Samo sreda

Postali smo redovni posjetitelji saune. Poslije prvog puta rekla mi je da joj je jako godilo pa sam joj odmah predložio da odemo u ponedjeljak. Ne ide mi se nočas. U utorak je imala posla u kući, a u srijedu je bila spremna. Baš kad su utakmice. Ali hajd, bit ću dobar. I tako smo redovno srijedom išli na isto mjesto. A i bilo je lijepo, manje muških pogleda.

Čovjek kojeg smo prvi put upoznali bio je skoro svaki put tu. Ponekad bi popili kafu s njim. Ja nisam išao u saunu ili sam tamo provodio malo vremena, nije mi prijalo. Jednom poslije plivanja ona ode u saunu, a ja ostao sa njim uz kafu. Ti si često ovdje? Ma ne, srijedom obično. Zašto srijedom? Pa znaš, srijedom muškarčine gledaju fudbal… Puno je samih žena. Nasmijao se. Koji si… Odoh i ja u saunu malo, ne propuštam to nikad. Idi i pravi mi dami društvo, da ne bude sama. Nasmijah se. Ona je baš prava dama. Odgovori mi i ode.
Te srijede sam dogovorio sa društvom u Zenicu. Igra reprezentacija i idemo sa jednim autom. Svoje sam ostavio ženi da može u saunu. Čekao sam u dogovorenom terminu ali kasnili su. Onda se javio vozač, jebiga auto mi u kvaru. Pa gdje sad zoveš kad sam ispušio i svoje. Gdje sad… Popio sam kafu u obližnjoj kafani i polako se zaputio kući. Kući nikoga, ulazim palim TV i odjednom mi se učini da nešto čujem na spratu. Stišam TV stvarno se čuje. Pljačkaši.. Nije da se nisam prepao, uzeo sam nož iz kuhinje i polako krenuo gore. Srce mi lupa od uzbuđenja, polako pregledam i sa strahom idem prema spavaćoj sobi. Polako odškrinem vrata kad vidim moju dragu kako kleči na krevetu. Odahnem, polako spustim nož i ponovo provirim u sobu. Vjerovatno se igra sa silikoncem. Tako je klečala leđima okrenuta prema meni a na nogama joj čipkane čarape koje sam joj kupio u sex šopu. Strah me je popustio a obuhvatilo novo uzbudjenje, baš da je vidim kako se mazi sama. Opustila se kao nikad, uzdiše čak i govori. Kako te samo jašem, jesam li najbolja? Jesi srečo, jebeš se k’o prava droljica.
Odjednom sam čuo glas, a onda u polumraku i razaznao kako u stvari ne sjedi na krevetu. Vidio sam muške noge, a moja dragana je uvijala guzovima jašući na njegovom koplju. Disao sam tiho a osječao sam da mi pluča samo rade gore dole. Jedva sam suzdržavao uzbuđenje. Uspio sam ostati tih. Sad je mješala i uvijala dok je on govorio. Kakve sise, kakve ljepotice. Koliko dugo ih želim. Ne toliko koliko ja čekam na tvoju kurčinu. Tvoja greška, mogli smo davno.
Zato je sad ovako slatko, reče ona i nastavi, uhvati me za guzu. Jake šake se saviše oko njenih guzova gnječeči ih, a onda dižući je i spuštajući. Ono moje uzbuđenje se pretvorilo u neko drugo uzbuđenje. Osjetio sam jaku erakciju, a nisam smio da ga namjestim u gaćama. Nije mi padalo na pamet da bilo čime ugrozim predstavu. Podigao se i sjedio sa njom u krilu i čuo sam kako se ljube. Glasno su se ljubili pa onda tiho… Kako si samo dobra, hajde malo i njega ljubi. Predivno to radiš. Svršiš li prebrzo, prebit ću te. Rekla sam ti ako će biti sex na brzaka nemoj da počinjemo. Ništa ti ne brini za mene. Prskat ću te kad ti poželiš i gdje poželiš.

Dizala je guzu polako kao da je pravila predstavu za mene a iz njenog međunožja je izlazila debela kurčina. Sjajili su se sokovi na njemu od svjetlosti prigušene lampe. Legla je pored njega, ljubila ga a rukom mu mazila prelijepu kurčinu dok ga je ljubila, a onda mu počela ljubiti vrat, sise… Sisala mu je bradavice dok su njene sise dodirivale njegov kurac i spuštala se lagano dole. Onda nisam više vidio ni njeno lice ni ruke. Naguzila se prema meni dok mu je sisala kurac, a njena pička otekla i raširena mi je bila na pogledu. Kakva si ti pušačica.. To nijedna tako ne zna. Bodrio ju je, a onda joj prišao od pozadi i zabio se u nju. Nisam mogao vjerovati da toliko dugo može neko jebavati. Zabijao se snažno a ona ga molila da ne prestane, a onda počela svršavati glasno dok se on i dalje zabijao i gnječio joj sese koje su onako velike visile. Samo se strovalila potrbuške i rekla. Pusti me sad malo. Ležala je tako nekih minut dva a onda joj je počeo maziti leđa. Polako i nježno. Ponekad je samo prodrkao svoju batinu da se uvjeri da još stoji. Ljubio joj je vrat leđa spuštao se polako, milovao joj guzu i polako usnama prilazio dole. Lizao joj je guzove i sve između njih, a onda se ona okrenula i raširila noge. Poliži moje sokove.
Naravno da nije časio ni časa već se odmah dao na lizanje njene pičke. Nije dugo trajalo. Počeo joj je ljubiti stomak, pa gore… pa sise dok nije došao do usana.
Kurčina mu se već namjestila na njenu picu i kao da su se i oni ljubili. Mislim da je namjerno to radio i da je dočekao ono što je želio. Zabij mi ga već jednom, rekla je i njena ruka je već sama namještala njegovu batinu na svoju pohotnicu. Zabio se do muda i tada sam vidio kako njegov ljepotan polako ulazi i izlazi iz moje drage ženice. Punio ju je polako i naravno ubrzavao sa svakim novim ubodom. Muda su joj udarala po prekrasnoj guzi svaki put kad joj ga je zabio do kraja i to se dešavalo sve češće i češće. Tako me jebi, tako me jebi. Opet ću svršiti. Samo reci ljubavi, opet ću te odvesti u carstvo užitka. Zadigla je noge, a njemu nije trebalo dva znaka. U tren oka ih je stavio na svoja ramena, a meni priuštio predivan prizor. Zabijao se u nju kao lud, a ona je vrištala kako je nikad nisam čuo. Gdje ću? Gdje želiš. U usta. Nemoj. Dobro. I zabijanje i njeno svršavanje se nastavilo sve dok nije brzo izašao iz nje i počeo štrcati po njenom stomaku i sisama. Koliko je taj čovjek sperme imao. Na svaki mlaz sperme ona je nanovo ječala, a onda je prošao sa strane i počeo glavićem da razmazuje spremu po njenoj napetoj bradavici. Ona je smirivala dah i ugledala njegovu kurčinu kako se odvaja od sise, a sa njega se cijedio vreli sok prema sisi. Iznenadio sam se, a mislim i on kad je uzela to u usta i počela mu ga divlje cuclati. Ječao je i zabijao joj ga u usta i mrmljao. Kakva jebulja, kakva pušačica… najbolja. Izvadila ga je iz usta, a on je legao pored nje i oboje su zurili u plafon. Nakon nekog vremena je rekla. Ovo nikad nisam uradila. Shvati da je to nagrada za predivnu jebačinu. Baš sam nagrađen reče on onako za sebe. I ja sam nagrađen, izletje i meni, a u sobi nasta muk. Samo je uzdahnula i pokrila se jastukom po glavi.
Ljubavi nemoj se ljutiti. Pa znaš da sam ja više maštao o tome nego ti. Uživao sam gledajući. Izlazite napolje oba.
Već ranije sam prepoznao čovjeka s kojim smo se upoznali u sauni, a on je naravno znao čiju je ženu jebavao. Izvini prijatelju rekao mi je dok smo izlazili iz sobe. Ma ok, odavno maštamo o tome. Vala ako je neko trebao da je zadovolji nek si to bio ti. A i jebeš brate svaka ti čast. Ne ljutiš se. Ja ne, trebat će vremena da se ona odljuti. Ljuta je sad i na tebe i na mene i na sebe, ali proći će. Navlačio je hlače, a ja sam pogledao u debelu kurčinu onako poluopuštenu i prelijepa muda.

Pružio sam mu ruku i rekao, nadam se da se uskoro vidimo. Ah, nadam se i ja. Neboj se, izgladit ću ja ovu situaciju do srijede. Vidimo se na starom mjestu. U isto vrijeme reče on. A onda me onako jako jaranski zagrli i steže rekavši. Baš si ljudina.