Strastno srečanje z bivšim

Danes sem se odzvala na tvoj sms, saj tega ne zdržim več. Vsakič znova me z le nekaj stavki tako obnoriš, da mi mednožje gori vse do večera, ko nanj položim drhteče prste in se z orgazmom uspavam.

Moj telefon ponovno zapiska in na zaslonu se zasveti besede, ki obljubljajo orgazmične užitke: “Pridi na pol poti…” To mi je dovolj, da se usedem v avto in se sredi noči odpravim na dolgo vožnjo, samo da mi napolniš pohotno luknjico s svojim mogočnim tičem, ki me je vedno potešil. Med vožnjo mi srce pošteno razbija od vznemirjenja in moje misli so osredotočene samo na tvoje telo in na to, kako si me včasih prijel za boke in me trdno zasidral na svojega korenjaka.
Izgledaš isto kot pred leti. Takoj, ko sem se usedla v tvoj avto, sem videla tvoj pogled poželenja, ko si pod privzdignjenim krilom opazil rob čipke samostoječih nogavičk. Na tvojem pogledu in dotiku čutim, da me boš raztrgal takoj, ko nekje v temi parkiraš avto. Ko se voziva in izmenjujeva besede brez pomena, ti premaknem roko s svojega stegna višje med svoje noge: “Vidiš, kaj mi delaš?” “Oh, miška, ne moreš si predstavljati, kako zelo sem pogrešal tvojo sladko, mokro mucko.” Končno najdeš primerno zatemnjeno mesto in v avtu zavlada tišina, ki jo že naslednji trenutek nadomesti soparno vzdihovanje. Poljubljaš me po ustnicah in vratu, medtem pa mi z roko pod kiklo grabiš zaobljeno ritnico in me vlečeš k sebi. Nestrpen si in komaj čakaš, da ti ga vzamem v usta. Ko ti odpnem hlače in odmaknem boksarice, izpod njih poskoči tvoja trda, vroča batina. Poželjivo ga dam globoko v usta in obudim spomin na opojen okus po tebi. Medtem ko vzdihuješ, mi slečeš srajco in odpneš modrček ter osvobodiš moje bujne prsi: “Joj, kaj mi delaš… želim si umreti s svojim tičem v tvojih ustih!” Nekaj časa se ti posvečam z jezikom, a kmalu ne zdržim več. Moja mucka je preveč potrebna, zato odstranim hlačke izpod krila in te zajaham. Najprej se samo za lasten užitek s težko glavico tvojega kurca nekajkrat pobožam po vročih in mokrih sramnih ustnicah, nato pa si ga namestim k luknjici. Čisto počasi in čisto malo ga vzamem vase in nekajkrat le kratko sunem, potem pa narediš prav to, kar si delal včasih… z vso silo mi nabiješ kurca do konca notri, da zakričim od užitka in bolečine. Začneš me živalsko nabijati in tudi sama energično premikam boke. Ob tebi sem bila vedno tako mokra, da se mi je muckin sok skoraj cedil po stegnih, kar je prav, saj tvoj zajeten tič zahteva veliko mero mokrote.

Obrneš me na hrbet, ker si želiš biti glavni. Zariješ se med moja stegna in suvaš naprej. Nabijaš me tako močno in tako globoko, da te čutim v trebuhu in zraven glasno stokam od užitka. Nato se ustaviš, kot si to počel včasih… zdaj si nežen in svojega tiča porivaš vame čisto počasi, da začutim vsak njegov centimeter. Poljubljaš me na usta in na vrat. Božaš me po laseh, zraven pa potapljaš vame svojo nabreklo mišico. Še vedno imam na sebi nogavičke, kar te strašno vzburja. Tudi sama sem tako vzburjena, da čutim vsak dražljaj. Čutim tudi kapljico, ki je padla s tvojega obraza na moj vrat in se popeljala navzdol do mojih prsi in nabreklih bradavičk. Čutim, da me boš spravil do eksplozivnega orgazma. Samo še nekajkrat globoko suni vame… Svojo dlan položim na tvoj obraz in se prepustim krčem užitka: “Oooohhh, ja… pri.. haja.. mi…”
V tem trenutku spet začneš divje nabijati, kot bi hotel, da me raznese in me gledaš globoko v oči. Vedno si me rad gledal, ko mi je prihajalo. Kmalu na stenah svoje poplavljene mucke začutim tudi tvoje krče. Vedno hitreje nabijaš in vedno globlje vzdihuješ. Trdno me primeš za ritnici in me v nekaj sunkih napolniš s svojim sokom. Prepotena in utrujena obleživa.
Lepo te je bilo videti.