Seks na plaži

Htio sam negdje sa curom otiči na more, pa smo se tako odlućili za jedno malo mjesto u Hrvatskoj gdje još nismo bili. Iskreno nije mi do mora, mora i kupanja mi je na vrh glave, više sam otišao samo zato što nisam bio tamo a i da udovoljim curi.
I tako mi dođemo u to prekrasno malo mjesto, sjednemo u jedan kafić kraj mora, i uz priču i ispijanje kave uživamo u prirodi oko nas i lijepim pogledom na more. Nakon što smo završili sa kavom, vrijeme je bilo za kupanje, onaj dio meni najdosadniji ah tako je nama koji smo odrasli na moru jednostavno se zasitiš toga. Ali eto radi cure malo sam se okupao i odsunčao, budući da se cura voli pržiti na suncu satima i to joj čini zadovoljstvo, a meni ne. Obukao sam tene i majicu, i krenuo šetati rivom razgledavati prirodu, dok je ona ostala tamo na plaži sunčati se.

Šetajući rivom opalio sam par slika čisto za uspomenu, ali primjetio sam jednu i divlju plažu. Sišao sam na tu divlju plažu, i vidio gole ljude koji su se eto malo došli opustiti. Nije bilo puno ljudi svega nekoliko bakica, ali sa moje lijeve strane jedna bakica je bila usamljena odmah mi je upala u oči. Podsjetila me tijelom na Rachel Steele sa pornića na koju drkam i dan danas, zaista prekrasno tijelo, sise ogromene i čvrste, jedna sisa joj je bila kao moja glava, pica obrijana i glatka, imala je jake noge i bokove i bila je plavuša. Nije trebalo dugo mome kurcu da se nadigne ali malo sam se zagledao što su ostale bakice to primjetile pogledavši u mene. Nekako sam je uslikao da imam doma materijala za izdrkati, jer ovo se ne viđa često bar ja ne. A sada moram poći prema curi ostala je sama, došao sam do cure ona je i dalje bila u istoj pozi i sunčala se. Uzeo sam ručnik i rekao curi za divlju plažu za gole ljude nisam ni spominjao, upitao sam je da li ćemo tamo? Znajući nju da će me odmah lako odbiti, i nije bilo tako teško. Riješio sam se nje, da se nebi pitala gdje sam do sada, i tako dođem ja sam ponovno na tu divlju plažu. Odlučim probiti led, dođem tamo ja mlada kita među one bakice, prostirem ručnik blizu one plave bakice, skinem majicu, skinem šorc.
Sisata plava bakica pogledala je u moju mlohavu čunu, malo se dodirnula po svojoj glatkoj obrijanoj pici a zatim okrenula glavu na drugu stranu. Ja sam se osjećao totalno opušteno znajući da su to neki stranci, a i napaljeno jer sam i ja bacio tu i tamo pogled na plavu bakicu. Okrenuo sam joj leđa, s moje prednje strane nikog nije bilo, malo sam ga natezo budući da me napalila bakica. U jednom trenu netko je prošao iznad moje glave, to je bila ona plava bakica. Sjela je na jedan veliki kamen koji je grm prekrivao, te me je nešto govorila nisam razumio njezin jezik, ali sam je razumio budući da me je rukama zvala prema sebi. Došao sam do nje ona je raširila noge i mazila pičkicu gledajući u mene kao prava drolja, ja sam počeo isto drkati kurac i tako smo se gledali. Jedan braćni par je samo prošao mrtvo hladno kraj nas, nisu nas ni pogledali. Zgrabila me je jednom rukom za glavu i počala žvaliti dok se drugom mazila po pički sve dok nije svršila uz krike.

Ja sam jo počeo lizati i gnječiti sise, dok je ona meni natezala kurac, bilo je vrijeme da je jebem ostala je onako sjedeći samo je raširila noge. Naciljao sam rupu i počeo je jebati u njezini obrijanu picu, jebao sam je tako u toj pozi a onda smo promjenili pozu, ja sam sjeo na kemen a ona na moj kurac. Ispred sebe sam vidio samo ogromnu guzu koja udara u moje prepone, tu i tamo bi promješala guzom sve dok joj nisam svršio u pičku. Sjetih se da sam ostao predugo da moram poći tamo me čeka cura, skinuo sam je sa kurca obukao sorc i tene, mahnuo njoj i otišao trkom do cure.