Превземено!

Едно топло попладне се одмарав…Одеднаш слушнав шкрипење на паркетот. Станав затоа што не ја очекував мојата пријателка толку рано. Меѓутоа на сред соба приметив убав дотеран господин, со пријатен надворешен изглед кој ми се обрати: -Госпоѓице извинете што ве вознемирувам…ама тропав…И ќе ве молам немој да покривате такво убаво тело. Иако ми годеше неговиот поглед со дивење, сепак се чувствував непријатно пред дотераниот човек. Се покрив со чаршавот, мада и преку него се оцртуваа моите облини. Витален и шармантен човек, со коса прошарена со седи влакна, пријде на железниот кревет и тивко рече. -После толку години решив да поминам да го посетам стариот школски другар. Вие мора да сте неговата ќерка се насмеав и кога му реков дека моите родители се на годишен одмор, завладеа тишина…Бев напната и во исчекување…Го фати работ на чаршавот и почна полека полека да го влече од мене…Не бев во состојба да се помрднам а не ни го сакав тоа. Со очите преоѓаше низ моето тело, и едноставно рече: -Сакам твоето тело да го поседувам и задоволам.

Мозокот брзо ми работеше. Во неколку секунди си реков да му дозволам да ужива во него, затоа што човекот беше симпатичен, а мојата жалосна рипка ќе го добиеше тоа што сака. Го тргнав чаршавот, со кои ми беа нозете од колена па надоле покриени, седнав на кревет и чекав…Моето молчење него му значеше дека одобрувам…се доближи човекот над мене, почна да се ослободува од тенката кошула, летните панталони, гаќи и на крај и еспрадилите. Како да не му се брзаше…Свртен накај мене, потполно гол, го помази својот кур. Махинално се оближав, затоа што ми стоеше до усните. Осетив желба да го вкусам. Кружев со јазикот и поминав со него по главичката, која одеднаш се претвори во голема месната печурка, а целиот негов кур во права машка курчина. Бев возбудена и помалку уплашена, затоа што нешто толку огромно до сега во себе не сум имала. Беше голем и пожелен и моите усни се растопија да го земат. Го густирав вовлекувајќи го се повеќе во мене, додека човекот полека се мрдаше напред-назад…затоа што осети дека и сама се засладувам со неговиот кур која само што доби застрашувачка големина…Сосема изненадно ме обори на железниот кревет…знаејќи ме и бакнувајќи по цело тело…Стискајќи му ги со широко раширените раце неговите добро градени гради, истовремено ми ги шмукаше и лижеше моите брадавици, што ме палеше што одвај чекав да ме прободе со неговиот голем кур.
Неговите усни се спуштаа надоле и кога стигнаа до долу, полека со јазикот си отвараше пат до мојата мала дупка. Беше влажна и желна, така да неговиот јазик лесно лизгаше во неа и продолжи да лиже низ цела пичка. Изненадно бутна прст во мојата врела пичка. Мене ме пречекори преку стомакот, а долгиот кур го стави помеѓу моите цицки. Додека нив ги месеше, трљајќи ги едни во други, истовремено го дркаше и трљаше големиот кур. Моите гради зујеа. Ме обзема бран на возбуда, затоа што ова беше нешто сосема ново за мене. Цицките ми ги држеше стиснати една во друга…а во исто време, додека едната ја подигаше нагоре, другата ми ја спушташе надоле и така наизменично…додека на секунда меснатата печурка не му вриеше помеѓу градите, а тогаш ненаситно го земав во уста. Потоа повторно се вовлече во бујните гради.
Мислев дека ќе ми пукнат и двете, затоа што изгледаа како надувани балони. Пичката толку ми се влажнеше, дури телото ме болеше од желба да ме човекот прободе со големиот кур. Несвесно ми излета од уста. -Еби ме макар ако треба да ме расцепиш со тој голем кур! Ја зема перницата што стоеше под мојата глава, и го постави под мојот задник, така да долниот дел од телото целосно ми се издигна. Нозете сами ми полетеа во вис. Барајќи потпирач, мојот ебач се фати за шипката од железниот кревет и тогаш почна полека да го става во мојата пичка. Со кружни покрети проаѓаше преку мојата пичка и влегуваше се подлабоко и подлабоко во мојата тесна пичка, ќе го извади и стави освојувајќи ме сантиметар по саниметар.

Бев надвор од себе и спонатно ги ширев нозете, а со рацете ја ширев мојата пичка која беше пренадразнета. Кога го зари до самата матка, почнав да се тресам како да имам треска. Следеше силно забодување на неговиот голем кур во мојата пичка, ама само на кратко. Ме заврте, ми вовлече прст во пичката, а курот го стави во другата дупка. Сама си го ширев чмарот, да му овозможам полесен пристап. Влегуваше се подлабоко и подлабоко, просто ме параше само јас уживав. Имав боженствен впечаток, на чувство на задоволство, а и впечаток дека целиот чмар ке ми се расцвета при влезот на целиот кур во него. Ме зграба за градите немилосрдно стискајќи ги. Имав осеќај како да ме молзи, што ме палеше, како и неговиот голем кур кој се набиваше во моето тесно чмарче. Следеше права експлозија на нашите тела, снажна и долга. Испуштивме и двајцата ненормални крици…
Падна врз мене и рече.. -Девојко створена си за кур, ќе мораме ова да го повториме затоа што гледам дека тебе ова ти се свиѓа. Запали цигара набрзина ја испуши и си замина.