Пријателот кој најубаво ме ебеше

Јас сум од оние жени кои што се однесува до сексот нема табу, се што ме прави срекна јас го користам затоа што имам само еден живот и треба да го живееме како што мислиме дека е најдобро. Се викам Драгана и разведена сум пред три години и оттогаш живеам слободен живот бар што се однесува до сексот иначе имам 35 години. За овие години откако сум слободна имав многу партнери, оженети, разведени слободни, а користев и неколку пати и групен секс. Сите овие авантури секоја на свој начин преставуваа пријатно доживување, но овој мој евач е најдобар и за него ке ви пишувам сега а тоа е моето куче Роко иначе расен вучјак.

Во друштво бевме неколку другарки, за срека сите со слободни сваќања, разговаравме за се и сешто, а највеке за ебачите со кои сме биле. Одеднаш мојата пријателка Славица почна да кажува како се ебела со кучето и дека тоа и бил најдобар секс. Се ни кажа накратко и не повика на една таква њбачина да присуствуваме. Јас имав до сега счушнато за таков секс но немав пробано. Ова што го кажуваше Славица ме поттикна да размислувам и ја побарав Славица на телефон и ја прашав дали може утре да се видиме и закажавме за 11 часот.
Кај Славица стигнав порано бидејки бев радознала што се ке видам. Седнавме во дневната соба Славица свари кафе разговаравме но ебачот го немаше, неможев да издржам па ја прашав, а таа ми кажа дека е во спалната и стана и го донесе. Роко беше прав убавец мислам дека не сум видела поубаво куче од него баш расен вучјак, голем со убаво крзно. Славица му рече дека сум пријател и тој почна да мавта со опашката седна на троседот на задните нозе и не гледаше час едната час другата,така седејки ја покажуваше својата машкост.Низ “футролата му се гледаше убав црвенкаст кур,кога го видов почнав да се возбудувам,почна да ми се влажни пичето.Славица ми кажа дека има здраствена книшка и дека е здрав. Полека се опуштав, ја прашав Славица како да почнам а таа ми одговори дека тој сам ке почне. Се соблеков, а Славиза тогаш само му рече може и тој дојде до мене почна да ме мириса се вртеше околу мене ме лижеше по газето по бутините. Се исправи пред мене предните нозе ги стави на моите рамења а кроткој сега му беше многу поголем му удираше на мојот папок и ме притискаше ја прашав Славица што сака а таа ми рече дека треба да седнам на патос. Седнав ги раширив нозете а тој не губеше време и веднаш почна да ја лиже а јас го фатив со раката за курот и ја движев раката како да му го дркам. Роко убаво ме излижа и почна да кружи околу мене да ме удира со муцката по газето, а јас не ни прашав што треба да правам се натртив а тој почна да ми го лиже газето и пичето со својот рапав јазик, ми беше преубаво а кога го подигнав погледот ја виов славица како ги раширила нозете и си ја дразнои пичката, тогаш ми рече дека Роко сака да ме ебе. Таа не ни ја доврши реченицата, а Роко веке ги стави предните шепи околу мојот струк и ми го пикаше курот во пичето, одеднаш осетив нешто огромно во пичето како тупаница тоа траеше десет минути. Роко брефташе а јас свршив два пати. Кога се тргна од мене тогаш видов што сум имала во пичето курот му беше околу 17 см и дебел. Роко се излижа легна. Тоа ми беше прво искуство Славица ми го поклони Роко затоа што таа имаше дома уште еден. Понекогаш заедно со Славица и со нејзиното куче се ебевме заедноа и неколку мои другарки го имаат пробано.