rodbini u dalekom gradu i sama je. Meni dovoljan signal da je pozovem u svoju kuću za odmor na plaži u koju su moji roditelji trebali doći tek sutra. Naizgled se nećkala ali je pristala. Naručio sam nam taksi i odvezli smo se tamo. Ja nisam mogao prestati buljiti u njene sise u dubokom dekolteu, ali sam primjetio da i ona ne diže pogled sa mojih hlača u kojima se moj kurac od nekih 18 cm ukrutio toliko da me već bolio.

Kad smo došli, gospodski sam je uveo u kuću i upalio TV te nam nalio po čašu vina, ali to je bilo sve gospodski tu večer. Čim je pristala doći, bilo mi je jasno što se sprema i približio sam joj se i poljubio je. Te pune usne na mojima bile su toliko napaljujuće da sam mislio da će mi kurac eksplodirati. Odmah sam se bacio na sise i komentirao: “O ovim bombama sanjam svaki dan, ne mogu prestati buljiti u njih!” na što je Zvončica uz osmijeh odgovorila “Znam napaljeno moje, zar stvarno misliš da ja to nisam primijetila?” Kurvi takve stvari ne promiču. Izvukao sam joj sisu iz tunike i krenuo manijakalno lizati, grickati ljubiti ispupčene bradavice što je poticalo duboke uzdahe. Njenu ruku sam lagano spustio na svoje hlače koje je ona lagano skinula sa mene i krenula drkati moj kurac. Skinuo sam joj čizmice i tajice i ostala je samo u tunici. Zavukao sam ruku i pljesnuo po tom velikom dupetu na što je ona vrisnula i zastenjala. Opipao sam da nosi čipkaste tangice kao i gotovo svaki dan. Rekao sam joj “Ne znam što ti želiš, ali ja ću se sad ugušiti u ovoj pički!” na što je ona rekla “Liži, liži, ionako gorim!” Svukao sam i tuniku i vidio sam da je donje tange i grudnjak crvene boje. Skinuo sam brže bolje tangice i uhvatio lizati kao da nikad u životu pičku vidio nisam a iz nje je curilo kao iz fontane “Liži, liži, manijače moj, liži da lakše poslije jebeš!” vikala je Zvončica, a ono malo razuma što mi je ostalo sugeriralo mi je da se probudila kurva u njoj. Odlučio sam je iznenaditi i dok je bila u transu skinuo sam svoje bokserice i približio joj se kao da ću je poljubiti, a onda svoj kurac zabio ravno u njenu pičku. “AAAAAAAhhhhh” prolomilo se sobom, a to je meni bio signal da nisam pogriješio. Počeo sam jebati prvo lagano, a potom brže, a njene sise tresle su se kao lopte. “Jebote… šta je ovo… stvarno si manijak… jebeš ko manijak… kretenuuuuu” vidio sam da gubi razum i da njena pička preuzima komandu, a iskreno i moj kurac je već bio glavni u ovoj priči pa sam i ja bulaznio “Šta je droljice, dečko te ne može jebati pa moraš meni dolaziti da obavljam njegov posao, sad ću te napuniti do vrha pa ću ti dijete napravit, napunit ću ti tu pičku pohotnuuuu” što me još više napalilo, kao i nju “Jebi me kretenu, liži ove sise kakve ona tvoja glupača može samo sanjati, puni tu pičku do kraja” na što sam poludio i digao joj noge u zrak i jebao kao potpuni luđak. Moja jaja su pljeskala o njeno ogromno dupe, ona je vrištala i svršavala, a ja sam i dalje jebao jer sam stvarno mogao dugo jebati. Čuo sam samo “Koji ti je kuraaac, pa koliko to jebeš, svršavam već treći put, aaaaa jebiiii meeee, puni meee, gotova sam tiiii” i to je bio okidač da nakon nekih 35 minuta lude jebačine ipak izvadim kurac i uz bulažnjenje počnem svršavati po njenoj faci i sisama “Evo ti droljo po tim bombama i tom licu kurvanjskom, evo ti spermaaaaa” a ona je samo uzdisala kao zadovoljena ženka i oblizivala se.
Bila je puna sperme po licu, kosi i sisama. Otišao sam na wc da operem kurac, ali njoj nisam dao nego sam čekao da se sve slijepi po njoj. Moja sperma tim je bombama dala poseban sjaj i izgledale su mi još zamamnije nego inače. Pogledao sam na mobitel i vidio da me djevojka zvala 4-5 puta, ali nije mi bilo ni na kraj pameti da se javim. Ne, ova večer je za mene i Zvončicu. Ona je otpijala gutljaj po gutljaj vina, a onda sam došao do nje, uzeo joj čašu iz ruku i stavio svoj kurac u čašu i uronio ga u vino. Ona je ostala malo iznenađena, a ja sam joj samo prislonio kurac na lice. Kurva je znala što joj je raditi i uzela ga je u usta. Pušila je kao porno glumica, uvlačila do kraja, gušila se u mojem kurcu pa sam joj uzeo glavu i nabijao na moj kurac. “Kako dobro pušiš, aaaaa šta je ovooo, nisi normalnaaaa” Oči su mi bile zatvorene, ali kad sam ih otvorio vidio sam da ona dok puši moj kurac i trlja svoju pičku i da je čak i napaljenija nego prije. Uzeo sam je u naručje prebacio sa kreveta na kauč i počeo se opet zabijati. Opet je počelo vrištanje i stenjanje, predavala mi se potpuno i imao sam svu kontrolu. Vikala mi je “Jebi, jebi, jebi, hoću da razvališ ovu pičku do kraja, a onda pređeš na dupe!!” a meni nije trebalo dugo i nakon još malo jebanja izvadio sam ga na što je ona tužno reagirala “Vraćaj mi ga unutra, molim te, vrati ga!” ali meni nije padalo napamet jer sam znao da je vrijeme da joj napunim dupe. Okrenio sam je i izbacila je dupe, a ja sam zabio jezik i lizao to dupe kao manijak. “Ne mogu više, stavljaj ga, gorim!!” a ja sam poslušao tu molbu i stavio ga polako u dupe. Išao je polako i širio što je ona pratila snažnim vrištanjem. Kad je ušao do kraja, lagano sam jebao dok nisam pojačao ritam na što je ona odmah svršila, a ja sam jebao još nekih 10-15 minuta svom snagom i mislio sam da ću umrijeti koliko sam se umorio. Vikao sam “Hoću ovu pičku i dupe svaki dan, svaki dan želim puniti ovo!!” na što je ona odgovarala “Ovo je odsad samo tvoje, neću više ni dečku dati da me jebe, čuvat ću se za tebe!!!”

Dok sam je jebao, miješala je dupetom što je djelovalo na mene tako da sam znao da ću svršiti ubrzo i onda sam ga izvadio i počeo urlati “Droljo moja, svršavam tiiii” i prosuo vrelu spermu po njenom jeziku i sisama, a ona je sve to zadovoljno progutala. Legli smo u krevet, upalili neki film, a ona mi je rekla “Ovako me niko nikad nije jebao, pička me boli od tvoje siline, želim biti samo tvoja drolja!” a ja sam se nasmijao i rekao da nema problema. Naravno da smo se nastavili jebati i nakon ovoga, a ako budete zainteresirani čuti ćete i to.