Сончица, 64, Штип

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Постара тетка, врела и со многу перверзни мисли.

Барам:
Барам помлад дечко за дискретни средби во мојот луксузен стан.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Soncica ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Soncica ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija