Sex na ležaljci

vidalezBilo je to u Njivicama prije tri godine, kada sam bazajući po plićaku naleceo na Vidu i njenu sestru Kseniju kako se sunčaju na jednim od onih malih dokova. Bio sam više nego prijatno iznenađen što ih vidim, jer radilo se o dvije ekstra ribe i procjenjivao sam svoje šanse kod bilo koje od njih. Vida je imala najljepše dupe koje sam ikada vidjeo. Okruglo, čvrsto, sjajno oblikovano i savršeno skladno u odnosu na ostatak njenog tijela. Sise su joj bile dobre čvrste četvorke, imala je lijepo lice, smeđu kosu koja joj je padala do polovine leđa i predivne noge. Ksenija nije ni malo zaostajala za njom ali pošto nema mnogo veze sa ovom pričom, o njoj nekom drugom prilikom.

Ispostavilo se da smo imali smještaj u istu kuću i da nam sobe dijeli zajednički balkon, što je ustanovio moj drugar Mišo koji je sa mnom dijelio sobu do njihove. Prošla su dva dana od našeg dolaska i druge noći smo izašli u Herceg Novi. Mišo se zagrijao za Kseniju, dok sam ja Vidi poklanjao svu svoju pažnju, ne mogavši nikako da skinem pogled sa njene guze i vrlo često zamišljao sebe u raznim situacijama sa njom. Napili smo se to veče a ja vise od svih, pa nikako nijesam mogao da se probudim ujutro. Ostao sam u sobu i odbio sve Mišine pozive da odemo na plažu. Vrućina me je probudila nešto prije podne i nakon što sam se istuširao izašao sam na balkon. Pogledao sam desno i ugledao Vidu na ležaljku. Ležala je na stomak, gornji dio bikinija joj je bio otvoren dok su donji činile tange, toliko minimalne da su se mogle koristiti kao konac za zube. Primjetila je da sam na balkon i okrenula glavu ka meni. „Vidi ko nam je to ustao.“, rekla je nekako pospano. „Kako to da nisi na plažu?“, upitam je. „Nije mi se išlo. Ksenija je otišla nekim brodićem u obilazak nekih manastira, šta li, a ja nijesam htjela da idem sama. Dje je Mišo?“ „Na plažu. Taj ne propušta te stvari.“ „Jedva sam čekala da ustaneš. Dođi. Namaži mi leđa ovim.“, rekla je i posegnula za bočicom neke kreme za sunčanje. Nije mi trebalo dva puta reći. U dva velika koraka sam se našao kraj nje, uzeo kremu iz njene ruke i sjeo na ležaljku kraj nje. Počeo sam rukama da prelazim preko njenih leđa, istiskujući kremu povremeno i razmazujući je po njenoj mekoj, preplanuloj koži. „Mmmmm….“, zastenjala je zadovoljno, „Kako imaš dobre ruke. Daj niže malo.“ „To je to.“, pomislim, „Sad ili nikad.“
Mazao sam je prvo po nogama i ona ih raširi, zastenjavši tom prilikom tako strasno da mi se momentalno ukrutio. Kleknuo sam između njenih nogu i počeo sa obe ruke da joj mažem te predivne guzove, koji su između sebe krili tanku traku njenih tangi. Primjetio sam kako je još malo razmakla noge i ja provučem srednjak između njenih guzova, tek da bih bio siguran da misli isto što i ja. Uzdahnula je duboko i u sljedećem prolasku srednjaka po istome mjestu uklonim tu trakicu, koja me je djelila od predmeta moje požude. Njen izbrijani pičić se ukaza preda mnom i ja ga pomazim od kreme klizavim prstima. Vida zastenja i ostade nepomična očekujući moj sljedeći potez. Podigao sam je malo povlačeći joj kukove na gore i počeo da je ližem, razmičući joj prstima usmine, svo vrijeme draškajući jezikom njen klitoris. Bila je sve vlažnija i sve se bolje namještala kukovima na moje lice. Njeno stenjanje postade jače i začinjavala ga je povremenim strasnim uzvicima. Lizao sam je sve bolje i uživao u njenim sokovima, zabijajući jezik u nju što sam dublje mogao. „Daj mi ga…“, zastenjala je, „Daj mi ga jakooo…“ Pomislio sam kako će morati na to još malo da pričeka, jer sam imao za nju još dosta toga. Razmaknuo sam joj guzove i gurnuo joj masni srednjak u čmarić. Zabacila je glavu unazad i kratko vrisnula. Prstima druge ruke sam joj masirao klitoris i počeo da radim prstom u njenom anusu. „Oh… Ohh…“, stenjala je, „Ahh… Svršiću… Aaaahhhaaahhh…“ Svršila je grčeći se u orgazmu dok sam se ja jedva uzrdžavao. Imao sam utisak da će mi kurac eksplodirat. Radio sam prstima sve brže i polako usporavao kako se ona smirivala. Okrenula se tada ka meni i gotovo me srušla na ležaljku. Skinula mi je šorts ispod kojeg nijesam imao ništa i dohvatila moju batinu. Smjestila ga je u usta i počela da ga sisa kao sumanuta. Ne znam na šta sam tada mislio ali sam se trudio da mislim na bilo šta, samo ne na njene usne i njen jezik na mom nabreklom kurcu. Plašio sam se da ću svake sekunde svršit, a nipošto nijesam zelio da se to desi prije vremena. Uspjeo sam nekako da se naviknem na to što mi je radila i par minuta kasnije je povalim na ležaljku. Skinuo sam joj tange i prešao glavićem preko njenog procjepa. „To… To… Zabij ga… Zabij ga jako!!!“, viknula je na kraju.

