Сакам да гледам додека сопругата се ебе со друг

uhjЕден петок вечер, ми се јави жена ми на работа и ме праша уште колку ќе се задржам во канцеларија. Кога ја прашав зошто прашува, таа само ми рече, онака, ништо посебно. Си помислив дека нешто не е во ред и решив да одам и да видам што е тоа што се случува, а кое не треба јас да го знам. И така тргнав на пат кон дома.

Кога стигнав си помислив дека ќе се прикрадам внатре тивко и ќе ја изненадам. Влегов внатре и слушнав звуци од бањата, таа се тушираше и стенкаше. Си помислив дека сама се допира и ме чека да дојдам. Колку само бев згрешил. Јас бев тој што се изненади. Ја видов под тушот со Дени, еден тип со кого еднаш порано ја гледав како се ебе. Едвај можев да видам што се случува зад полупровидната врата од тушот. Знаев дека таа ме забележа и ја слушнав како му зборува на Дени, му кажуваше колку му изгледал дебел курот во нејзината рака и му го дркаше. Тој и го бакнуваше вратот, а врелата вода и се лизгаше низ цицките. Знаев дека тоа чувство многу ја возбудува и пичето сега и е многу влажно. Курот ми стануваше тврд, само од помислата дека ја гледам со него повторно, бидејќи знаев дека претходниот пат многу и се допадна. Сакам да гледам додека сопругата се ебе со друг.
Гледајќи така низ стаклото на туш кабината, почнав да си го тријам курот преку панталоните, а тој ми се стврднуваше. Жена ми стенкаше додека тој и го триеше мокрото пиче и и го лижеше и бакнуваше вратот се повеќе возбудувајќи ја. Таа обожува предигра под туш и освен што целата ќе се намокри и пичето ќе и стане многу влажно. Сега и двајцата знаеја дека гледам и жена ми ми се обрати и ми рече да одам во спалната и да чекам. Од таму можев да слушнам како воздивнуваат и се посакуваат еден со друг. Седнав на столот што стои до креветот и ги чекав да се појават. Набрзо слушнав како ја сопираат водата и излегуваат од бањата. Веднаш потоа влегоа во собата каде што бев јас. Таа дури не ме ни погледна, очите и беа фиксирани на големиот кур што требаше да го прими. Полека го работеше со раката горе долу и го цицаше, предизвикувајќи уште повеќе звуци на задоволство. Го стврднуваше и го спремаше за нејзината влажна пичка.

Дени и рече да се навали наназад, затоа што веќе не можеше да чека, мораше да и го стави, а и нејзе не и требаше специјална покана и веднаш легна. Гледав како го трие курот од расцепот и уште повеќе го навлажнува, а потоа полека го поттурна за да влезе внатре. Кога конечно го втера нанапред и го пикна дебелиот кур во нејзе, ја слушав како застенка кога пичето почна да и се отвара широко. Забележав како очите и се затворија додека чекаше тој да почне да се движи напред-назад. Тој полека и ритмично почна да се движи и можев да ги видам усните од пичето како се тријат од пенисот со секое движење. Таа ги рашири нозете уште повеќе за да му дозволи да навлезе уште подлабоко. Почнав да си го дркам курот гледајќи како овој човек ја ебе мојата жена се подлабоко и подлабоко, а таа стенкаше посилно од кога и да било другпат со мене. Целосно се изгуби во ритамот на курот што ја ебеше во влажното пиче.
Дени тогаш го извади надвор и можев да и ја видам пичката целата раширена од ебењето, а сперма и течеше од неа. Таа полека се дигна на лактите и ми рече: „Како ти се допадна моето изненадување?“ Непотребно беше да се одговори. Секако јас добив пушење двапати тој ден и уште двапати викендот ги гледав како се ебат.