POHOTA

POHOTAKljub temu, da sem imel svoje stanovanje, v katerem se ja kar veliko dogajalo, kar bom napisal drugič, so se moje seksualne igrice in romance dogajale še naprej “pod vedrim nebom”. 7 dni potem, ko sem prišel iz vojske so me kolegi povabili na praznovanje novega leta. Naša pot nas je odnesla na Hrvaško v Medulin. Organizacijo smo prepustili turistični agenciji, ki nas je z avtobusom odpeljala na dogovorjeno destinacijo. Že na avtobusu smo opazili kar nekaj mladih punčk s starši in malo starejših punc, ki so bile same in niso imele pratilcev.

V oči mi je padla mlada 17 letna lutkica, z božanskim nasmehom in očmi, ki so me neprekinjeno gledale in iskale, videti je bilo, da ima stroge starše, tako, da je odklonila ples, ko sem za njega prosil, plesat je šla samo takrat, ko je šlo celotno omizje in takrat se največkrat znašla pred menoj, da sem jo držal za njene majhne boke in čvrsto telo, kurac mi je takoj stopil, tako, da sem moral prav paziti, da niso opazili še drugi. Vendar večer se je končal drugače, eno uro pre polnočjo, me je za ples prosila starejša (32 let) gospodična, nezanimiva, v starinski temno zeleni obleki, ki je bila pod pazduho vsa mokra od potu. Če ne bi prišel iz vojske jo verjetno tudi pogledal ne bi, pod obleko ni bilo videti nič posebnega, njen obraz in frizura sta bila nezanimiva. Toda od samega začetka se je stiskala k meni in se začela drgniti ob mojega fuka željnega kurca. Ker je alkohol naredil svoje, sem ji začel vračati nežnost, brez sramu je moja roka drsela po njenem telesu in dokaj nizko nasejenih ritnicah, ki sta bili mehki in sta se kar udirali ob mojih stiskih. Čutil sem, da je vzburjena in da mora imeti v mednožju pravo seks veselico. Globoko je vzdihovala in sopihala, fukalo se mi je. Fukalo kot že dolgo ne, ta trenutek bi pofukal tudi ovco, sem si mislil. Na uho sem ji šepnil naj gre na teraso in sleče hlačke, jaz pa sem faton samo pomežiknil in odšel za njo. Šla sva v skriti temni del terase, kjer nisva bila vidna in ji takoj segel pod dolgo obleko in ji z roko pokril kljub mrazu vročo in vlažno pičko. S prsti sem drsel po njenem popljavljenem mednožju, s sredincem pa se prikradel med njene odprte otekle sramne ustnice in krožno drsel navzgor, vse dokler nisem dosegel klitorisa. Z drugo roko sem jo prijel za povsem mehko roko in jo položil na mojega potrebnega monstruma, ki je utripal zaradi trdote.

Začela ga je daviti in drkati, ker sem videl, da mi bo kmalo prišlo, sem ji ga vzel iz rok, jo obrnil in njene roke položil na ograjo, dvignil krilo in orjaka porinil v njeno vlažno pičko. Vse gladkeje in hitreje sem ga porival in vlekel iz njene čedalje bolj mokre pičke. Oklepala se je ograje in z vso močjo suvala nazaj, da je z svojimi ritnicami tolkla po mojih polnih jajčkih. Ko mi je prihajalo sem se uklenil njenega trebuha in še bolj suval ven in not, prišlo nama je naenkrat, vpila in spuščala sva čudne glasove iz mene pa je špricalo, da ji je teklo po nogah, vsa v transu se je tresla in govorila hvala, hvala.

Nikoli se nisva več videla. Začel pa sem hoditi punčko, ki me je tako lepo gledala in občudovala. Vendar sem čakal, da ji vzamem nedolžnost, ko bo dopolnila 18 let.

Tistega vročega julijskega dne, sva se opravila na Pokljuko. Že prej sem ji obljubil, da si bo zapomnila, kdaj je izgubila nedolžnost. Hotel sem romantičen vikend ob svečah in baterijskih svetilkah. Že par dni prej mi je kolega na samotnem koncu Pokljuke prepustil majhen senik s kuhinjico. Seno sem lepo nametel in pokril z dekami in rjuhami okrog postavil rože in sveče, prinesel sem par steklenic šampanjca in jagod. Vikend je minil v učenju ljubezni njenih skrivnostih in odkrivanju G točke. Po dolgem času sem imel pred seboj nedolžno, skrajno lepo žametno telo, ki je drhtelo pod mojimi rokami ko sem jo jemal počasi in nežno. Njena majna muca je bila še nedolžno lepa, ko sem ji razprl bedra in začel lizati to dišečo rožico, se mi je kurac otrdel kot skala, zato sem se bal, da je ne bo bolelo. Poljubljal sem ji njene majhne trde dojke, čvrst trebuh in počasi spustil na notranji del stegen. Z jezikom sem našel vlažno rožnato pot sredi magične rdeče pizdice obdane z majhnim trikotnikom skodranih črnih dlačic. Bila je okusna, zelo okusna, “Tako sladko imaš”, sem ji šepetal in ji z rokami stiskal napeti majhni trdi ritnici in ji lizal mlado sočno pičkico. Prepustila se je užitkom in še bolj razprla stegna, da sem se dvignil in počasi s svojim kurcem prihajal k njej. Prijela ga je v roko, zakrivila kurca in ga potisnila k svojim sramnim ustnicam, ki so ga toplo objele. Počasi sem prodiral cm za cm, da ji vzamem nedolžnost ona pa je stokala, se dvigala in spuščala dokler ni zavpila in z me z vso močjo prijela za ritnici in me porinila v sebe. In že je mešala in mesila vztrajal sem vse dokler se ni njeno telo nenadoma začelo napenjati, dvigovati in drgetati, potem se je sprostilo in slišati je bilo glasen orgazmičen krik. Ko se je umirila in odprla oči je pogledala proti meni in v očeh sreče dejala: ” Prišlo mi je, hvala hvala”.

Ta vikend sva nadaljevala z učenje, od lizanja, drkanja, različnih pozicij do nežnega in strastnega ljubljenja. Kmalu za tem sva se razšla, saj je bila premlada za mene in je hodila še v šolo, jaz pa sem že imel svoje stanovanje.