Диплома за секс

Добро дека не не силуваа така пијани и напалени. Побегнавме од забавата. Од тогаш не се разделивме со Вања. Малку по малку таа како наркоман се навлече на мојот кур, а јас на нејзиното младо тело. Отидовме толку далеку што таа ме престави на нејзините родители. Татко и беше еден флегматичен тип кој воопшто не беше заинтересиран, но мајка и тетка Лела баш права аждаја, и тоа многу добра. Големи гради, стегната задница, долги нозе од кои се губи умот, црна коса темен тен и црни очи како влез во пеколот. Темпераментна, невистинита, навикната да јава на кур(но не на својот маж)ме воодушеви на првата средба а исто и почнав да ја мрзам.

Tagovi:

Тамара од студентските денови

Се заврте и полека почнавме да се ослободуваме од облеката.Фустанчето и зализга надоле на подот а градите –големи крушкасти и понатаму останаа исправени.Беа преубави и веднаш едната ја фатив со устата,лизејки ја укрутената брадавица.После тоа кога прејдов на другата ја фатив за пичката преку гакичките.Беше подполно мокра.Зачекори кон креветот и легна на грб.Се спуштив полека со јазикот преку градите до стомакот.Ги поместив гакичките на страна и почнав со јазикот да ја обработувам кратко подшишаното влажно маче.

Tagovi: