Шпионирање

bvfcЖивеам во складен брак. Имам 40 години, маж постар пет години, деветнаестогодишен син Славиша и три години помлада керка Сузана. Славиша е со завршена гимназија и се спрема за на факултет во Скопје, Сузана е одлична ученичка во економско училиште. Живееме во трособен стан, би се рекло доста удобно. Но мојот проблем секогаш ми беше некаде во потсвеста. Мојот маж Милан е доста потентен човек. Имаме секс скоро секоја вечер. И тука е најголем проблемот. Доста сум жестока и гласна и свесна дека со своето вриштење додека свршувам вероватно ги вознемирувам децата. А стан е стан, акустичен и со таков распоред соба до соба. Поради тоа на маж ми му предлагав тоа да го правиме после полноќ или наутро додека синот и керката спијат. Собите ни се поврзани со голема тераса и бев свесна дека терасата е баш идеална за посматрање на непожелни гости.

И така една ноќ, маж ми малку поднапиен, онака навали да ме љуби, да ми ги грицка брадавиците, и да ме обработува со јазикот доле. Во рака го држев неговиот јако дебел кур. Главчето му беше како мојата рака, на што он беше многу поносен. Сакав јас да превземам иницијатива па таа вечер го јавав својот напален маж. Се набивав дивјачки и потполно изгубена свршував во серии уз јако вриштење. Во момент ми се причини нечија силуета на тераса. Бев свесна дека имаме посматрач, дека тоа е Славиша. Немаше враќање, се набивав и понатака и се савијав, додавајки уште повеке жештина. Во малиот стомак осетив некаква ерупција, свесна на силата на мажот испод мене и младиот пастув кој не посматраше од терасата. Свршував уште појако, гласно и опуштено. Наутро додека пиев кафе со синот, приметив дека ме гледа некако другачие, дека не ги симнува очите од моето тело. Го прашав како спиел, ми рече супер, како мало бебе. Знаев дека лаже, а го издаде и набрекнатото парче во трењерките. Наредната ноќ инсистирав да почекаме еден саат по полноќ и тогаш да почнеме со секс. Така и беше.
Сковав план. Додека се мазевме ја запалив подната лампа, така што не опсипуваше пригушено светло и даваше посебен шарм. Повторно превземав иницијатива. Го јавав маж ми дивјачки, како во првите денови во брак во порторож каде што бевме 15 дена. Ги менувавме позите после секое мое свршување, а кога ме зема од позади настана права ерупција. Свршивме двајцата истовремено, а јас го замолив Милан он прв да оди под туш малку да се опуштам и смирам. Легнав на грб ги раширив нозете и почнав со едната рака да ја милувам мојата добро заливена бушавка а со другата рака десната цицка. Свесна бев дека Славиша го дрка на тераса. Наутро останав подолго во кревет од вообичаеното. Приметив дека Славиша тивко влезе и ме праша мамо, што не станеш ке пиеме ли кафе. Сузана веке беше на прв час. Да мили, но само уште малку да се протегнам, ке дојдам. Облеков памучна жолта износена хаљина, која повеке откриваше него што сокриваше. брадавиците штрчеа испод неа,бев и без гаќички, па јасно се опцртуваше голем црн тријаголник. Седнав поносно на тросед и чекав кафе, почнавме со разговор. Славиша, морам да ти се извинам. Одраснат човек си и знаеш многу работи. Наскоро ке одиш на факултет, во ново друштво, па не сакам а да не ти го кажам ова. Буљаше во мене, претпоставував дека знае за што ке разговараме. Знаеш јас сум таква каква што сум. Невнимателна во оние моменти, и вероватно не ти даваме да спиеш понекогаш ноќе. Прости, но тоа е посилно од мене. Додека полека зборував осетив дека јако се влажнам. Знам сигурно дека не гледаш од тераса и синоќа направив глупост и ја запалив лампата. Прости мили. Ме гледаше немо, а трењерките повторно му набрекнаа. Ништо мамо и мене ми беше убаво. Уживам додека ве гледам среќни и задоволни. И да знаеш стариот е секогаш након сексот многу порасположен и полесно излегувам со него на крај.

Станав и отидов до големиот регал. Ја отворив долната фиока и така јако се наведнав што ми се откри и газот и мојата бушавица. Превртував по алиштата тражејки памучни малку подлабоки гаќи. Славиша со лесни чекори ми пријде и ми го додирна газот и премократа пичка. О мамо божанствена си, само испуштив пригушен крик. Се вратив и седнав, така што ги раширив колената, така да ми се гледаше бушавката без некој поголем напор. Врвот околу неговото главче беше малкуцка влажен, потоа седна крај мене и му ја ставив раката на главчето. Го извадив од трењерки и викнав опа, па така е убав и подолг од татковиот. Го љубев и реков немој да кажеш ни збор некому. Запалена за помалку од пет секунди седнав на синовиот кур и го примив до јајца. Се набивав жестоко и набрзо гласно свршив,ги гризев прстите малку да се пригушам а он ме молеше потполно да се опуштам. Тоа лето се до заминување во Скопје се ебевме скоро секојдневно, на сите можни начини. Бараше додека сум по дома да не носам гаќи.
Најдраго му е да ми ја подигне хаљината и да го уфрли додека го усисувам станот или пеглам алишта. Еднаш се наведнав на прозор и гледав пролазници, а мојот Славиша ме обработуваше од позади. Е тогаш ми беше најтешко. Не можев да бидам гласна, криев се во себе и уште појако свршував. Мојот Славиша покасно ми призна дека неколку пати на терасата ја затекнал и сестра му Сузана, која се дивела на татковиот дебел кур. И сега додека синот ги полага испитите, често на тераса ја приметувам мојата Сузана. Понекогаш ке ја запалам лампата, да и биде сликата појасна. Разговарав со неа, ми рече дека има дечко и дека се она што го гледа во нашата соба го применува со него. Ете така се одвива нашето шпијунирање.
Наскоро се спремам да одам до Скопје, на Славиша да му однесам малку пари и некои стварчиња. И да му ја оттргнам тремата пред многу важен испит.