Стефанија, 34, Велес

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Хедонистка сум, сакам стара добра музика која има душа. Не ги пратам трендовите. Не сум се мажела, имам своја работа. Обезбедена сум и емотивно сум стабилна.

Барам:
Долго сум слободна, сакам да осетам пеперутки кога ќе ми дојде порака. Сакам да се заљубам.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Stefanija ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Stefanija ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija