Сон

Во сон и дојде желба за страствен секс, иако на 20 години сеуште беше девица често таа желба ја задоволуваше со својата рака. Така и таа вечер во полусон полека тргна со раката преку набрекнатите гради, стомакот па се до својата тазе избричена пичка. Прво онака нежно пројде испод гаќичките, а потоа продолжи со исто темпо преку гаќичките по клиторисот. Беше се повлажна и повлажна, се извиткуваше во слатко уживање кога погледна према столицата карши креветот и го виде него…

Згоден темнокос тип, кој изненадено ја посматраше, не престана да се дира него уште повеке гледаше во неговите очи. Го зафрли чаршавот и така му даде поглед на нејзиното тело кое сеуште невино копнееше за машки допир. Така го гледаше додека со се побрзо темпо клизаше со прстите по клиторисот и влажната пичка, не ги гураше прстите, единствено сакаше допир, само со врвот од прстите клизаше во нејзината слатка внатрешност. Додека оргазамот се приближуваше се потешко дишеше и почна нежно да стенка не симнувајки го погледот од загонетниот тип. Он само седеше и гледаше. Кога сврши гласно застенка, го гурна прстот, го извлече, се подигна од креветот, му пријде на темнокосиот и му го гурна влажниот прст во уста кој само пред секунда беше во неа. Молчеше и ја прифати нејзината игра, и го исцица прстот, но мирно седеше, ниту да ја пипне. Го спушти погледот и виде дека пантолоните му се малку затегнати, не знаеше што ја чека бидејки сеуште досега не видела кур во природа. Љубопитноста и проработе, клекна му ги откопча пантолоните и тогаш испадна он, набрекнат кур кој ја потсетуваше на голем сладок сладолед и едноставно мораше да го проба.
Прво малку го лизна, а како мазната кожа на главчето и се засвиѓа одлучи цел да го стави во уста. Го пушеше онака како оној ист сладолед да и се топи на вруќината па треба што побрзо да го изеде. Го оближуваше, цицаше, љубеше, а темнокосиот само седеше и гледаше. Уживаше во таа невина, млада девојка. Го лижеше, а потоа во неа повторно се појави онаа желба која ја пробуди и сакаше кур не само во својата уста, сакаше и по прв пат да го осети и во себе. Не знаеше како тоа да му го каже на странецот па само се подигна, страствено го зажвалави, ги зема неговите јаки раце и едната ја стави на својте мали гради, а другата точно на влажната пичка. Ни момент не размисли, ја подигна и ја фрли на кревет. Почна да и ги лиже цицките и да и ги грицка брадавичките. Почна да стенка и мислеше дека ке сврши само од тоа, а потоа он се спушти и почна да и ја лиже пичката. Мораше да и се оддолжи за пушењето. Додека се извиткуваше под неговиот јазик застенка, дајми го длабоко, полека влезе во малата влажна слатка пичка. И почна да ја ебе. Влегуваше се подлабоко и подлабоко. А она за прв пат осети нешто тврдо во себе и го обожаваше како ја буши. А потоа го оттргна од себе и го одвлече до столицата на која пред малку си играа. Го седна и удобно се смести на тврдиот кур, и започна по свој ритам.

Темнокосиот само седеше и повремено и го љубеше вратот и ги грицкаше брадавиците или ке и го гурнеше јазикот во уста да знае малата кој е главен. Како го појачуваше ритамот се појако и појако и се набиваше додека во јак врисок не сврши и уште малку продолжи да скока по мр. голем како го нарече во своите мисли бидејки добро ја избуши. Кога слушна дека застенка темнокосиот ја подигна и и го стави курот во уста, повторно почна да го лиже и цица додека он и го забиваше во уста, а потоа го извади и почна да свршува по нејзиното не веке така невино лице. Спермата и го прекри секој милиметар од лицето, а она само го испружи јазикот и чекаше уште.
Кога спермата престана да шприца го оближа курот. Он ја пољуби. Се облече и го снема. Се пробуди цела мокра погледа накај столицата, темнокосиот го немаше, се фати за работа со надеж дека темнокосиот уште некој пат ке се појави и ке ја гледа како ја мази својата влажна, слатка и никогаш повеке невина пичка.