Сончев сјај од бара

Не многу одамна раскинав со девојката, па поради тоа бев доста потиштен, а и сексот почна да ми недостасува. Тоа беше причина што отидов во мојот омилен бар добро да се напијам. Таму за стол седеше преубава индијанка. И пријдов и ја замолив за танц. Стана и појде со мене на подиумот за играње. Тоа што во мојте прегратки беше нејзиното преубаво тело кое се виткаше по ритамот на музиката, ме доведуваше до лудило.
Обично танцувам така што ке ја стегнам партнерката и покушавам на неа да и пренесам што повеке од мојте желби-допирајки ја. Многу девојки обично на тоа се мрштат, се тргаат, или одат назад на своето место. Испивме уште по некој пијалок, танцувавме уште малку, а потоа ја запрашав дали би пошла со мене нешто да каснеме. Ми рече дека би сакала да ја водам кај мене.

Сега се најдов во неприлика. Не живеев баш добро во тоа време, а ни сега не живеам добро. Живеев во една загушлива собичка со уште едно момче. Чак ни кревет, ни кауч немав, него спиев во вреќа за спиење, на под. Знаев дека оваа преубава дама одма би ме напуштила штом ке видеше каде живеам. Меѓутоа, на неа и беше сеедно.
Ми рече да седнам на кревет. Стоејки испред мене, почна да се соблекува. За разлика од останатите девојки кои обично носат само гаќички испод фармерките, мојата индијанка носеше и црни чорапи со жабици. Испод маицата носеше црн прслук. Многу ме возбуди кога видов како полека ги соблекува чорапите, мада уште подобро ке беше да ги оставеше на себе. Затоа кога потполно се соблече, ја замолив повторно да ги облече црните чорапи. Без да каже збор ме послуша. Седна покрај мене и ми се смешкаше. Ја пољубив така што јазикот длабоко и го вовлеков во уста додека она ми ги откопчуваше пантолоните. Со раката прелетав преку целото нејзино тело како би застанал на нејзините гради. Имаше цврсти брадавици. Кога благо ги притиснав, по целото нејзино тело како да пројде некоја језа – и она почна со дрхтави раце уште побрзо да ми го откопчува шлицот. Пошто јас никогаш не носам долен веш, мојата машкост излета право во нејзината топла дланка. Прстите во меѓувреме ми беа зафатени со преоѓање од едата бутина, преку топлата вагина до другата бутина.

Се возбуди! Нејзините вагинални усни нараснаа и стана влажна. Ми рече да ги соблечам пантолоните и да легнам на грб. Се намести така што вагината да и биде точно над мојата глава, а нејзината глава изнад мојот пенис. Боже, како само беше топла внатре! Нејзините воздишки ме распаметуваа. Уз сето тоа ме палеше и грепкањето на нејзините чорапи по моето лице. Повеќе неможев да издржам, ја зграбив нејзината глава, цврсто ја стегнав со нозете и и го гурнав пенисот, што подлабоко можев во нејзината уста. Тогаш свршив!
Тоа беше само почеток. Покасно во текот на ноќта, ми покажа како добро работи со рацете, а потоа ме мазеше со таа преубава долга коса. Со задоволство би ви кажувал за сето тоа, али мојата индијанка е сега со мене и едвај чека да се вратам дома.