Bila je ponovo potpuno mokra i ja joj zadignem noge na svoja ramena. Sjurio sam ga svom silinom i zažmirim od zadovoljstva. Njena vrela pička mi je stiskala kurac i imao sam utisak kao da ga sisa njom. Bio sam raspamećen i nikada ni sa jednom prije ili poslije nje to nijesam osjetio. Uhvatio sam ritam i počeo da je jebem brzo i žestoko. Vida je stenjala, vikala, vrištala i stiskala rukama peškir ispod sebe. Pustio sam joj noge i ona ih stegne oko mojih kukova. Uhvatio sam je tada za sise i počeo da joj grickam bradavice, pokušavajući da se što dublje zabijem u nju. Da sam mogao cijeli bi ušao u taj pičić, koji mi je priređivao takvo zadovoljstvo da se graničilo sa ludilom. Vida je ponovo svršavala, dok joj ja nijesam ispuštao sise iz ruku. Njeni dugi nokti su mi mrsili kosu i kada je stigla do vrhunca ugrizla je svoju desnu ruku i zaplakala u naletu orgazma. Postavio sam je zatim u kučeći položaj i vratio ga u njenu još uvijek uzavrelu pičku. Osjećao sam da se bližim kraju i upitam je: „Smijem li unutra?“ „Ne… Ne tu… Ali možeš u drugu.“ Bilo je kao u raju. Pomisao da ću je jebati u to lijepo dupe me je izluđivala. Ponovo sam joj razmaknuo guzove i lako joj smjestio glavić u anus. Bila je toliko vlažna da sam gotovo skliznuo unutra. Počeo sam da ga guram sve dublje i jedva se uzdržavao da ne svršim. Bila je tijesna i jedva sam uspio da povežem desetak uboda kada sam osjetio nesavladiv nalet orgazma. Sjurio sam joj ga do jaja i kružio kukovima, puneći joj crijeva spermom. Vida se zajedno sa mnom sručila na ležaljku ispod nas i ostala tako da leži na stomak. Još uvijek sam bio u njoj i dahtali smo potpuno obliveni znojem. Osjetio sam kako mi postaje sve mekši i manji, te ga izvadim iz nje. Ustao sam dok je ona još uvijek ležala i dahtala raširenih nogu.
Podigla je glavu i rekla: „Nikada se još nijesam jebala na plažu. Znam za jednu nešto dalje odavde.“ „Pokazaćeš mi je večeras.“ „Oću. Dođi.“ Prišao sam joj i ona se sjedne ne ležaljku. Dohvatila je moj kurac i poljubila ga. Ustala je zatim i otišla u svoju sobu. Nisam mogao da dočekam da padne noć…